הטיול נגמר (מזמן...) חויות..

אנשים גשם בחוץ אבל...

אני יוצא היום לטיול גיבוש עם כל השיכבה הולך להיות כיף של החיים טיול ג'יפים ברמת הגולן הולך להיות סבבה.. זה מ- 8:15 עד 17:00 בערב... ואיי חיכנו לזה המון המון זמן אחרי דחיות אחרי בלאגן הינה זה סוף סוף קורה אחרי שכולם חיכו לזהההה!! אז בערב אני אכתוב לכם איך היה כשאני אחזור..אוהב אותכםםם!!!

sh53

New member
פסססס בי"ס בשעה 10 בבוקר - יפה לכם

אחלה תלמידים. היום 10, מחר 11, מחרתיים 12. למה לא?

sh53

New member
אצלנו במרכז בבוקר היה קריר

ועכשיו בשעות הצהריים יש שמש עם רוח, כך שלא ממש חם. אפשר לומר שבהחלט מזג אוויר נעים

הטיול נגמר (מזמן...) חויות..

נכון שסיימו לנו את הטיול שעתיים לפני הזמן בגלל גשם שלא מפסיק לרדת פה... נסענו בערך ב-9 לכיון רמת הגולן למרות שאסרו עלינו לקחת דיסקמנים ברגע הראשון שעלינו לאוטובוס נשלפו דיסקמנים(גם אני...) זה עוד השלב הכיפי חכו שתגיעו לעצבים..תמשיכו לקרוא.. התחלנו לנסוע אני וחבר שלי עם הדיסקמנים שלנו שרים דיכאון בכיף וזה.. הגענו הכניסו אותנו לשמוע הרצאה משעממת אפחד לא הקשיב שמענו ראינו מופע אור קולי ויצאנו לגיפים.. אנחנו 7 כיתות בשיכבת ח' אז חילקו אותנו ח'7 ח'5 וח'3 (שאחת מהם היא הכיתה שלי..ח'7) בגיפים והשאר ברגלי ואחר כך מתחלפים..נסענו בגיפים היה סבבה שרנו שירים שמענו הסברים היה כיף לא נורמלי הגענו לפיסגה של איזו גבעה יצאנו מהגיפים לאכול אכלנו התחיל גשם חזרנו לגיפים ואנחנו בדרך חזרה..עכשיו צריך להתחלף לא? כשזה תלוי בהם אז לא! חיכנו באוטובוסים לשאר הכיתות כי ירד מבול בחוץ כמעט וברד..מתחילים לנסוע..יופייי אבל לאן ? הבייתה!!! אבל הבטיחו לנו טיול רגלי איפה הוא לעזאזל ? מסתבר שבגלל הגשם זה בוטל אוקיי אז תפצו אותנו מה זה שאר הכיתות עושות את כל המסלול ואנחנו לא למה ??? כל הדרך העברנו בהרגשה כזו של פיספוס שמגיעה לנו משהו.. אבל התגברנו..שרנו שירים דיברנו והגענו הבייתה מ- 15:00 אני בבית.. התקלחתי ונרדמתי קמתי לא מזמן.. הבית שלי מוצף גשם נכנס מכל מקום...וזה מרגיז לאללה..אבל אני פה איתכם.. קרררר לי מאודדדד
והייתי שמח שמישהי תחמם אותי...חיחיח

ל י ס ו ש

New member
אני מתנדבת../images/Emo24.gif

קבלל
מחולון...חח... עד לטבריה...חחח העיקר שנהנית? אפילו קצת? והכי חשוב...? פיספסת לימודים...חי.ח.י..חי..

חכי הדרך ארוכה יקח לו זמן להגיע..

אבל נחכה לו..בשביל זה אני מוכן לחכות הרבה...

sh53

New member
מה זה? ככה סתם בקלות? כל כך מהר?

תני לו לחזר אחרייך? מה הולך פה?
הפורום בבוקר הוא לא הפורום של הלילה

למעלה