שלום לך!
ממחר תיחשב לשמיניסט אז מזל טוב
לגבי הטיול באילת, אני יכולה להגיד לך שזה אחד הטיולים שהכי נהניתי בהם בכל שנות לימודיי!! ביום הראשון היינו במין נחל כזה שנקרא נחל צפית [זה לא באמת נחל עם מים...אין שום מים...והמסלול די קצר ולא מתיש
] בדרך עברנו את יטבתה ועצרנו שם. לקנות שוקו וכאלה. מומלץ
ואז בערב הייתה לנו הפלגה שכבתית בים האדום. שזה אחד הדברים! ממש נהניתי! זה גם מגבש את הכיתה והכל...מומלץ להיות שם
ביום השני היינו בקניון האדום[שזה לא קניון כזה עם חנויות...מין הרים הרים כאלה...שצבועים באדום חח...היינו שם איזה 4 שעות ולעלות ולרדת את זה מאוד מתיש
אבל היי זה טיול אחרון אז שווה לנצל כל רגע
] . אחר כך נתנו לנו צהריים חופשי והיינו בקניון "לב הים" שזה קניון אמיתי עם חנויות. תביא כסף כי לנו נתנו שעתיים חופשיות [עזוב את זה שאני וחברה שלי המשכנו את זה לשלוש וחצי חחחח] ואם בא לך לקנות בגדים או משו. ואז בערב היינו בחוף, עשו לנו על האש ואחרי זה מסיבת ריקודים כמעט כל הלילה! מוי כיף
ביום השלישי היינו בנחל תמר [וזה גם לא באמת נחל עם מים...] והמסלול שלו לא שגרתי. יודע למה? כי יש לך לרדת עם חבל כזה ארוך ולרדת כל מדרגה ומדרגה. ואז מין סולם כזה עם שלבים שיורדים ממנו לאט לאט. ויש כמה וכמה תחנות כאלו. זה ייראה לך מפחיד אבל תאמין לי שזה חוויה! לא צריך לפחד כי זה ממש חוויה! ואז חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים. עצה שלי: כל דקה ודקה תנצל. קשה? כואב? מתיש? תתנחם בזה שאין לך עוד טיול ואחת כמוני תהיה בצבא
והייתה מתה להתחלף איתך!! אז המון
בשנה החדשה !