הטופ מודל הבאה...

הפרק היום מאוד נחמד

חחח הרגה אותי אדריאן אם "הפאשין" חח איליס אניא והב אותך את מקסימה ג'יזל שאלוהים ישלם לך מרגיזהההההההההה קיסי הזאת בדיוק כמו טארה וטארה עושה לה פרוטקמיות אמרו שקיסי משעממת והיא התנגדה .. אבוני חחח היא וחברה שלה חמודותתתתתת אופפ רובין יקרצייה המ יש לה מהומאים ולסביות תמותי יסתומה שאנון יפה באמת עם מלא שיניים חחחחחח (אני כותב את זה לצד התוכנית עוד נשיה נדע מי העיפו ...) החירה בין ג'זל לאבוני ..... מעניין מי תעלה(אני בזמן אמת עכשיו חחח ) והעולה היא .....ג'יזל איכס שיט היא בוכה הלואי שהיתה הולכתתת והמודחת היא ....גם אבוני בוכה אופפפ אבונייייייי היא יצאה בלי לומר להם כלום אגב- מה חשבה לעזעזל טארה שבאה ככה עם התסווקת!!!

Boran

New member
בשלוש מילים:

איליס
אדריאן
שאנון
סוף סוף אחת משלוש הדוחות עפה- הדוחה הראשית- אבוני (יאק) נשארו רובין הזקנה וקיסי.

maya567

New member
אצלי זה קצת אחרת

אדריאן
ג'יזל
קיסי
גם את שאנון הייתי רוצה לראות ממשיכה, ורובין - יהיה משעמם אם היא תעוף. איליס, לדעתי, היא עלבון לכל המין הנשי, ודי מעצבן אותי שבחורה רזה ברמה של אנורקסיה - שאפילו בצילומי הפרסומת שמו לה מעין חזה מפלסטיק - בסוף עוד בטח תזכה בכל התחרות. בכל פעם שההאז-בין דיקינסון הזו אומרת שהיא מהממת, אני רוצה לזרוק משהו על הטלוויזיה.

מטר9

New member
גזען!

רוצה להפטר מכל השחורות הא???? אני לא אעבור על זה בשתיקה!! איפה מרתין לות'ר קינג כשצריך אותו...?
אבל הרשימה שלך כמעט מספקת... תוסיף רק קיסי ה-
למקום הראשון והכל בסדר...

SHTRUDIDI

New member
בשתי מילים:

איליס
אדריאן
להעיף דחוף את רובין-קרציה מציקה שמשבוע לשבוע יותר מציק לי שהיא לא עפה ראשונה,אוף איתה,היא בטוחה שהיא מהממת ומגיע לה הכל כל שבוע שהיא נשארת שוב. על ניקול חבל לי,כי היא היתה מהממת,קצת מוזרה אבל באמת בחורה יפה.הכי באסה,חשבתי על זה אח"כ,שניקול שנאה מה שעשו לה בשיער והעדיפה להישאר עם התלתלים ועד שהיא כבר נתקעה עם התסרוקת העיפו אותה.היא חזרה הביתה מכוערת יותר(לדעתה,לדעתי היא יפה) ועם פחות 1500 דולר.באסה לה. אה,גם את ג'יזל צריך להעיף-סתם מציקה,היא באמת לא הייתה צריכה לבוא-בחורה מעצבנת,וגם לא ממש יפה לדעתי.

שלום... יש לי וידוי ../images/Emo13.gif

אני לא ממש מכורה לתבניות מציאות, אבל לטופ מודל הבאה התמכרתי קשות!!! אני ממש ממש אוהבת את זה ולא מפסידה! אז ככה: רובין-היא פשוט דרום אמריקאית טיפשה וגם לא יפה ואין לי ספק שמשאירים אותה בגלל שהיא נותנת לתחרות פלפל... סבבה דווקא אין לי בעיה עם זה, יעיפו אותה לדעתי די בסוף. איליס-קצת לא ברורה... מצד אחד היא חכמה ולא ריקנית והיא גם לא שמה על התחרות הזו ובכל זאת זוכה בכל מיני תחרויות... מה שכן היא רזה וחיוורת אבל יש תמונות שהיא ממש יפה בהן ג'יזל-מתה על עצמה... היא בטוחה שהיא תזכה ולדעתי היא תעוף בין האחרונות. אדריאן-בחורה די מוזרה אבל נראה שהיא ממש ממש רוצה לזכות ולדעתי היא בין ה-3 הסופיות. שאנון-ממי!!! יש לה חיוך מושלם! היא חמודה ויפה ממש מגיע לה לדעתי. קיסי-לדעתי היא די רגילה, אין בה משהו מיוחד בכלל, יכול להיות שזה באמת בגלל טיירה? דרך אגב השופטת המעפנה הזאת שאמורה להיות טופ מודל בעבר נראית כמו קוקר ספניאל

אני אבהיר...

אוף טעות דרום אמריקאית = לא מדרום אמריקה אלא מדרום ארה"ב רובין השתתפה בתחרות מיס פולי סויה או משהו כזה, היא מאמינה בישו וכל הזמן מתגרה באיליס ומציקה לה על זה שהיא אתאיסטית, יש לה מבטא דרומי והיא די נופלת לקטגוריה לפי דעתי. וזה שהיא טפשה לא קשור לזה שהיא מהדרום היא סתם טפשה

R o m m y

New member
והזוכה היא- ספויילר../images/Emo58.gif

אדריאן. הכוסית המושלמת. שלושת האחרונות הן: אדריאן איליס שאנון

למעלה