הטיקים חזרו

כוכב7

New member
הטיקים חזרו

שלום לכם לפני תקופה מסויימת גלשתי כאן והתייעצתי אתכם , עדכון יש לי בן בן 6 וחצי. שהיו לו טיקים וחשדתי בטוראט... קבעתי תור אצל פרופ אפטר ולמרבה הפלא הטיקים חלפו - אז בטלנו ... בפסח חזרו הטיקים כמיצמוצים בעיניים ... אני מאוד ע-צ--ו-ב-ה ... בבית הספר הזמינו אותי ליועצת- ממש בדיחה - אין לי חשק... לשטויות שלהם - מה אתם אומרים מה לעשות ? כוכב 7

למה יועצת../images/Emo35.gif האם יש בעיות בביה"ס../images/Emo35.gif

ואם כן למה זו בדיחה
תקבעי תור נוסף במרפאה בשניידר..להמשך איבחון מסודר.

כוכב7

New member
תודה אבל

הילד מבריק בלימודים , קורא כותב ( לאחרונה קצת מתקשה בכתיבה.) , חשבון טוב , אבל קופצני משהו... לא מאוד, יש הרבה ילדים כמוהו ויותר . אני חושבת שקוראים לי רק בגלל המיצמוצים ועוד המפגרים האלה אמרו לו למה... ועשיו הוא יותר נבוך כשהוא עושה.. ולמה בדיחה - כי אני לא מעריכה יועצות כל כך...

אני חושבת שרצוי שתיפגשי איתה

בכל זאת...ואף על פי - דעתך על "יועצות". הדימוי העצמי של הילד...בעיני עצמו וחבריו מאד חשוב...ויפה להתייחס לכך שעה אחת קודם. דווקא כי הילד מבריק בלימודיו...חבל שידחה חברתית...אני חושבת שדווקא כדאי לך להקשיב ליועצת ואולי אף להסביר לה במה דברים אמורים. "קופצני" זו בהחלט תכונה שיש להרבה ילדים...ובחלקם ניתן אפילו לטפל ולרסן את הקופצנות הזו...אך ישנם כאלו שזה לא בשליטתם....ורצוי להיות מודעים לכך..ולידע את שאר הצוות על מנת לא לגרום לילד עוגמת נפש מיותרת ...שכן גם כך עליו להתמודד חברתית ופיזית עם בעיות.

ש ל י ק

New member
שניידר בהחלט יכול לענות על הצרכים

שלכם. העניין הוא ההמתנה וכדאי שכבר בבוקר תתקשרי לשם ותבקשי תור הכי דחוף וגם אם יתנו לך למועד מאוחר יותר תתקשרי כל יום ותנדנדי להם כך שהתור יכול להתקצר. בכל מקרה שווה שתתקשרי לשביק שלנו והיא תוכל לתת לך רשימה מסודרת של רופאים ומרכזים שקרובים לביתכם וכך תוכלו להתייעץ איתה לגבי הדרך הכי טובה עבורכם בהצלחה!

ש ל י ק

New member
בוודאי שיש כדורים שעוזרים

לכן צריך ללכת לאבחון מסודר ולראות מה הכי בוער מבחינת קבלת הטיפול (לפעמים האישיו זה לא רק הטיקים אלא תוספות נלוות לתסמונת...)

כוכב7

New member
אני צריכה את הטלפון שלה ושל המחלקה

הרלוונטית בשניידר ......דחוףףףףףףףףףף

ש ל י ק

New member
יש גם 9227415 של מח' נוירולוגית

תוכלי להעזר בהם. של שביק -עמותת אסט"י 097408478

ש ל י ק

New member
ועוד דבר חשוב למרות מצוקתך

המאוד מובנת אל תשדרי לילדתך שזה נורא מה שיש לה, להיפך תחבקי הרבה ותראי לה שהשד לא נורא , אצלי למשל לקחתי מאוד קשה כשנודע לי וגם לפני והפחד עבר לילד שזה משהו נורא מה שיש לו ובגלל זה הוא לא שיתף כל כך פעולה בהתחלה...

ש ל י ק

New member
לשביק? אני חושבת שהכי טוב שתנסי

בבוקר ובכל מקרה גם אם היא לא עונה יש משיבון והיא תמיד חוזרת לכל פונה, מבטיחה לך שהיא תצליח להרגיע אותך ולהנחות אותך לגבי ההמשך. לגבי שניידר זו בהחלט בעיה כי הם לא תמיד עונים כך שתשאירי הודעה במשיבון ואל תרפי ותתקשרי כל הזמן תרגישי בנוח..

למעלה