הטיפול ב CTI

3צוריאל

New member
הטיפול ב CTI

לא עברתי את הקורס הזה או קורסים אחרים, אך שמעתי שזה קורס מעניין מאוד ובשיטה חדשנית שמאפשרת לאנשים מגמגמים להגיע לתוצאות מדהימות. שוב, אני מדבר כאן כאדם אובייקטיבי לחלוטין. ברברה כאדם, לפי השמועות, היא אדם נוח לבריות שנעים לעבוד בחברתו ולהפיק ממנו את התועלת המירבית. במילה אחת-מומלץ!

stkachov

New member
צוריאל

להמליץ על משהו שלא עשית ולא חויית זה לא רציני. הקורס הזה עולה הרבה מאוד כסף. לכן צריך להשקיע הרבה מחשבה בכך ולברר הרבה פרטים לפני שעושים אותו. לפני שבוע וחצי היה באמב"י פגישה עם ברברה והיא הסבירה באופן מפורט את כל היסטוריית הקורס שלה.

shuky63

New member
ויהיו כאן ודאי כאלה שיגידו

ובשתי מילים:לא מומלץ

לצוריאל,

האם גם כרופא אתה ממליץ למטופלים שלך על טיפול או ניתוח שאין לך שום מושג בו? רק לפי שמועות?

shuky63

New member
לקלינאית מהדסה שלום

את כותבת בפורום כבר זמן מה.בחרת בכינוי שבו את מיצגת עבור כל משתתף בפורום נציגה רישמית של המכון להפרעות בתקשורת של בי"הח הדסה. לדעתי כמנהל הפורום את חיבת להזדהות בשמך האמיתי אם את רוצה להמשיך לכתוב בפורום עם הכנוי הזה(או להחליף כינוי). מרגע שבחרת בכינוי הזה אינך אישיות פרטית וזכות הפרטיות לא עומדת לך. אני מצפה שתבחרי באחת משתי האופציות ב24 השעות הבאות.אם לא הכינוי שלך יחסם לאחר מכן.

3583

New member
לשוקי למה?

עד שאשת מקצוע כותבת בפורום אתה מפעיל שרירים? אולי היהיותר הוגן שהיא תכתוב את שמה אבל היא עושה להרבה מגמגמים שירות חשוב אז למה להתעקש על קטנות?

stkachov

New member
שוקי

למה באלימות? היית כותב לה את זה במסר אישי... אני בטוח שכוונותיה טובות ולא תהיה בעיה.

shuky63

New member
חשבתם על אפשרות שהיא בכלל

לא קלינאית מהדסה? כשברברה דם כתבה כאן היא הזדהתה בשמה דייויד ואריה מפלואנטק הזדהו בשמם כשכתבו כאן. היא לא שונה מכל אחד אין לה מה להסתיר.אם לא רצתה להזדהות היתה יכולה לבחור מראש כינוי כללי. אם זה היה פורום בנושא רפואי והיה נכנס מישהו שמזדהה כרופא ממחלקה מסוימת בבית חולים מסוים ומתחיל לתת עצות רפואיות,גם כן הייתי מבקש ממנו להזדהות.

stkachov

New member
שוקי

גם אני יכול עכשיו לפתוח יוזר ואני אקרא לעצמי ברברה דם מ CTI או אריה מפלואנטק. באינטרנט הכל יכול להיות. אבל הגברת עושה רושם טוב ומקצועי... לכן נראה לי שהחשד שלך לא יתברר כנכון. בכל אופן הבקשה שתזדהה בשמה היא לגיטימית, רק ציינתי שניתן היה לעשות זאת בצורה אחרת.

בסדר, בסדר,

אין לי בעיה להזדהות. קוראים לי מיכל מלין מ.ר. 4917 , 19 שנים בהדסה, מאז הקורס הראשון אני בין המדריכות את קורסי הגמגום. שלום לכל מכרי!

3583

New member
אני מקווה שתמשיכי להגיב בפורום

זה מאוד תורם לדעתי שאנשי מקצוע מגיבים בפורום ונותנים חוות דעת מיקצועית בשילוב חוות הדעת של מגמגמים מהשורה זה מה שנותן פורום מוצלח

b e ll

New member
מיכל../images/Emo24.gif

איזה כיף! גם אני ניחשתי שזו יכולה להיות רק את!

למעלה