הטיפשות של הימין

הטיפשות של הימין

למרות שבכדורגל אני אוהד הפועל חיפה, אני כותב גם בפורום בית"ר ירושלים. הרבה נבהלו שם שעומד לשחק אצלהם שחקן ערביי, ולכן הם פתחו בסיסמאות גזעניות. אני נכנסתי לוויכוח, וגם נגדי פתחו בקללות ובאלבונות בעקבות איותי שמאל. אחר כך, הם עוד התלוננו. הם הביאו תמיכה ענקית במפלגה הפאשיסטית הימנית הקיצונית הישראלית (כ"ך) על ידי ססמאות כמו "כהנא צדק". עכשיו נראה אתכם מוכיחים לי שבית"ר ירושלים לא קבוצה גזענית.

shy-1

New member
רוב האוהדים הם בסדר, אך הזבל הוא

שמוליך. ו ח ב ל .

מה לא נכון כאן?

שמע נאומים של כהנא זצ"ל לפני 14 שנה ותיראה היום כל מה שאמר אז בינגו. כהנא אכן צדק ובגדול!

ובכלל הוא לא היה אורגינלי

את כל הרעיונות שלו הוא גנב מהספר של הצורר עם השפם הקטן.

מה?

אתה מבין בכלל במי אתה תומך? הוא פאשיסט, הוציאו את המפלגה שלו מחוץ לחוק כי היא פאשיסטית.

אני מבין טוב במי אני תומך

אני תומך בכל הרעיונות של הרב כהנא השם ינקום דמו. כהנא הוציאו מחוץ לחוק כדי לתת לפאשיסטים מהשמאל הקיצוני יחד עם הליכוד לשלוט על המדינה ולהרוס אותה כליל. בקשר אליך יעלי הסכמנו שלעולם אני לא יצליח לשנות את דעתך ואת לא את דעתי את מאמינה שהמת בו תמכת היה איש שלום-ואני חושב שהוא היה **** ואני חושב שהמת בו אני תמכתי היה איש אמת ואת חושבת שהוא ***** אז נשאיר אותם בצד.

הוא שכתבתי

ולכן לא הוצאתי איש מהקבר... וברצינות - תעיין במיין קמפף ותראה בעצמך מאיפה ההוא שאתה תומך בו העתיק את הרעיונות שלו (בשינויים קלים של שמות). אני בטוחה שזה יתן לך חומר למחשבה.

מי שמאמץ את תורתו של המצווח

שידע מנין גנב את הרעיונות הגזעניים שלו! ואחרי זה מצידי שיתנגב בזה.

שאין מה להגיד מתחילים להשמיץץץץ

כהנא היה איש של אמת מה לעשות הוא דיבר על בעיות כאובות לנו אנחנו והערבים לא יכולים לחיות יחד!!!!!!!!!1 פשוט לא! הערבים הם הסכנה לכל העולם אני לא צריך להשען על כהנא כדי להצדיק את דבריי בכל מקום בו יש ערבים בעולם יש מלחמות>>>בדוק!

תבדוק שוב.

ובשיא הרצינות! אני בטוחה שאם תקרא את מיין קאמפף תמצא קטעים נבחרים שבשינוי שם יזכירו לך את משנתו של הנערץ עליך. ואני כותבת לך את זה רק מהסיבה שאני מכבדת את העובדה שאתה ישר.

בדקתי הוא נשען על התורה

יש לי כל ספריו.. ויש לי את כל הנאומים שלו נ.ב כל מה שהמנהיגים הנערצים שלך אהבת? או סלדת מכמה דברים? ככה גם אצלי לא לכל דבר יש לי הסכמה אבל לרעיון הכללי שזה אהבת הארץ אני אהבתי בכההנא.

יש לי חדשות בשבילך אוהב ישראל

כהנא שאל את תורתו הגזענית מגדול צוררי ישראל. אם הוא מבסס את דבריו על תורת ישקראל כנראה שגם הצורר ההוא ביסס את תורתו על תורתינו. אין לזה בכלל קשר לזה שיש לי ביקורת גם על אלה שאני מסכימה באופן כללי עם דעתם. יש גם ימנים (שפויים) שאני מסכימה איתם. (שאל למשל את סוהי ו ISH )

מורנא007

New member
רגע אחד

אתה לא אותו מקס שלפני חודשים ספורים תמך בפתרונות קיצוניים מטרנספר, שעולים בקנה אחד עם כך?

למעלה