הטופ מודל הבאה

Boran

New member
הטופ מודל הבאה

דוקא התחלתי לאהוב את ג'יזל יותר בפרק הזה. היא באמת זזה מעולה. איליס
אדריאן
יש לשנון כזה גוף מדהים
מקווה שפרק הבא רובין הדוחה תעוף ואחריה קיסי

crazystav

New member
הטופ מודל!

אדריאן כזאת חמודה! היא בטוח תעלה לגמר.... ביחד עם שאנון - היפה ביותר והנזירה שלנו (לא סמים לא סקס לא סיגריות..) אממ זה לא גם מה שבריטני ספירס אמרה פעם?! ואולי איליס? למרות שאיליס רזה מאודדד מי שיצאה הגיע לה לצאתתתתת נמאס ממנה.... מנסה לסחוט מחמאות מכולם... והאמת שהיא באמת לא כזאת יפה אבל ריחמתי עליה כשהיא דיברה על אמא שלה... לדעתי הבאה שיוצאת זאת הנוצרייה המושלמת עם הבטחון העצמי בעעעע אתם לא שמים לבשהיא מעצבנת וגם לא יפה?!(אתם יודעים על מי אני מדברת נכון?!) אבל בדבר אחד היא צודקת... באמת יותר התאים לה השיער השחור...! ונראה לי שזהו

מטר9

New member
ראיתי רק את הסוף...

נו, נראה שידור חוזר מחר או מחרתיים. אין לי בעיה שג'יזל עפה. הייתי מעדיף רובין, אאבל תמיד יש את הפרק הבא... אני מאוד מקווה שרובין תעוף בפרק הבא ואז ארבעת הפייבוריטיות שלי ישארו אחרונות. אחרי זה אני רוצה ששאנון תעוף ואז כבר לא כל כך משנה לי. בפרק שעבר היה קטע שאבוני רצתה להביא את החברה שלה לדירה ושאנון ורובין אמרו שהומואים ולסביות זה מגעיל אותן וכל השטויות האלה... אני לא אכנס לכל הויכוח הזה, אבל מישהו צריך לומר להן שאם הן מתכוונות להמשיך בדוגמנות, שיתכוננו שחצי מהמאפרים / מעצבי שיער שלהם יהיו הומואים. אם הם יעשו גם להם סצינות פשוט יעיפו אותן לקיבינימט... (אם אני לא טועה, אחד מהמאפרים / מעצבי שיער שהיה להם בתוכנית היה הומו והיה להן סיפור עם זה) בכל מקרה, טיפשות.

JTיXל

New member
שלושת המועדפות עליי...

לפי סדר: 1 אדריאן 2 איליס 3 שאנון נכנסתי לאתר של איליס והיא ממש יפה!! וגם של אדריאןו...כנ"ל ושל שאנון לא מצאתי כי יש גם שחקן בייסבול עם אותו שם בדיוק!

someone135

New member
איזה יפה היה היום!!!

המועדפות שלי: 1. אדריאן- פשוט מושלמת מכל הבחינות! היא כזאת חמודה וגם לא שיטחית..יש לה גם ערכים חשובים..אוהבת אוהבת אוהבת! 2. שאנון- מקסימה..לדעתי היא באמת ליכלכה עם כל העניין של ההומו אבל היא מקסימה..היא ממש חמודה לדעתי וגם יפה! 3. ת'אמת...אין לי שלישית...לא משנה לי מי יעוף העיקר שאדריאן ושאנון יהיו אחרונות!

JTיXל

New member
אהבתי מה שטירה עשתה!

אהבתי שטירה התעצבנה על הדוגמנית המזדקנת... ואמרה לה שבגלל אנשים כמוה נשים באמריקה נהיות אנורקסיות וזה דיי נכון כי בסך הכול רובין יפה לאללה ואין שומדבר רע בדוגמניות למידות גדולות! לדעתי הדוגמנית המזדקנת יותר מידי בוטה!!! אבל היה מצחיק שהיא אמרה לקיסי שנראה כאילו יש לה זין! ולדעתי איליס לא אנורקסית היא פשוט רזה! לי יש את אותה בעיה אני מאוד רזה! נ.ב אני בן אני אומר את זה כי בפורמים אחרים חשבו שאני בת..

someone135

New member
כי טיירה צודקת ב100 אחוז!! וגם אני

אהבתי איך היא קפצה עליה! חחחחחחחחחחחחחחחח

JTיXל

New member
האתרים...

רק תזהרו במה שאתם קוראים אולי יהיה כתוב באתרים אלו מי המנצחת... אבל זה לא יהיה כתוב בגדול או משהו ככה שאתם יכולים להיכנס ..

someone135

New member
שאלה ../images/Emo58.gif למי שיודע...

איך יש לאליס כל כך הרבה תמונות??? תצוגות...תוכניות בלאגנים...היא ניצחה?? כי לאדריאן יש קצת תמונות... אם אליס ניצחה אז זה באסה...לא מגיע לה...אדריאן הייתה צריכה לנצח!

ח

חציל לעזאזל

Guest
../images/Emo58.gifהמנצח בטופ מודל הבאה היא

אם אתם בטוחים אז תרדו ... איליס... מקום שני שאנון..

14מתן

New member
../images/Emo58.gif למנצחת בטופ מודל הבאה

אתה בטוח שאיליס לוקחת
לפי מה שראיתי אדריאן ניצחה

דיקלוש99

New member
../images/Emo58.gif המנצחת היא..

ואני לא מבינה למה מחקו לי את זה קודם.. כתבתי ספויילר... היא... אדריאן... וממש לא איליס... אפשר לראות זאת באתר של טופ מודל...

ח

חציל לעזאזל

Guest
../images/Emo58.gifלמנצחת בטופ מודל

ידעתי שזאת מישהי עם שיער שחור ראו על זה בערוץ E די מזמן ולא כל כך זכרתי אבל באמת שראיתי את זה הנה נכון ששאנון סיימה מקום שני?

../images/Emo99.gifאדיראן../images/Emo99.gif אני

פשוט מתאהב בה כל פרק מחדש!! היא מדהימה!! אין לי יותר מדי מה להגיד על הפרק פרק בסדר..

dht160

New member
נ"ש. תהיה עונה נוספת ל

'החיים הפשוטים'. העונ סכתה לרייטינג ממוצע של 9.1 מליון (הצלחה מאוד יפה לעונת קיץ) ובקיץ הבא תהיה עונה נוספת גיא

למעלה