הטיול הנכסף

ענת241

New member
הטיול הנכסף

זהו, הגיע הרגע ואני סוף סוף מתכוננת לטיול שלי בארה"ב, מה שכבר מזמן רציתי לעשות אבל לא היה לי זמן, כסף, פרטנר ועוד כל מיני סיבות עלובות. בסוף החודש אני מתחתנת ובעזרת השם ניסע לירח דבש לארה"ב תהיתי אם מי מכם יוכל לתת לי קצת עצות על מקומות שכדאי לבקר בהם, דברים שאסור להחמיץ ובעיקר קצת אינפורמציה לגבי מקומות לינה ומקומות שניתן למצוא אוכל כשר במקומות בהם אנו מתכוונים לבקר. המסלול יכלול את: ניו יורק מפלי הניאגרה לאס וגאס גרנד קניון, ברייס וציון פארק סאן פרנסיסקו ולוס אנג´לס... תודה. תודה. תודה. ענת.

pachanga SF

New member
תבואי לבקר../images/Emo13.gif

אתם נעולים על אמריקה...? ../images/Emo108.gif

אמריקה מאוד נוחה לטיול ויש דברים מענינים לראות (GROUND ZERO?) אבל היא ממוסחרת לעייפה. אם אתם בראש קצת פחות קונבציונלי (נניח כימי או ביולוגי) אז יש מקומות קצת יותר רומנטיים בעולם... אז אם בא לכם משהו שונה, הנה כמה רעיונות. צ´ילה היא המדינה הכי מתאימה לירח דבש בדרום אמריקה (LUNA DE MIEL, כמובן). קובה היא נפלאה, מדינה רומנטית במובן הלא נדוש של המילה. פריז היא מין הסתם העיר הרומנטית ביותר בעולם, ואם במזרח הרחוק חפצה נפשכם, קחו תרמיל וטוסו לבורמה, שהיא המדינה הכי רגועה ונעימה במזרח הרחוק.

shir s1

New member
המלצה../images/Emo106.gif

באזור של הגראנד קניון ובריס קניון ממש על גבול אריזונה יוטה ישנו אגם בשם פאול שבעצם נוצר כתוצאה מבנית סכר שהציף את גלם קניון. המרינה המרכזית נמצאת ליד העירה פייג´ (page) מומלץ לשכור סירת מנוע ליום ולטיל באגם לבד ואז להכנס לקתידראל קניון שזה קניון צר ויפיפה. אלטרנטיבה אחרת היא להשתתף בסיור מודרך על סירת טיולים. בהצלחה שירלי

למעלה