הטופ מודל הבאה 2

Boran

New member
הטופ מודל הבאה 2

איזה פרק מעולה! אחד מהפרקים המשובחים של ריאליטי טוב שיצא לי לראות. גם כל הקטע עם שנדי, גם הצילומים המשותפים, גם ההעפה סוף סוף של אפריל (וחוסר ההעפה של שנדי). פשוט פרק מעולה.

adi007

New member
../images/Emo45.gif

הגיע הזמן שאפריל תעוף. שנאתי אותה מההתחלה. עכשיו רק נותר שמרסדס תנצח

בוביץ

New member
באמת פרק מעולה

אבל אם שנדי לא לוקחת זה בזיון יאונה ומרסדס לא בליגה של שנדי

LuNaTiC

New member
אהה... חיבבתי את אפריל.

והיא הייתה יפה... הצילומים היו ממש יפים... המבחן עם החולצה היה מגניב, וגם ששלחו אותן לעשות קניות.

niminam

New member
למה ביזיון?

לשנדי אומנם הכי קל להשתלב באופנת עילית אבל לא תמיד מה שקל נכון. מרסדס מדהימה ועם שיער חלק היא משתלבת יופי באופנה עילית. יואנה בתמונה היום היה שקסית לחלוטין
ואם מישהו זוכר את הפרק האחרון אז בקלות אפשר לראות שיואנה מתאימה לכל סוג צילום. אני אישית לא יודעת למי הכי מגיע כי לשלושתן מגיע. כל אחת והיתרות-חסרונות שלה.

buffa

New member
אכן.

ובכלל, אחרי שקמיל עפה ניהיה לי עוד יותר כיף לצפות בה. לדעתי יואנה צריכה לזכות כי יש בה משהו קצת שונה, קצת אחר. היא מתאימה את עצמה לצילום, למצב וזה כישרון אמיתי. אני לא יודעת אם שנדי הייתה מתמודדת עם המצב עם חבר שלה באותה הדרך שהיא התמודדה כשיש מצלמות שעוקבות אחריה. אי-ההדחה שלה מאוד שנויה במחלוקת כי מצד אחד שנדי לא תפקדה כמו שיכלה בצילומים אבל אם היא הייתה עפה היו מתחילים לחשוב שזה לא מסיבות מקצועיות. we'll never know'.

zulu2000

New member
פרק מצוין באמת../images/Emo28.gif

שנדי חייבת לנצח. היא הכי מתאימה משם. מרצדס אפילו לא מתקרבת אליה, וגם יואנה לא נראת ממש מתאימה.

../images/Emo124.gifאני רק רוצה לציין ש.....

-אין פה ספוילר- עונה 2 היא העונה הכי טובה מבין ה3 ששודרו לרגע זה הרגע סיימתי לראות את הפרק הפינאלה של עונה 2 : וואו! הפרק כזה מרגש,כל כך יפה,לא חשוב מי זכתה פשוט זה אחד הפרקים שנצמדתי למסך ולא רציתי שיעבור ! עונה 2 אצלי היא העונה הכי חזקה מבין כל העונות! [ראיתי את עונה 3 כבר] היה פרק מדהים,ושאלה יש לי : מה קורה עם העונה ה4?

למעלה