היה בזבוז מוחלט של כסף
נראה לכם????????? הייתי משלם גם פי 2 בשביל ההפקה הזאת. חוץ מהעיכובים בהתחלה, היה מופע מושלם ורוג'ר שר הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שישיר. (פלייבק? הייתכן?) בלתי נשכח! הסאונד היה אדיר, הזיקוקים, האש, הסרטים, האיכות, האווירה, היה מטורף! פשוט כיף לא נורמאלי כל רגע. כל מי שהגיע, די מבין כנראה שאין ממש מילים לתאר את העוצמה שחווינו שם, המצלמות וההקלטות לא יכולות להעביר את התחושה המחשמלת שהיתה שם. אני הולך לישון עכשיו, אחרי.. אחד הערבים המושלמים ביותר שהיו לי בשנים האחרונות. רגע רגע יש לי טלפון... הולי שייט! זה רוג'ר ווטרס מתקשר אלי!! רוג'ר! חולה עליך! מה העניינים? תודה שבאת, היה באמת ענק! מה??? לא, אל תתיחס לכל המשמיצים כאן בפורום, אוקי רוג'ר? קח כוס תה עם חלב ותבין שהם לא מבינים את הצורך הבסיסי של בן אדם לצוד שועלים שלא בשביל שטריימאלכים.. נכון, אתה צודק בקשר למצב שלנו עם הערבים, באמת הגיע הזמן שנשבור את החומות ונעשה 'שולם', אבל מה דעתך לתת לנו קצת דוגמא אישית ל'שולם'... תפוס את דייב לשיחה... ותבקש סליחה, מה יש? תהיה גבר ותבקש סליחה. אח"כ תעשה אותו דבר עם שני הזקנים האחרים שעיצבנת, תבואו לכאן ארבעתכם, ותראו לנו איך עושים 'שולם'. מה דעתך? הא? יש לך את המספר של שוקי? יופי, אז מה הסיפור? מה?? בראמללה?! תגיד נפלת על הראש? אתה רוצה שישירו את Wish You Were Hear עליך?? כי לא ישירו! אנחנו נתגעגע למוסיקה שלך, לא לך.. כן כן! יא חתיכת אנגלי מרובע, לך תצוד שועלים עם אריק קלאפטון, בריטי משועמם. אתה אמנם היית גאון, אבל ככל הנראה, סיד חלק איתך קצת מהחומר שלו לפני שהפך למשוגע (סליחה... 'ליהלום משוגע') טו טו טו טו טו טו טו טו האלו? איז דאר אניבדי אין דאר?