הטיול בשבוע הבא

ענתי44

New member
הטיול בשבוע הבא

מבירור עולה כי המקדש עצמו סגור לרגל שיפוצים. עד אוקטובר. אבל יש סיורים בגנים. גרשון ממליץ לנו לא לוותר ולבקר בגנים. מאחר ואין לנו 25 משתתפים אין צורך להזמין סיור מראש. בימי חמישי יש 2 סיורים בשפה העברית בשעה 11:30 או בשעה 15:00 אני זקוקה לעזרת החיפאיות. האם מישהי יודעת היכן השער ממנו יוצאים הסיורים? מאחר ואני לא חיפאים כבר 40 שנה אני לא מתמצאת. ולכן ניצה, עודי. אם אתן מוכנות לעזור בקביעת שעת מפגש ומיקום אני אשמח.

אגסיל

New member
לגבי הטיול

אנתי, בתור מארגנת הטיול - האם יש כבר רשימת משתתפים ומהיכן מגיעים?? האם ניסע וניפגש ברכבת?? האם נאסוף אחת את השנייה ברכב?? אשמח לכל דרך אך הייתי רוצה להתכונן. אני מוכנה לאסוף באוטו שלי ואני מוכנה להיפגש גם ברכבת, אני לא אוהבת לנסוע ברכבת לבד..........

ענתי44

New member
יקירה בואי נסע ביחד ברכבת

נפגש בתל אביב ונסע יחד. ומאחר וזה לא מפגש רשמי של הפורום אז כל הבאים מהמרכז יכולים להתארגן לנסיעה משותפת. באם יהיו מעוניינים להצטרף אליך לנסיעה באוטו אנא תיידעו אותנו בשרשור זה. אישית אני מאוד רוצה לנסוע ברכבת. בעיני זה חלק מהכיף. אני אנסה לברר על ידי כניסה לאתר של המרכז הבאיים באיזה רחוב מתחיל הסיור. או אפנה למשפחה שלי בחיפה לברר את זה. כי במידע הטלפוני, ללא נציג אנושי לא מוזכר פרט זה.

אגסיל

New member
ענתי אשמח לנסוע איתך ברכבת

הסיור בגן מתחיל מהכניסה העליונה ואם יורדים את כל המדרגות מגיעים לשכונה הגרמנית. הגן הזה אין אפשרות לעלות במדרגות אלא רק לרדת, העלייה שמורה רק לכוהנים שלהם . לאיזה רכבת את מתכוונת בתל אביב, זאת בארלוזורוב או שרמת אביב, אני גרה ממש ליד תחנת הרכבת ברמת אביב אבל אוכל להגיע גם לארלוזורוב. נדבר בהמשך. מצפה כבר למפגש. לילי

ענתי44

New member
מי עוד מצטרף אלינו לנסיעה ברכבת?

אז נקבע בכניסה העליונה בשעה 11 בבוקר. ולגבי הרכבת נקבע כבר יום לפני. אני עוד צריכה לתאם עם אחותי כי כדי להיות בשעה הזו עליי לצאת לפני שאמא יוצאת למרכז יום, אז לבדוק אם אחותי תגיע ערב קודם או שאזמין את המטפלת לחכות עם אמא להסעה. ואז כבר נתאם איך ואיפה נפגש ברכבת... אני כל כך מקווה שאחי ואשתו יאשרו לאחיין שלי לבוא איתי. כדי שתכירו את אושר המתוק. יענקלה אולי תביא את גאיה?

הנסיעה לחיפה

האמת שהייתי מעדיף לנסוע אתכן ברכבת אבל זו הזדמנות להריץ את המכונית החדשה. מומלץ לא לאמץ אותה מדי ב 1,000 ק"מ הראשונים ואני הגעתי עד כה רק ל 300 ומשהו ק"מ. יש לי רושם שגאיה היתה בטיול של ביה"ס או הצופים בחיפה. אברר מחר. בלי גאיה אני יכול להסיע3 נוסעים. יש אמנם מקום ל 4 אבל אינני רוצה לאמץ את המנוע וזה אולי יהיה צפוף מדי מאחור כי המכונית כזכור לך קטנטנה (יונדאי i10). לגבי מציאת המקום לא תהיה לי בעיה כי יש לי GPS.

הצעתי לטיול בחיפה....

צריך לברר באופן מדוייק איפה מתחיל הסיור, כמו שענתי כתבה זה כמעט בטוח בשד' הציונות, בכניסה המתולוגית של הגנים, ומשם גם יש ירידה למושבה הגרמנית.. כך שזה מאוד הגיוני, אבל לצערי יש עוד כמה כניסות, דבר שני אולי כדאי להפגש בתחנת הרכבת בחיפה מרכז, ומשם עם מונית לגן הבאיים, כי מי שיגיע מהמרכז עם הרכבת יכול לפגוש אותי , אפשר לעלות גם עם הרכבת התחתית עם לרח' מסדה ומשם ברגל לגן הבאיים זה לא כ"כ רחוק, מרחק הליכה, אבל עדיף מונית אםיהייה חם... ויענק'לה ,תיזהר שלא תגיע עם הגי.פי.אס לגניים הבאיים בעכו
כבר שמענו על טעויות של ניווט.... יש לי באיזה שהוא מקום מס' טל' שלהם אנושי, היו פעם לקוחות שלנו, אנסה לברר ביום ראשון... בנתיים שיהייה לכולם שבת שלום!!!!!!!!!

טוב , כמו תמיד יענק'לה פותר את כל

הבעיותף, הסיור מתחיל בכרמל בטיילת לואי, כמו שכתוב באתר שלהם. אז עכשיו צריך להחליט איך מגיעים, אם נפגשים בחיפה באיזה מקום ועולים ביחד למעלה, או שנפגשים במקום. הסבר על ההגעה מהעיר מהרכבת אני אוכל לתת לכם אם תחליטו שנפגשים במקום. עד אז להת'...

טוב זה לא רק ירוק..

זה כחול, וגם זהוב (הכיפה), אין מה להגיד חיפהמאוד יפה.. וביחוד מהכרמל, גרתי לפני 10 שנים לא רחוק משם, על הרכס, וכל חיפה היית לי מול העניים, זה היה נוף מרגיע מאין כמוהו...

יש לך ראש טוב...

אבל מה לעשות שדום בחיפה, זה זכרונות מימים ימימה... ולא רק הפועל... אז תסתפקי בכחול ובצהוב....

hregev1

New member
הטיול לגנים הבהיים

מתאים גם לי לבוא לחיפה עם הרכבת, אגיע לתחנת הרכבת בארלוזרוב עם הרכב שלי ואסע עם כולם ברכבת. להתראות חני

חני יקירה, מה את עושה פה בשעה כזאת?

לך אין מי שיפריע בבית לישון, אצלי היה לילה לבן אמיתי, כל הלילה ילל ונהם כמו אריה בכלוב, לא עצמתי עיין אפילו חמש דקות, הענייים שורפות לי ואני לא יכולה להירדם..החלפתי לו 5 פעמים חיתוליםומצעים, אני על סף יאוש טוטאלי, כבר הרבה זמן , כמה שבועות טובים, לא היה לי לילה כזה, הצליח להוציא אותי משלוותי, אני מתה לישון ולא יכולה, אתחיל עוד מעט את ההכנות לשבת, פשוט כי אין לי משהו אחר לעשות. אשמח מאוד לפגוש אותך בחיפה בסוף שבוע הבא!! שתהיי לך שבת מקסימה!

hregev1

New member
ניצה יקירתי ושותפתי לצרה האיומה הזאת !!!

אין כמונו אנשי הפורום הזה שיכולים להבין אותך, לצערנו יש ימים רבים כאלה כמו שאת עוברת ואנחנו עברנו אבל מכיון שאין לנו ברירה אנחנו ממשיכים הלאה כי אלה הם חיינו ומקוים לטוב. אני מחזיקה לך אצבעות שעוד מעט כשהמטפל יגיע (הוא ודאי כבר הגיע) תתפסי יוזמה והיכנסי למיטה לישון כי אסור לך להתמוטט, יש עליך עול שאת חייבת לקיים ומחר בודאי תצטרכי להתמודד לבד, אז נצלי את ההזדמנות רגש האחריות למיכאל לא מרפה ממני - עד היום אני הולכת אליו פעמיים ביום, מאכילה אותו בצהרים כשאני באה מעט לפני הארוחה ובערב אני באה אליו כשעתיים לפני הארוחה וגם אז מאכילה אותו ומחכה עד שישכיבו אותו לישון, למזלי הוא נרדם ממש מהר, כנראה הודות לסרוקואל, כי הוא מקבל עכשיו 300 מ"ג וזה רק בערב אבל הוא עדיין כשמשכיבים אותו או מחליפים לו הוא מאגרף את ידו ורוצה להכות את המטפלים, אתמול אחד הטפלים (רוסי במוצאו) אמר לו "רוצה לתת בוקס" וכמובן שהוא לא הגיב, זו דרכנו ובה נלך עד שיהיה שינוי והלואי לטובה. הלואי שתהיינה בשורות טובות ולהתראות ביום חמישי חני

חנילה למה מיכאל מקבל את כל הכמות בפעם אחת?

נהוג לחלק ל 3 מנות בוקר צהרים וערב. בערב נותנים יותר, נגיד 125 או 150 מ"ג ואת השאר מחלקים בוקר צהריים. כדאי שתתייעצי עם פסיכוגריאטר כי פסיכיאטרים רגילים פחות מבינים את ההבדלים של מינון תרופות לדמנטי שאינו בהכרח זהה לפסיכוטי. יתכן שמיכאל יהיה יותר רגוע לאורך היממה אם יקבל במנות.

hregev1

New member
יענקלה - סוג זה של סרוקואל ניתן פעם ביום

כידוע לך אני מקבלת את הסרוקואל מארה"ב מאדם שהוא בעצמו פסיכוגריאטר, הכדורים האלה הם בני 150 מ"ג וניתנים פעם אחת ביום (בערב) גם הפסיכוגריאטרית מתל-השומר וגם הפסיכוגריטר שבא למרכז הסיעודי שבו נמצא מיכאל המליץ שכך זה יינתן, כבר יש אצל מיכאל שיפור לטובה אבל על האגרופים הוא עדיין לא התגבר. נקוה שהוא ימשיך בדרך הזו טפו...טפו...טפו... להתראות ביום חמישי ושבת שלום לכולם חני

לא ידעתי שיש סוג כזה. הוא כנראה מתפרק בגוף

בצורה מושהה. אולי אין כאלו בארץ. ידוע לי ככלל, שכדורים כאלה אסור לחתוך.

הלכתי לישון.. קמתי.. והתחלתי לבשל..

אני חושבת שעליתי שוב על הבעיה, היה לו חום נמוך.. אולי זה משגע אותו.. אם יעשה לי תרגיל כזה הלילה אתן לו אופטלגין... ואלך להמציא תרופה חדשה לדימנציה... אופטלגין....
הוא התחיל עם היללות עוד פעם.... אין לי כוח לשמוע אותו....

למעלה