הטיול לברלין 3

י מ י ת 2

New member
הומינר, יפה מאד אתה

מתאר את ברלין. אני עדיין לא מצאתי את העוז בלבי לנסוע לשם למרות כמה וכמה הצעות, במקום נסעתי השנה לרומניה השתכנו באותו מלון שהזכרת סיניה וחווינו את אותה חוייה בלתי נשכחת שבגינה גם כתבנו מכתב לחברת הנסיעות בתביעה לפצות אותנו על הבטחות שוא. .. אבל רציתי לספר לכם על הסדנה שהשתתפתי בה השבוע. שנקראה תקשורת בינאישית באמצעות סיפורים. המרצה היא אשת חינוך ותקשורת. נושא השיחה היה "אמונה יוצרת מציאות" זה משהו שדומה לקואוצ'ינג שעכשיו מאד פופולרי, אלא שהיא עושה זאת באמצעות שירי וסיפורי ילדים . קראנו את השיר של עודד בורלא הגמל פט מתוך הספר כמו סיפורים. הגמל פט רצה מאד לשרוק ולא יכול. הצפור הקטנה עמדה על אבן ופחדה לעוף. מה עשו שניהם על מנת להגיע למטרתם, באילו אמצעים השתמשו. הצבת מטרות, קבלת עזרה עידוד וכו' וכו' כל זה מתוך השיר המקסים הזה שפתאם נמצאו בו רבדים על רבדים. הענין הוא בזה שלא בטוח שהסדנה תמשיך מפאת מיעוט המשתתפות!

אם אני לא טועה

ויתכן שאני כן טועה מי שאמר את המשפט: במקום בו שורפים ספרים ישרפו גם בני אדם הוא ברטולט ברכט. נדמה לי

בינדי

New member
שלכת

השלכת תמיד יפה. גם בין ארונות קבורה מבטון, הרייסטאג והשפה הגרמנית. הפער בין השקט והיופי של הטבע לבין השריפות, הספרים שאינם והאדיבות הגרמנית זועק מבעד למילותיך. תודה.

למעלה