הטופ מודל הבאה 203

galush4

New member
הת'ר ../images/Emo10.gif

ג'נאשה
יואנה
מרסדס
שונאת את קמיל. שונאת שונאת שונאת. קייטי ממש חמודה, אהבתי את התספורת אבל מה.. היא יותר מדי בוכה, יותר מדי רגישה, ממש לא מתאימה למקצוע סיומרה צדקה. היא לא קיבלה הנחיות בכלל, זה לא היה פייר. מצד שני, מה שטיירה אמרה היה נכון ("אני בטוחה שהתמונה של קייטי תהיה יותר טובה, כי את חשבת על קייטי, וקייטי חשבה על עצמה") והיא לא הייתה אינטרסנטית אפילו קצת, אבל זה לא דבר שצריך להעיף אותה בגללו. היא הייתה אנושית כשאת רואה חברה שלך בוכה מן הסתם לא תקחי ממנה את מי שמרגיע אותה הת'ר.. הגיע לה לעוף =\ התמונה שלה יצאה נוראית היא בכלל לא הקשיבה להנחיות שלו אבל האיפור שלה בסוף היה ממש ממש יפה עם הורוד והכל אפריל יצאה ממש טווווווווב בתמונה, אהבתי אבל אני לא אוהבת אותה ממש בכללי... היא לא יפה כ"כ שרה לא משו. בפרק הראשון אהבתי אותה אבל היא נורא סתמית בתכלס..

Yaki J

New member
קייטי מפלצת. אני לא מבין איך הבנות

לא תופסות אותה בלילה ועושת לה שמיכה. היא מכשפה מרושעת שמשנה את האופי שלה בהתאם לסביבה ומשתמשת בבכי כדי להשיג כל מה שהיא רוצה. ומה שהיא עשתה לסיומרה.... אני הייתי מחטיף לה מכות רצח. לעומתה קמיל היא האחות תרזה.

מטר9

New member
../images/Emo45.gif

יואנה מלכה. היא גם הכי יפה. היא צריכה לזכות. אחריה יש את ג'נאשה ומרסדס שגם שוות מבט. כל פעם שאני רואה את אפריל אני חושב שהיא די מכוערת, אבל איכשהו התמונות שלה יוצאות יפות. את שנדי צריך להרוג. איך מישהו בהפקה חשב שיכול לצאת ממנה משהו?? הגיבן מנוטרדאם יכול ללכת על המסלול יותר טוב ממנה. אבל למרות הכל, אין בי צל של ספק שהיא תגיע רחוק, רק בגלל שהיא תהיה הבחורה ש"עשתה את השיפור הכי ניכר"... |מקיא| סיומרה וקמיל די נראות אותו דבר, רק שלסיומרה יש גם לפעמים תמונות יפות... מצחיק אותי איך שלקמיל יש את תחושת האני-הכי-טובה-כאן-אז-אל-תנסו-בכלל-להתחיל-איתי, אבל התמונות שלה ממש ממש מכוערות. שרה סתם מכוערת. יש לה תחושה שהיא רמה אחת מעל מכולם, אבל היא פשוט לא נראית טוב.

Guy K

New member
שרה יפהפיה בעיני

לדעתי היא, יואנה והזאתי הנמוכה שלא העירו (איך קוראים לה שכחתי) הכי מוצלחות בחבורה. וללא ספק, קייטי מעצבנת יותר ויותר. שתפסיק כבר לבכות ותתחיל להיות דוגמנית

מטר9

New member
אם ני לא טועה,

היא כבר התחילה. אני זוכר שראיתי איזה פרק של התוכנית שהייתה בין העונה הראשונה לשניה של הטופ מודל (קראו לה סיפורי שיער... משהו כזה). בכל מקרה, הייתה שם איזה דוגמנית אחת, והספר אמר שהיא נראית לו מוכר והיא אמרה לו שזאת היא, אז מסתבר שהיא אכן דוגמנית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח נקרעתי מצחוק כשסיפרו את קייטי והראו אותה בוכה בכיסא במספרה,בפרופיל!היא ניראתה כזאת אלמושית... אני חושב שיואנה, הפרסית והטום בוי (קייטי)הכי יפות.

למעלה