הטיש בנווה שלום

rigoletto111

New member
מה בדיוק אתה מבין שאני לא?

תשמע, זה לא הטקסט הכי נורא ששמעתי בחיים, אבל זה פשוט טעם רע להשוות בין מה שישראל עשתה לבין השמדת מיליוני יהודים בתאי הגזים. בכל מיליוני השנים שווטרס עוסק במוסיקה, הוא לא מצא שירים אחרים לשיר בישראל שלא יהיו יריקה בפרצוף של הקהל שמשווה אותו לנאצים?

קראת מה שכתבתי?

הוא לא משווה! אבל אתה צודק שזה טעם רע לשיר את זה בישראל. מה לעשות, הוא אנגלי מרובע ולא יחרוג מהסטליסט שהוא קבע לסיבוב הופעות הזה.

rigoletto111

New member
קראתי

ולדעתי זו כן השוואה, ובכל מקרה אנחנו מסכימים שזה בטעם רע.

למה לחכות לזה שתהיה שועל?

תבקש ממנו שידפוק בך כדור כבר עכשיו. זה בטוח יהיה מאוד כיף, כי לקבל כדור מרוג'ר ווטרס זה בטוח לא כואב. הוא הרי מדבר על חומות, אז שהוא ירצח? שהוא יכאיב? מה פתאום! ואני בספק אם תצליח לרוץ אחרי שהוא ירה בך, אבל תנסה.. רוג'ר ווטרס

סלסרו

New member
.. וכאן פרינס הופיע בפארק, ליד הבית

בחינם, בלי נסיעות ובלי כאבי ראש.. בהופעה לא מתוככנת מראש (שלכן פיספסתי אותה!) |אייקון מוציא לשון נה נה נה נה|

מחממנוע

New member
סתם. איכס

צפוף, פקקים, המון כסף, ולא מוזיקה איכותית במיוחד טוב רק למצבים מסויימים, כדון נסיעה ברכבת. לא לקונצרט

boaZone

New member
עכשיו חזרתי... ../images/Emo202.gif

הייתה חתיכת הופעה. קבלו בועית -

מה אפשר בעצם לומר על חוויה שכזו ?

עילאי, כביר, גדול, ענק, נשגב, אדיר, מרומם, נעלה, מופלא, מהמם, מדהים !! נו שוין, המילים באמת יבשות וטפלות לתאר את מה שהיה שם. אז למען לא אחלל חלילה את החוויה האלוהית הזו כדאי שאעצור כאן. ומי שלא היה... אהממ - לא היה (הווו ותאמינו לי שזה מספיק. מספיק עד כדי כאב).

ידו בכל

New member
גם אני הייתי בהופעה ../images/Emo9.gif

הופעה מדהימה של פעם בחיים. הבעיה היחידה שהמקום, נווה שלום לא ערוך להופעה מסדר גודל כזה. בחרתי בנתיב הגעה בטוח מה שגרם לי לעמוד בפקקים בהגעה רק למשך 45 דקות. היה צפוף בפנים עד כדי גרימת סחרחורת. לקראת הסוף, הלכתי לכיון היציאה ואיך שהסתיים לו השיר האחרון עליתי על האוטובוס לחניה ומשם נמלטתי כל עוד נפשי בי, לפני שאני אתקע בפקק של 30 אלף מכוניות. זה אבל לא משנה וכל הסבל היה שווה. גם דור הנכדים שלנו יקשיב ויהנה כמוני מ- Sun, Shine On You Crazy Diamond ומכל יתר המוזיקה שם. אני אוכל לומר להם, כי ראיתי את ווטרס בנווה שלום. ההפקה המוזיקלית הייתה ליגה אחרת לגמרי מכל מה שהכרתי לפני. היו רמקולים בכל המתחם והצלילים עברו מרמקול לרמקול כאשר הם נותנים למאזין תחושות מאד ריאליות. כאשר היה צליל של רכבת, אפשר היה לשמוע היטב את הרכבת עוברת מרמקול לרמקול בהתאם למיקול הרמקול. מסכנים האמנים הישראלים שהופיעו שם. ווטרס פשוט גימד אותם.

היה בזבוז מוחלט של כסף

נראה לכם????????? הייתי משלם גם פי 2 בשביל ההפקה הזאת. חוץ מהעיכובים בהתחלה, היה מופע מושלם ורוג'ר שר הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שישיר. (פלייבק? הייתכן?) בלתי נשכח! הסאונד היה אדיר, הזיקוקים, האש, הסרטים, האיכות, האווירה, היה מטורף! פשוט כיף לא נורמאלי כל רגע. כל מי שהגיע, די מבין כנראה שאין ממש מילים לתאר את העוצמה שחווינו שם, המצלמות וההקלטות לא יכולות להעביר את התחושה המחשמלת שהיתה שם. אני הולך לישון עכשיו, אחרי.. אחד הערבים המושלמים ביותר שהיו לי בשנים האחרונות. רגע רגע יש לי טלפון... הולי שייט! זה רוג'ר ווטרס מתקשר אלי!! רוג'ר! חולה עליך! מה העניינים? תודה שבאת, היה באמת ענק! מה??? לא, אל תתיחס לכל המשמיצים כאן בפורום, אוקי רוג'ר? קח כוס תה עם חלב ותבין שהם לא מבינים את הצורך הבסיסי של בן אדם לצוד שועלים שלא בשביל שטריימאלכים.. נכון, אתה צודק בקשר למצב שלנו עם הערבים, באמת הגיע הזמן שנשבור את החומות ונעשה 'שולם', אבל מה דעתך לתת לנו קצת דוגמא אישית ל'שולם'... תפוס את דייב לשיחה... ותבקש סליחה, מה יש? תהיה גבר ותבקש סליחה. אח"כ תעשה אותו דבר עם שני הזקנים האחרים שעיצבנת, תבואו לכאן ארבעתכם, ותראו לנו איך עושים 'שולם'. מה דעתך? הא? יש לך את המספר של שוקי? יופי, אז מה הסיפור? מה?? בראמללה?! תגיד נפלת על הראש? אתה רוצה שישירו את Wish You Were Hear עליך?? כי לא ישירו! אנחנו נתגעגע למוסיקה שלך, לא לך.. כן כן! יא חתיכת אנגלי מרובע, לך תצוד שועלים עם אריק קלאפטון, בריטי משועמם. אתה אמנם היית גאון, אבל ככל הנראה, סיד חלק איתך קצת מהחומר שלו לפני שהפך למשוגע (סליחה... 'ליהלום משוגע') טו טו טו טו טו טו טו טו האלו? איז דאר אניבדי אין דאר?

אומי5

New member
רגשות מוערבים

אי אפשר לחשוד בי שאני שמאלן ,ואי אפשר היה לחשוד בי שלא אגיע לשם. האמת שכשדיברו שהוא יתרום חצי מהרווח לרשות הפליסטינית חשבתי לבטל ,אך לא מצאתי שום ביסוס לשמועה. נכון הוא מדבר על דברים שהוא לא מבין וגם לא בטוח מאמין בהם (נראה אותו לא בונה חומה עם כל הפיגועים,ונראה אותו מוותר על מאני )נכון שהוא צבוע (סביב ביתו בטוח יש איזושהי גדר...). אבל יש לו מוזיקה מדהימה ,והפקה שלא ראיתי בחיים. כמעט בלי דחיפות ,קהל אדיר שבא להנות ממוזיקה נטו ,ורםבם בלי סמים (לא היה צריך הספיק מה שעישנו לידינו ). לא מעניין אותי מה שהוא חושב או אומר כי הוא לא באמת יפרק פה ת'חומה,הוא רק השאיר כאן כמה אנשים שמחים מאוד על מופע אדיר. היה שווה כל שקל,ואולי גם יותר. נתראה באיחוד שלו עם גילמור....

למעלה