הטוראט שלי

הטוראט שלי

אמא שלי כותבת פה לפעמים. אני בן 12 (כמעט)ואני מוטרד כי אני מסתכל כל הזמן על הרגלים והידים שלי, נתנו לי השבוע תרופה חדשה לטפל בטוראט שמה-פלוטין,אני לא יודע כמה זמן לוקח לתרופה לעזור להפסיק להסתכל שוב ושוב. האם יש למישהו ידע כמה זמן יקח כדי להשפיע עלי? היום זה הציק לי יותר מבד''כ עד כשי כך שלא יצאתי מהבית. מחכה לתשובה מהירה. א.ל.

הלנה

New member
שלום א.ל. וברוך הבא

אני אמא של ערן בן 13 עוד מעט... אני לא מכירה את התרופה שאתה לוקח אבל בדרך כלל רוב התרופות לוקחות שבועיים שלושה עד שהן מתחילות להשפיע.. אבל אם אתה ממש רוצה לדעת כדאי שאמא שלך תשאל את הרופא... הכי חשוב שתנסה להיות רגוע ולא לחשוב יותר מדי על הטיקים (יש לך טיקים?). בהצלחה!

שחר1983

New member
פלוטין זה שם נוסף לפרוזק

משתמשים בזה בדרך כלל לO.C.D. לוקח לתרופה בדרך כלל מינימום שבועיים וחצי עד שהיא נכנסת למחזור הדם ומתחילה להשפיע.. בהצלחה, שחר

השגיא

New member
הי א.ל

לא יודעת כלום על התרופה אבל אני מקוה שהיא תעזור. לבן שלי יש טוראט, והוא כמעט בן 11. אנחנו מאוד משתדלים להכניס לו לראש שהוא כפי שהוא, וזה בסדר גמור!!! נראה לי שההתמודדות הכי טובה היא לא לנסות להילחם בטיקים ובדברים שמפריעים לך, אלא לנסות לקבל את עצמך כפי שהינך. ואם כרגע הינך מסתכל כל הזמן על הידים והרגלים, בסדר. זה אתה כרגע. אל תהיה מוטרד. תשתדל לקבל את זה. הבן שלי למשל עכשיו עם טיק מאוד כואב של נשימות חזקות. בערך 40 פעם בדקה הוא עושה את זה וזה מכאיב לו מאוד בסרעפת. אבל כולנו יודעים שבסוף זה יעבור, ו... יגיע טיק חדש. אנחנו משתדלים להיות סבלנים והכי משתדלים לא לפגוע בשגרת החיים שלנו. תהיה סבלן ותקבל את עצמך. זו העיצה שלי. וכמובן נשמח אם תישאר איתנו, לשתף ולהשתתף. גלית

שלום לך יקר שלנו

אני קבלתי גם כן פלוטין מתוך המון תרופות שקבלתי בחיים שלי הם כחולים כאלו. אבל נתנו לי את זה על רקע של אוסידי ויותר של דכאון שיהיה לי . ההשפעה היא לאחר שבועים כך אם אני זוכרת אמר הרופא. בהצלחה

למעלה