זאת בת זוגתו של מיכאל באלופה איתה הוא ינהל רומן... תתכוננו להודעה ממני אחרי הפרק של האלופה!
O orel4400 New member 18/5/06 #28 זאת בת זוגתו של מיכאל באלופה איתה הוא ינהל רומן... תתכוננו להודעה ממני אחרי הפרק של האלופה!
C chen010189 New member 18/5/06 #32 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אומייגאד אז איציק וטובה יהיו יחד?
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אומייגאד אז איציק וטובה יהיו יחד?
C chen010189 New member 18/5/06 #33 אומייגאד והם יעיפו את מיטל! ואז מיטל תתעצבן ושוב תתנקם לא טוב לא טוב חחח ואני כל כך מתה כבר שסער יגלה שזאת סימה אבל לא נראה לי הוא יזכור אותה כל כך... או שכן, מי יודע אם היא תספר לו את כל הסיפור
אומייגאד והם יעיפו את מיטל! ואז מיטל תתעצבן ושוב תתנקם לא טוב לא טוב חחח ואני כל כך מתה כבר שסער יגלה שזאת סימה אבל לא נראה לי הוא יזכור אותה כל כך... או שכן, מי יודע אם היא תספר לו את כל הסיפור
R Rioter New member 18/5/06 #35 בתור אחת שלא מכירה את העלילה זה נורא מצחיק אותי לקרוא את מה שאתם כותבים על הסדרה, ולא להבין כלום. XD
J jasmin superstar New member 18/5/06 #38 תסמני ספוילר..יש ילדים שלא רוצים לדעת הרסת לי אבל לא נורא, קורה.
C chen010189 New member 18/5/06 #20 כן, איזה מצחיקה, היא כתבה... "בישלתי אחלה עוף... איך היה?" חחחחח הרגה אותי! וגם אתמול היא רשמה.
C chen010189 New member 18/5/06 #21 נצלש-מישהו יודע איך קוראים לשיר של הדג נחש? משמיעים אותו עכשיו בגלגל"צ הפתיח שלו זה משהו כמו "הו הו הו הו הווווו"
נצלש-מישהו יודע איך קוראים לשיר של הדג נחש? משמיעים אותו עכשיו בגלגל"צ הפתיח שלו זה משהו כמו "הו הו הו הו הווווו"
C chen010189 New member 18/5/06 #24 ואיך קוראים לשיר:"ממאמיה..."? שהיה היום בפרק 16 בזבנג? דיי פרקים כל כך נוסטלגים וחזקים אין על פרק 15 "תשוקתי... תשוקתי..." *מקבל מסיגל בוקס בבטן* "אעעע...תשוקעעעתיי..."
ואיך קוראים לשיר:"ממאמיה..."? שהיה היום בפרק 16 בזבנג? דיי פרקים כל כך נוסטלגים וחזקים אין על פרק 15 "תשוקתי... תשוקתי..." *מקבל מסיגל בוקס בבטן* "אעעע...תשוקעעעתיי..."
נ נעה בקולנוע New member 19/5/06 #41 או בשפת הכיתה שלי... זה היה הפזמון שלנו שנה שעברה... ... איזה באסה יש שעה שישית שיט שיט איזה איזה באסהההה!
או בשפת הכיתה שלי... זה היה הפזמון שלנו שנה שעברה... ... איזה באסה יש שעה שישית שיט שיט איזה איזה באסהההה!