הטורפות שבחבורה...

אישון34

Well-known member
יצא לי להכיר גברת אחת, וזה התפתח באופן נחמד.

תוך כדאי שיחה התברר שהיא מנסה להיות אשת עסקים, למעשה היא אשת עסקים די בתחילת דרכה העצמאית.

אני הסברתי לה שאני ממש לא, באופן מוזר היה לה קשה עם זה שאני לא.... שאני לא רואה את האור.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

דיברנו, היה חמוד, היה ממש חמוד עם ניצוצות.

במפגש, סיפרתי לה על בן משפחה שהוא איש עסקים שבעיני הוא ענק.

אפילו היה פרסום זה או אחר עליו על יוזמה עיסקית שהוא חלק ממנה - שלכתי לה את הכתבה.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

מרגע זה הגברת איבדה בי עיניין - היא רוצה פגישה איתו.

גם ששלחה הודעות לרוב - היא רוצה מפגש עיסקי איתו, אני נשכחתי.

הכריש שלה עלה ליגה.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

עכשיו תעמוד השאלה, מה עוד?

המסקנה העצובה שלי הייתה למחוק את ההודעות, לתת לה להישכח.

... חבל, עד שיש מישהי שמוצאת חן, זה חייב להיכחד.

אישוניאיש
מכחיד סדרתי.

יעיש התימני

Well-known member
יצא לי להכיר גברת אחת, וזה התפתח באופן נחמד.

תוך כדאי שיחה התברר שהיא מנסה להיות אשת עסקים, למעשה היא אשת עסקים די בתחילת דרכה העצמאית.

אני הסברתי לה שאני ממש לא, באופן מוזר היה לה קשה עם זה שאני לא.... שאני לא רואה את האור.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

דיברנו, היה חמוד, היה ממש חמוד עם ניצוצות.

במפגש, סיפרתי לה על בן משפחה שהוא איש עסקים שבעיני הוא ענק.

אפילו היה פרסום זה או אחר עליו על יוזמה עיסקית שהוא חלק ממנה - שלכתי לה את הכתבה.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

מרגע זה הגברת איבדה בי עיניין - היא רוצה פגישה איתו.

גם ששלחה הודעות לרוב - היא רוצה מפגש עיסקי איתו, אני נשכחתי.

הכריש שלה עלה ליגה.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

עכשיו תעמוד השאלה, מה עוד?

המסקנה העצובה שלי הייתה למחוק את ההודעות, לתת לה להישכח.

... חבל, עד שיש מישהי שמוצאת חן, זה חייב להיכחד.

אישוניאיש
מכחיד סדרתי.
ומהו הלקח הכי חשוב-
אל תערב משפחה בענייני הסקס שלך.

אישון34

Well-known member
אז החלטתי לנתק מגע.

פשוט וזהו.

שיש משהו לא מדוייק בהתחלה - זה לא יתקן את עצמו. כך הנחתי.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

היא התקשרה שאלה אותי שאלות על המצב הזוגי שלי עניתי.

לבנתי אפשרי להיבן את המצב מלעיין בפיס בוק שלי. אולי לא. לא יודע.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

רצתה לקבוע בים - באותו הרגע. הייתי עסוק. הסברתי.

קבענו ליום אחר - במקום מוסכם, לאירוע מוסכם, שאלתי אם לאסוף אותה, אמרה שחבל שאנהג כל כך הרבה (מה שנכון) הגעתי ... היא הבריזה.

מוזר.

אישוניאיש.
שאלתי את עצמי מה מניע אותי, הגעתי לתשובה עצובה מידי. וזהו.

למעלה