הטיול החלומי

sela v

New member
הטיול החלומי

לא בטוח שזו הכותרת הכי קולעת לפרויקט הזה. בימים הקרובים נאסוף רעיונות למסעות. לא לאראונד אנפורנה, שהרבה שמגיעים לנפאל עושים, אלא לטיולים חוצי יבשות, מסעות מקצה לקצה, וכל רעיון משוגע אחר. תזרקו כל רעיון הכי פרוע שיש לכם פה, ואחרי זה שבידנו הרעיונות. כל שבוע נפתח את הרעיון הספציפי, ונראה איך מתחילים ובסוף אף מבצעים את הפרויקט.

sela v

New member
ומה החלום שלך?

אני לפני כמה חודשים רשמתי על המסע לקוטב הדרומי, והכוונה היא לא שיט לאנטרקטיקה, אלא ממש להגיע עד לנקודה הכי דרומית בכדור הארץ רגלית.

Amoureuse

New member
אנטרטיקה

בחלום הזה אתה מצטרף לכמה שחלמו את החלום הזה בתחילת המאה ה-20, הם כמובן חלמו להיות הראשונים שיעשו את זה, ולא מעט לא חזרו. במוזיאון קנטרברי בכרייסטצ'רצ' היתה תערוכת מעניינת על זה, ממש סוחטת דמעות. אז אם אתה הולך - תיזהר. אם אני אעשה את זה אי פעם זה יהיה במסוק

ליאורט1

New member
לי היה חלום דומה פעם

כשאני אומר פעם זה לפני כמה חודשים:) חשבתי לנסות ולטייל ב"גבול הצפוני" של העולם שזה בערך המקומות הכי צפוניים באירופה ואסיה, כלומר מנניח נורבגיה במערב דרך הגבול הצפוני של רוסיה במזרח. לא מזמן היתה בערוץ יס דוקו סדרה על יואן מקרגור ועוד אחד שהקיפו את העולם על אופנוע והחלק הקשה ביותר היה בצפון רוסיה וזה אפילו לא היה הכי צפון, בקושי אפשר להתקדם שם עם משאיות ובטח לא ברגל. בקיצור זה דומה אבל לא כל כך דומה אולי יותר שונה מדומה:)

sitvaniyot

New member
הטיול שלי...ממוסקוה לסין..

אחד מהחלומות שלי הוא לעלות על הטרנס סיבירית במוסקווה וליסוע דרך מונגוליה לחרבין שבסין. כמובן לרדת ולטייל בדרך בריפובליקות לשעבר של ברית המועצות, או מה שאני מכנה, נא לא להעלב, קקיסטן. זה המסלול שעשה ענף ממשפחתי קצת לפני 100 שנים, ובסוף הם התישבו בשנחאי, עד עלית מאו ואז עלו ארצה.

ליאורט1

New member
חוצה אירופה

מאוד הייתי רוצה לעשות את הטיול שיובל עושה עכשיו בדרך המשי, רק קצת שונה, להגיע לסין בטרנס סיבירית ומשם ללכת את הדרך בחזרה לאירופה. בטיול פגשתי שוויצרי אחד שמתכנן לתפוס טרמפים משוויץ למוסקבה, משם לקחת את הרכבת וללכת בחזרה הביתה. טיול שגם מאוד הייתי רוצה לעשות אבל כנראה לא יצא לי אף פעם לעשות הוא מסלול הליכה שחוצה את אירופה מהצפון לדרום, יש מסלול כזה מסומן(בצורה כזאת או אחרת) באתר המצורף.

כשלפ

New member
דברים הבשמים הנבטית

להגיע לאיזור סעודיה/תימן ולהתחיל לצעוד את דרך הבשמים. לעבור בדרך את פטרה בירדן, ואז להגיע לנגב הישראלי, בו כמובן נעבור במשגב היופי העולמי- מכתש רמון (דרך מעלה מחמל המקסים). לבסוף לסיים בחופי עזה. זה יהיה תירוץ טוב לחזור לעזה :)

אני רוצה איים באוקיינוס השקט ../images/Emo42.gif

גלפגוס, פיג'י, פולינזים, פפואה וכו'... [לא בטוחה בקשר להוואי. נשאר שם משהו לא ממוסחר מדי?

גם המסלול המועדף שלי והייתי

מוסיפה את איי סולומון, את הייטי ושם בעיקר את רנגירואה. הייתי גם מוספינה את TRUK, ואת VANUATU. זה חלום חיי אבל צריך לחסוך לזה שנים או להוולד שרי אריסון.

לא חייבים להיוולד, אפשר גם להתחתן..

לא נורא.. אני תמיד אומרת, שכל עוד יש חלומות - יש למה לשאוף.

froggirl

New member
לפעמים חלומות מתגשמים...

את הטיול החלומי שלי הגשמתי טיילתי שנה בכרטיס "סובב עולם" מניו יורק ללוס אנג'לס וטיול מקיף במערב ארה"ב, הוואי (שד"א ממוסחרת אבללדעתי רק ב- OAHU ובשאר האיים פחות וכמה היא יפה!! ) איי קוק, פיג'י, ניו זילנד אוסטרליה סינגפור ותאילנד (אבל בתאילנד רק בנגקוק זה היה כבר הסוף). הייתי רוצה עכשיו עוד קצת איים סלומון, טהיטי, קריביים.... ואם אפשר עוד קצת בניו זילנד... :) היכן שהרוגע שולט.... ולכל דבר יש את הזמן שלו...

muga

New member
את הטיול החלומי

שלי אני הולכת להגשים (עם בעלי) אוטוטו (מה-17.11). והוא כולל טיול בפסיפיק+המזרח, למשך של עד שנתיים. בשביל זה עמלנו וחסכנו, פינינו לנו זמן, ויאללה, לדרך. בתכנון - אוסטרליה, ניו זילנד, הודו, סין, נפאל, בורמה, לאוס וכו' וכו'.. בקיצור - אין יותר מדי תכנון. אבל יש זמן וכסף.... זה היה החלום שלי שנים. לעזוב הכל, ולסע, בלי הגבלת זמן, בלי בעיות כלכליות, בלי לתכנן מסלול מדויק...

muga

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מבטיחה לעדכן. יהיה גם בלוג, אז מי שיתעניין, יוכל לקרוא...

muga

New member
בשמחה!

אני איידע אותך כשזה יהיה אקטואלי (עוד חודשיים בערך..).

sela v

New member
נראה לי השרשור הלך לאיבוד

כלומר זאת לא הייתה כוונת המשורר. הכוונה שלי הייתה דברים מיוחדים, שמעט אנשים עושים, ולא לקחת כרטיס טיסה ותסלחו לי על הביטוי לרבוץ על בחוף קוקוס. ליאורט וכשל] היחידים שקרובים למה שהתכוונתי, לגבי כשלפ יהיה קשה, ואף בלתי אפשרי לבצע את המסלול עם דרכון ישראלי, אבל אני מוכן לאתגר
לאחרים שהציעו מקומות יפים, אבל עדיין נגישים בתחבורה ציבורית רגילה, האם יש לכם איזה רעיון איך להפוך את הטיול להרפתקני, למשל סיתוניות, הייתי חושב על מקומות מעניינים בדרך, שהן לא טיול יומי מקו הרכבת.

sitvaniyot

New member
חן, חן סלע, גם אני

אבל הבנתי מפתיחת השרשור שלך, שאתה מחפש רעיונות. האם התכוונת שאתן גם את כל המסלול?

sela v

New member
לא את כל המסלול

אבל משהו שנוכל לפתוח ממנו שרשור לא כללי מדי, כלומר כיוון יותר מאשר כללי, שאפשר יהיה לנסות לראות איך לבצע אותו (כלומר ההכנות).

למעלה