* הטייגרית שלנו באשפוז *

@tagel

New member
* הטייגרית שלנו באשפוז *

חלק מכם כבר יודעים, שמשהו כאן בתפוז, שלף אותי מIOL מהביאני עד הלום. נכנסתי לפורום עשרים פלוס והתחלתי לשורר להם משיריי. משהי, שהבינה מה מחלתי, קראה לי לצט וסיפרה לי על עוד משתתפת בפורום שם, שחולה כמוני. וואיייי לא תאמינו, אני והיא רבנו בפורום, עוד לפני שהכרנו... הרגשתי ממש רע, הלכתי ודיברתי איתה בצט, והיא ספרה לי שהיא מרשימת המתנה לאשפוז. מאז, עד שנפתח הפורום היא התאשפזה, ודעו לכם... היא לא לבד שם. הנהלת תפוז וחברי הפורום והצט לא הפקירו אותה שם. הם הולכים לבקר אותה כל יום, עוזרים לה להתאקלם. והיא בטיפול, היא משקמת את עצמה, ואני מאושרת! כשאגיע לשם, היא כבר תחכה לי, תחייך אלי, ותסייע לי בתהליך הקליטה. אושר נשמה טהורה שלי... מגיע לך לצחוק ולחייך מגיע לך להיות בריאה את כל כך יפה בתוכך (שלא לדבר על הפוזה החתיכית שלך) כולנו כאן מאחלות לך את כל האושר שבעולם. את תחלימי טייגרית צטים שלי ואת תהיי זכה ויפה. אנחנו כאן נשמור עליך. וכשאני אצטרף אליך לאשפוז, הבנות כאן ישמרו עלינו. כולנו פורסות כאן ידיים מעניקות לך חיבוק חם ואוהב מעניקות לך אהבה מאחלות לך בריאות והחלמה מהירה. אוהבים אותך, בני/ות פורום ``הפרעות אכילה``. תגלוש שלך.

אפשרית

New member
רק ביחד זה עובד..

שמחה אני בשבילה...היא כבר בתוך התהליך שמחה אני גם בשבילך..(כפי שהבנתי גם את בדרך להחלמה). אני ועוד רבים בדרך איתכם איתכן... אל פחד... השער נמוך בתחילה אחר כך מתרחב... אחר כך תעברו בו בביטחה איתנו.. יחד זה עובד בהצלחה מכל הלב ביי

מורני !

New member
תגל

כן.. את יודעת.. לא נוטשים שבויים בקרב.. לא עוזבים חברים לבד.. לא שוכחים אף אחד שנעלם.. לא הולכים רחוק מידיי מחבר שנזקק.. ככה זה. חברות. האנשים האלו שם שבשביל הטייגרית שלנו.. הם יהיו אותם אנשים שייהיו שם בשבילך. והאמת.. הזכות כולה של טיי... בחיוכה הרחב היא מעוררת חיוך בנו... בענייה הנוצצות.. היא עושה אותי אישית מאושרת.. וחוץ מיזה .... אני נמצאת ליד האושר .. :) ואני.. אני הולכת לאן שטוב לי להיות בו... אז.. אני שם. נ.ב. מה זה פוזה חתיכית.. חבל``ז!!! נ.ב.2 אני מאחלת החלמה מהירה, המון בריאות והמון המון אושר.. לכל אחת ואחד ממכם.

sha

New member
בהצלחה!!!!! B-p ;-

ב 8-p ה :cool: צ B-() ל :) ח :p ה B- האם זה נכון שבתל השומר לא נותנים ללכת לבד לשירותים???

תגל...

כשאת תגיעי לשם, אל תדאגי אנחנו נבוא לבקר גם אותך... :) ובינתיים, כולנו עם טייגרית... האפס...

למעלה