הטיקים גואים...

חגית35

New member
הטיקים גואים...

אני תוהה אם זה אחד הגלים של העליות והמורדות של הטוראט אפילו חשבתי שהאביב והשרב... אבל נראה לי שחל שינוי כי זה כבר יותר מידי זמן ובעקביות ובעליה כך יוצא שהתווספו לנו 3 טיקים ווקאליים!! ואפילו מוטורי אחד לרפרטואר: האחד מוכר וידוע וישן שחזר ונשאר (הוא היה שם בין הראשונים עוד כשהתגלתה התסמונת) ואני קוראת לו exhale קולני (הוצאת אויר מהריאות באופן קולני החוצה) השני- חדש דנדש - גררררררררר השלישי החדש - הוצאת אויר מתחת לשפה התחתונה (כמו כאלו שמעשנים ונושפים החוצה את העשן) אבל בקולניות ולמטה המוטורי החדש הוא נשיכת השפה התחתונה עם העליונה פעם ימינה ופעם שמאלה אוףףףףףףףףףףףףףףף!

spidergirl

New member
אולי מסטיק יעזור

לטיק של הנשיכות? אצלי זה הוכיח את עצמו...

../images/Emo201.gifנשמע ממש מייאש ומתיש../images/Emo178.gif

אני דווקא כן חושבת שזה קשור למזג האויר. כל האלרגים בקושי מתפקדים בימים טרופים אלו. אני, למשל, כבר למעלה משבוע עם עיניים מגרדות "בטירוף" וחברה שלי בקושי מתפקדת ובולעת אנטי-היסטמינים... אני רק יכולה להשתתף בתסכול ולהציע לנסות לקחת קצת הפוגה בבית לכמה ימים "עד יעבור זעם". שיהיה לבריאות!!!

חגית35

New member
האמת שהוא לא מעלה כלל את

האפשרות של הפוגה להיפך כבר מחכה שהחופשה תיגמר לחזור לחברים ולבי"ס..

מירב1965

New member
גם אצלנו חזרו טיקים שכבר שכחנו מהם

ובכלל הם התגברו מאוד..... אגב רק הטיקים התגברו אצלכם? אצלנו גם שאר הירקות התעצמו..... אני גם משייכת למזג האויר (כי גם אני עוברת שינויים) אבל גם לשינויים בכדורים שעשינו לילד .....

חגית35

New member
בינתיים המלצת הפסיכיאטרית היא:

להוסיף עוד קלוניריט אחד ואף שתיים (היא אומרת שמותר גם 3 נורמופרסאן ליום) מאחר שהוא כבר נוטל 2 ליום שזה מקביל ל-12 קלוניריט הרי שכעת נעלה ל-13 ואף ל-14 קלוניריט. ההשפעה של זה אמורה לבלוט ביחס לטיקים ווקאליים במיוחד. אח"כ אפשר לרדת שוב כשיעבור זעם.

למעלה