הטיקים חזרו

הטיקים חזרו

בחודש אוקטובר הבן שלי התחיל לקחת אומגה 3 + ויטמין E וכמה שבועות לאחר מכן הטיקים נעלמו כמעט לחלוטין והיינו פשוט מאושרים. בשבועיים האחרונים הטיקים הופיעו בחזרה והם מתגברים ונעשים מגוונים יותר. הגדלנו את המינון של האומגה 3 אבל כרגע זה לא משפיע. אני די מיואשת - הוא כבר הרבה יותר מבין מה קורה איתו וזה מפריע לו, מאידך אני מאוד מפחדת מטיפול תרופתי וגם הרופאים אמרו שאם אפשר בלי אז עדיף. האם גם אצלכם יש עכשיו התגברות בטיקים?

כוכב7

New member
שלום רב לך אמא של..

פעם אני מתעודדת ופעם מעודדת , הטיקים האלו הם , כפי שנאמר לי, כמו גלים בים...פעם חזקים ופעם חלשים וכמו שהיה גל חלש עכשיו יש גל חזק...והוא יחלוף הכי חשוב לא להתייחס לזה. א זה מפריע לו והוא מדבר על זה תגידי לו שזה יעבור ויחלש ... ואולי בלי שהוא ידע תבדקי אם היה משהו מיוחד - חברים, בית ספר ...אני שמתי לב שאצל בני החרפת הטיקים הם תלוי מצב סביבתי וברוב המיקרים הייתה החרפה מלחץ . אז כמה אפשר ליצור סביבה נטולת לחצים ? זו כבר שאלה אחרת אבל שווה לבדוק אם קרה לו משהו - מבחן, כעס של מורה , חבר טוב שהעליב אותו וכד... ך בן כמה הבן שלך? והכי חשוב לקחת נשימה ארוכה ולהגיד בתקווה שאולי מחר יהיה לו קל יותר כוכב 7

last day

New member
אולי הבן שלך בקופת לחץ?

לפני מבחן או בלחץ מסיבה כל שהיא? אני בדרך כלל ללא טיקים, אבל מחר יש לי מבחן מועד ב' בביולוגיה, ואני לחוצה, מאוד. ולכן הטיקים באו איתי. תבדקי אם לבן שלך לדוגמא יש אולי הופעה שהוא הולך אלייה, או משהו שקרב ובא והוא לחוץ לקראתו, או שיש אירוע שהלחיץ אותו או שזאת סתם תקופה שעוברת בהצלחה

כוכב7

New member
לסט דיי בת כמה את ?

תספרי לי קצת על עצמך ? אם את מוכנה? מתי גילית שיש לך טוראט? מתי ספרו לך את זה ? איך הגבת ? מה הם התסמינים שלך ? ואם לא מתחשק לך בפורום את יכולה גם במסר. תודה כוכב 7

last day

New member
כבר אמרתי הכל ../images/Emo6.gif

לפני כמה זמן אני בת 16 (עוד שבוע וקצת בת 17
) הגרנו לאר"הב שהייתי בכיתה בא' בסוף א'-תחילת ב' הופיעו טיקים והיו אלף ואחת השערות למה, אבל בשורה התחתונה אף אחד לא הבין מה קורה איתי והיה כאוס נוראי (גם נפשי) עלינו חזרה לארץ לקראת כיתה ד', ואני לא זוכרת איך הגענו לשניידר וד"ר דניאל לובל הכירה לי את החבר שלי, הטוראט, אני לא זוכרת איך הגבתי, אבל הסתדרתי איתו לא רע, היו תקופות טובות ותקופות פחות טובות. אבל קיום אני שמחה בחלקי, הטוראט הוא זה שעשה את מי שאני היום, והוא סלקטור מצויין לחברים, כי מי שסולד מהטוראט אז זה מראה את האופי שלו, ואני לא מעוניינת בחברים עם אופי כזה אני מקווה שעניתי על מה שרצית
אם את רוצה לדעת עוד את מוזמנת
התענוג שלי :)

כוכב7

New member
תודה ...

ראיתי למעלה שקבלת צו ראשון אז קודם כל ב-ה-צ-ל-ח-ה , וחוץ מזה כן הייתי רוצה לדעת איך הסתדרת בבית הספר היסודי ? האם היו קשיים לימודיים ? במעבר לחטיבה ....למה כדאי לצפות ? ומהי לדעתך הדרך הטובה ביותר להקל על הילד את ההתמודדות היום יומית , כרגע אנחנ פשוט מתעלמים וזה עובד נפלא .....אבל האם זה מספיק מה את אומרת מה עשה לך הכי טוב.? כוכב 7

last day

New member
ההתמודדות שלי ביסודי..

(קודם כל תודה רבה!) היה קשה, ילדים זה העם הכי רשע שיצא לי להתקל בו. אבל כמו שפצע נקרש ונעלם כך גם היסודי. הדרך הכי טובה להקל על הילד זה לתת לו חוגים, אבל לא חוגים שיהיו שם אנשים רעים, לא כדורגל או , סליחה על הביטוי, חרא של ילדים. אם הילד אוהב לצייר אז לקחת אותו לחוג ציור, וכדומה... החטיבה היה קצת יותר קל, מצאתי כמה חברות טובות והתחזקתי מבחינה נפשית, אך היו פה ושם הצקות. אבל עם נפש חזקה זה לא יכול לשבור אף אחד. בכיתה ט' עברתי להנדסאים בת"א. שם מבחינה חברתית לא יכולתי לבקש למשהו טוב יותר. אבל בגלל הלימודים עברתי לבית ספר הנוכחי שלי, ואחרי שנתיים סוף סוף מבין ערמת השחט מצאתי אנשים שאני רוצה בחברתם
מבחינה לימודית..המ...ביסודי הייתי מתקשה (ככה קראו לציונים) והעדפתי לחלום בהקיץ מאשר להקשיב. בחטיבה התחלתי את טיפול הרטלין והציונים עלו פלאים, עד שהדיכאון התחלחל לאט לאט בנשמה. כיום אחרי טיפול פסיכולוגי-פסיכיאטרי ציונים שלי עומדים על גדר ה"בסדר", 70-80 ו בתנך וספרות 50-60 (יהפוך העולם ואני לא אצליח במקצועות האלה!) אני מקווה לך ולבנך רק בהצלחה וטוב
ואשמח לשמוע על התקדמויות שהן, ואם אוכל אשמח גם לעזור

כוכב7

New member
תודה על הפרטים...

יופי אני שמחה לשמוע ממך את הדברים בהזדמנות אני אספר לך על בני אנו פשוט לפני טיול ביי

חגית35

New member
גם אצלינו יש התגברות לאחרונה

אכן זו תחילת חילופי העונות והאביב שימו לב את הנושא של חילופי עונות - כל פעם מחדש אנו כותבים על זה בדיוק באותן התקופות - סתיו- אביב אצלינו למרות ששני הילדים על תרופות יש הצצות של טיקים ואפילו חדשים או ניואנסים של ישנים וישר חשבתי שזה האביב אז אני מתעלמת...

spidergirl

New member
אצלי זה רק באביב

כי יש התגברות של חום. באביב יש טיקים חדשים שילוו אותי בקיץ אם אני לא אהיה במקומות ממוזגים.

לא ידעתי שיש קשר אבל...

גם אני חווה התגברות בטיקים לאחרונה,בעיקר במהלך הנהיגה. בתקופה האחרונה יותר ויותר קשה לשלוט בהם בנוכחות אנשים...

למעלה