הטופ מודל הבאה

someone135

New member
אדריאן מהממת!!!

ובקשר ל"חיים הפשוטים" הן הורגות אותי מצחוק!!! שתי מפגרות...יש רגעים שהן כאלו חמודות אבל יש רגעים שהן פשוט מוכיחות את מה שחשבתי עליהן מהתחלה.....שתי בלונדינות מטומטמות מפונקות שחושבות שהכל מגיע להן!

אוקיי אז ככה

מת על אילס שונא את רובין מת על המבטא של אדרין קיסי באמת אין המ לומר עלייך ג'יזל ברוך שפטרנו

someone135

New member
תפסיקו כבר!!!!!!!!!

אתם מורידים לי את השירשור על הטופ מודל הבאה!!!!! זהו הספויילר שלו נעלם תירגעו כבר!! כשהמנהל של הפורום יכנס תגידו לו והוא ימחק את זה!

someone135

New member
הסבר להתפרצות...

אתמול בשעות הקטנות של הלילה מישהו כתב ספויילר בכותרת על המנצח של הישרדות 8 ובכדי להעביר אותו לדף הבא אנשים פה התחילו לפתוח הודעות חדשות ולכתוב שטויות...אותי אישית זה עיצבן כי הפורום ניראה מטורף כזה והם הורידו לי את השירשור אז ביקשתי מהם להפסיק והם בהתחלה לא הפסיקו ולבסוף כן...וזהו...

אהה אוקי

כי שרשרת לי את ההועדה תפסיק כבר!! וחשבתי מה עשיתי רק בגבתי חחחח

Boran

New member
מה הבעיה?

היה עדיף שהם לא היו כותבים מלא הודעות חדשות עם שטויות, והספוילר בכותרת היה נשאר בעמוד הראשון? מה שהם עשו זה בדיוק מה שהיה צריך לעשות. שום דבר לא יקרה אם כמה שעות שאר השירשורים יעברו כמה עמודים אחורה. אני מגיע, מוחק את כל ההודעות בולשיט וההודעות שלך חוזרות לעמוד הראשון. לא צריך להתעצבן סתם.

someone135

New member
הקטע הוא שהספיילר כבר ירד למטה

ואפילו עבר דף אבל הם המשיכו והמשיכו למרות שביקשתי מהם להפסיק....

Boran

New member
מה זה משנה?

עדיף להיות אובר-פרוטקטד מאשר אנדר-פרפרד. ואם הם היו מפסיקים אז מה זה היה משנה? עדין כל ההודעות בפורום היו בעמוד השני / שלישי.

למעלה