הטופ 12 של הפורום!

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
סנג'יה!

יש כלכך הרבה דברים להגיד עליו, אז אני פשוט יאמר במילים: שער, סיימון, VFTW, חמוד, הודי.

SUBG

New member
פיל סטייסי

החיייל מחיל הים שפספס את הולדת ביתו תמורת אודישן באיידול, זכה לתואר עם הקול הגבוה והמוצלח, אומנם נכשל בטופ 6, חלק ב' יחד עם כריס כששר שיר של ג'ון בון ג'ובי.

LeAnnDylan

Well-known member
מקום ראשון!! ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

פילי מיי איידול
גם חתיך גם שוה וגם חתיך
אה כן והוא גם שר לא רע

SUBG

New member
כריס ריצרד'סון

בכול העונה השוו מתמודדים לזמרים ידועים, סטפאני לביונסה מלינדה לטינה טרנר וכריס קיבל את ג'סטין טימברלייק ששר כמעט כמוהו ודי דומים אחד לשני.. כריס ניסה את מזלו במוזיקה אך לא הצליחה וההזדמנות שלו באה באמריקן איידול והגיע לטופ 6/5 ונפל יחד עם פיל אחרי ביצוע שיר של ג'ון בון ג'ובי WONTED DEAT OR LIVE שביצוע אותו באופן מרשמים מאוד CHRIS DOUGHTRY בעונה שעברה..

SUBG

New member
לאקישה ג'ונס

אחת הדיוות המרשימות של העונה, שנתנה ביצוע בלתי נשכח לשיר AND I AM TELLING YOU I'M NOT GOING של ג'ניפר הולידיי מתוך המחזמר דרימגירלז, מאז לאקישה נפלה וקמה מס' פעמים, ואפילו זכתה לעשות מה שהרבה הרבה בנות בנים וראין חולמים לעשות.. לנשק את סיימון.

SUBG

New member
מלינדה דוליטל

הזמרת המשובחת שעברה כמה צעדים קדימה מהזמרת ליווי לזמרת עצמאית לראשונה באיידול.. בדחנית עם הומור עצמי, נתנה ביצועים מדהימים, הפייבוריטית של סיימון, הדהימה את הקהל כל פעם מחדש בביצוע שונה ומרהיב לכל אתגר שקיבלה, השוק הגדול היה כאשר היא נשלחה הבייתה רגע לפני הגמר, בחצי הגמר.

LeAnnDylan

Well-known member
מקום 7../images/Emo47.gif

היא זמרת מדהימה
ומבחינת הקול היא ללא ספק מקום ראשון אבל אני לא מתחברת לסוג המוזיקה הזה

SUBG

New member
בליק לואיס

מכונת הביטבקוסינט, מעבד שירים , לוקח סיכון וכמובן מרשים את כל הבנות. הוא הוכרז כהמפיע טוב ביותר באיידול, ונתן הופעה מרשימה ובלתי נשכת לשיר של גון בו גובי YOU GIVE LOVE A BAD NAME ולאחר מכן, שקיבלה את התואר כההופעה הכי מקורית בתולדות איידול.

TamirKC

New member
אמגאמגאמגאמג../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

בלייק תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
הוא כזה שקסי

למעלה