הטיול בשבוע הבא

zs1957

New member
ניצה תני לו מוצץ ואז ירגע

שימי לו את הצעצועים יהיה לו עיסוק ומקוה שירגע ולא ישגע אותך. זהבה

ענתי44

New member
ניצה יקירה

זה ה"מחיר" על בית חולים. גם אצלי אמא, שמבחינת האלצהיימר במצב הרבה יותר טוב מבעלך, כשהיא חוזרת מאישפוז אפילו של יום, זה נורא. היא צועקת כל הלילה. קוראת לי אחות... צועקת על דברים במחלקה ... לא נתנו לה צהריים 0 בשלוש לפנות בוקר ) גנבו לה... השאירו אותה לבד במעלית ומה לא.... זה יקח לו זמן להירגע ולהתאושש. אני שולחת לך חיבוק ענקי ומאחלת לך מעמקי הנשמה שהלילה הוא ובעיקר את תשנו טוב. ואם לא, תזמיני רופא, גם אם יגיע באיחור שיתן לו זריקת הרגעה.

ענתי היקרה, זאת הצרה...

שביקור רופא, נותנים רק כדור וואבן להרגעה... הצחיקו אותי בזמנו... אין להם זריקות בכלל..זאת בעיה של החום אני חושבת.. היה לו לני שעה עם אופטלגין 38, אתן לו עכשיו עוד אחד ונכניס אותו למיטה לישון.. נראה מה יהייה עם החום יעלה אתקשר למחלקה ונראה... יש לי הרי מניות שם
נווה לטובה, ושתהייה לך ולאימא שבת שלום, יש לכם אורחים השבת?

ענתי44

New member
מאחלת שהחום יירד לו, מסכן זה לא נעים

אחותי אמורה לבוא השבת, אבל ייתכן שלא תגיע כי היא תבוא להיות עם אמא בחמישי הבא.

שבוע טוב לכולם!

אני רוצה להכריז עוד פעם שגיליתי תרופה חדשה לדימנציה, אולי גם לאלצהיימר , מי יודע? ושמה בישראל אפטגלין, פשוט וקל! כל הצרות אתמול היו בגללל החום, החום בא משום מקום וכנראה גם חזר לשם, אחרי האופטלגין.. אז היום היה רגוע, והיום עבר סביר מאוד אפילו, בלילה ניסה קצת לבלבל את המוח אז נתתי לו אופטלגין, וראו זה הפלא נרדם וישן כמו תינוק, עם חיתול ומוצץ, ממש תינוק מושלם!!! נקווה שהכל יהייה בסדר,ואז אפנה ליענק'לה המומחה להמצאות ונגיש ביחד רישום לפנטנט על התרופה!!
רק בשורות טובות!!!!

את גילית את התרופה ואני גיליתי את הגלגל

אחרי שנרשום את הפטנט כל בעל רכב ואופניים יצטרך לשלם תמלוגים בעד השימוש...

אני ממשיכה את הרעיון שלך...

רוכבי האופניים יצטרכו לשלם תמלוגים בעד השימוש באופטלגין והכל יהייה בסדר...

נקודת המוצא שכולם נוטלים אופטלגין.חובת ההוכחה

עליהם. כל אחד שירצה פטור ממס אופטלגין יהיה חייב להביא אישור של רופא ברמת מנהל מחלקה בבי"ח, וכן תוצאות בדיקת מעבדה של 3 החודשים האחרונים, ויהיה חייב לעבור בדיקות שתן כל שבוע.

hregev1

New member
ניצה יקירתי

אולי הבעיה אצל ט' היא בכלל פסיכולוגית, אני שמעתי על אנשים עם בעיה של כאב בלתי מוסבר או חום שלוקחים כדור כלשהו והכל עובר כלא היה, יכול להיות שאת צודקת וגם אספירין יכול לעזור. להתראות ביום חמישי חני

ענתי44

New member
כל הזכויות שמורות

אני כבר מזמן נותנת לאמא שלי אופטלגין. גם כשהחום לא גבוה והיא מרגישה כאבים בגוף ( היא כמובן לא אומרת אלא צועקת ומקללת את הטלוויזה או בועטת באוויר )

../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif על שם עוד לא חשבנו...

גם זה יגיע.. יש לך רעיון.. כל דבר יתקבל בברכה..

סליחה, לא ראיתי את ההודעה של יענק'לה

לא נכנסתי לפורום אלא להודעות שלי.. ולכן פספסתי, רק עכשיו ראיתי , השם בסדר אפשר להמשיך הלאה...

למעלה