כמו פרשיות אחרות בעבר. לנו עצוב על השעיית הרוכבים הבכירים אבל בעוד כמה שנים זו תהיה אנקדוטה כמו פרשת פסטינה. יהיו גיבורים חדשים כמו שתמיר אמר והכל ישוב על מקומו בשלום עד הפרשיה הבאה...אם לא הייתה מסורת זו הייתה מכת מוות לאירוע אבל שיש זה סיפור אחר.
אולריך בחוץ !!! התאפקתי שבועות כי הרוכב האחרון שיצאתי נגדו בפומבי (רוברטו הראס הידוע כדמבו) התחיל פתאום לנצח (ואח"כ הושעה) ואני ל איכול לקחת על המצפון שלי ניצחון של אולריך ובנימה קצת יות אופטימית כל אותם רוכבים או פרשנים שמספידים את הטור טועים טעות מרה הטור גדול מכל הרוכבים גם יחד לטור השנה יהיה מנצח אמנם יבואו וישימו ליד שמו כוכביות אך גם ב 99 שמו כוכבית ליד שם של אחד שניצח נו איך קוראים לו ? ... מי שטוען שפרשת הסמים היא הפתעה ופשיטת רגל של הענף הוא במקרה הטוב תמים ועיוור ובמקרה הרע הוזה כמעט כל מגזין שמכבד את עצמו עוסק בשאלת הסמים באופניים בידיעה ברורה שהתופעה קיימת ומתוך בחינת הגורמים שמביאים לשימוש זה התקשורת הצופים דורשים מסלולים קשים ומאתגרים הספונסרים רוצים חשיפה הרוכבים רוצים להתפרנס התחרויות נעשות כל שנה מהירות יותר זהו מעגל שלא יפרץ וכן אני מאמין שכולם משתמשים גם ארמסטרונג לא ניצח 7 טורים עם מיץ תפוזים ומולטיויטמין השאלה היא את מי תופשים מדובר על כך שבדבוקה יש שתי מהירויות מהירות למדינות שאוכפות בחומר את נושא הסמים בספורט וכאלו שלא ועדיין כמו שאמר איטלקי חכם "ואף על פי כן נועה תנועה" הטור יתעלה מעל כל זה ולסיום בביצה המקומית שאלתי את אחד מרוכבי העילית אם יש שימוש בסמים בארץ התשובה שלו היתה " גם אם יהיו סמים אין למה לקחת" שיהיה לכולנו טור שמח בתמונה - זה שעולה וזה שיורד
סתם לידיעה בישראל קיימת פקודת הסמים המסוכנים שבנספח ב שלה נמצאים כל אותם חומרים האסורים עפ"י חוק מה עושים ה "רוקחים "? מכינים תרכובות בעלות השפעות דומות המכילות חומרים שאינם כלולים בפקודה המשטרה והמחוקק מגלים מחוקקים ומכניסים את החומר החדש לנספח ב ומוציאם אותו מתחומי החוק תנחש מה עושים ייצרני הסמים ? בין הפותרים נכונה יוגרל אולריך במצב לא כל כך טוב נפשית ועם די הרבה קילומטרז' אני בטוח שזה מה שקורה בענף משתמשים בחומרים חדשים שעדיין לא נאסרו כולם משתמשים השאלה את מי תופסים שים לב שכאשר ארמסטרונג נשאל האם לקח חומרים אסורים התגובה שלו בדר"כ היתה מעולם לא יצאתי חיובי בבדיקות הסמים והמבין יבין ד"ש מרוברטו
"מעולם לא לקחתי חומרים אסורים" וקלינטון אמר בפרוש: "מעולם לא היה לי סקס עם האישה הזו" אורלי זה לא סקס- זה הרבה יותר כייף, אליבא דה וויט האוס. אה, כן, גם סיגרים בשימוש קניקי זה לא סקס...יו ניים איט.