הטיול הראשון

הטיול הראשון

אולי אתם זוכרים שספרתי לכם על הירידה לחצי משרה בעבודה, ועל הכונים החדשים שאני רוצה לקחת את החיים שלי אליהם, ועל הרעיון להוציא טיולי שישי-שבת שיהיו שילוב של התרחשות טיולית, והתרחשות אנושית/רגשית/רוחנית, אז, זה קורה... אתמול בערב חזרתי מהטיול הראשון. השקעתי בפרסום, אנשים התקשרו ואמרו שמוצא חן להם הרעיון ושהם יבואו, אבל ברגע האחרון, היו נסיגות, ואף אחד לא נרשם... זאת היתה מין צומת קטנה, יכולתי לבחור להתעצבן, או להתאכזב, או להתייאש, או לוותר... ראיתי את הצומת ובחרתי אחרת. בחרתי להמשיך לחשוב שהרעיון טוב, ושהוא יילך, וזה בסדר שייקח זמן עד שתבוא ממנו פרנסה, יצאתי לטיול עם 7 חברים וחברות, ומה אגיד לכם? היתה הצלחה גדולה... כמו שכשמערבבים ביצים וקמח וקקאו וסוכר ומרגרינה, ומכניסים לתנור, יוצאת עוגה, ככה, כשלוקחים ירח מלא, ופינה קסומה וסודית על שפת הכנרת, ועצים למדורה, ואנשים עם לב פתוח, ונחל זאכי אחד, וכמה אקליפטוסים, וקצת אמונה, יוצאת התרחשות טיולית/אנושית וכיף וחיבורים ושמחה... אז הפרויקט החדש שלי שנקרא בינתיים "טבע ואהבה" יצא לדרך, אולי ייקח קצת זמן עד שהוא יהיה מקור פרנסה, אבל זה יקרה, ובינתיים הוא מקור להרבה שמחה... הטיול הבא, בירח המלא הבא, 7-8 לנובמבר, לדרום ים המלח...אם זה מדבר למישהו אשמח לתת פרטים בתיבת המסרים. פייה (צועדת בשמחה בכוונים חדשים)

r e d head

New member
פייה יקרה...../images/Emo24.gif

לא כל אחד מצליח לאפות כזאת עוגה מאותם חומרים. צריך גם כישרון ואהבה. בהצלחה...

just yael

New member
טבע ואהבה....

שם מקסים לרעיון נפלא... המתכון...נשמע מדהיםםםםםםםםםם ונראה לי , גם בלי להיות שם...שהרכיבים, בצד האופה הקסומה...יצרו תוצר נפלא.. ישר כוח...ושרק ימשיך ככה.

אשמח להתעדכן בפרטים../images/Emo23.gif

אשמח מאד להתעכן בפרטים על הטיול הבא כתושבת ערד דרום ים המלח מתאים לי במיוחד

ophra

New member
תזכרי אותנו במועד סמוך... ../images/Emo35.gif

נדמה לי שזה סופשבוע שאני בלי.... אולי מי יודע אפילו אצטרף
כל כך משמח לקרוא אותך ככה עושה ושמחה עפ

ophra

New member
לא מאיימת ../images/Emo9.gif

יומיים-שלושה יספיקו עפ
(לא מאיימים על יונה ב