הטופיק הראשון שלי!

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

007bg

New member
הטופיק הראשון שלי!

טוב מאחר והפורום הזה קצת... התייבש אני מעלה טופיק! כולנו רוצים להאמין ב-love at the first sight זה לא ככה... האהבה לגיבורי על/מדע בידוני לא התחילה לכם מסמול וויל אני הייתי רוצה שכל אחד אחד יגיד מה הסידרה שבתור ילד קטן הוא ראה והדליקה והלהיבה אותו על הזאנר הזה (בלי בושות...) ומאחר ואני מאמין בדוגמה אישית אז הנה לא לצחוק עליי...: אבירי האור הקסום (מישהו זוכר?!) וx-man... נ.ב. רחמים עם התגובות (העויינות...) ז הטופיק הראשון שלי

heart breaker

New member
אממממ... התחלתי לאהוב גיבורי על

בפעם הראשונה שראיתי לואיס וקלארק.. הייתי בערך בת 7-8

ניר

New member
אני חושבת ש...

שזה היה מהפרקים המצוירים של סופרמן

לאנה

New member
רוב הסיכוים שתקפצו עלי עם מחבתות...

אבל תמיד שנאתי את סופרמן המצויר. אני לא יודעת למה, אולי זה התלתל....., אני ווי, אני לא חושבת שהתחלתי לאהוב "גיבורי על", כלומר, לא חשבתי על זה כהגדרה. כילדה (אפשר לחשוב בת כמה אני עכשיו) נורא אהבתי את באטמן המצויר, ובעקבות אחים שלי ספיידמן עלה למעלה. אבל סופרמן?, סופרמן אפילו לא נכנס לרשימה....., למרות שדי אהבתי את הסרט הראשון (עם כריסטופר ריב) ואת לויס וקלארק.

Lizz

New member
שאלה קשה

אם כי לא נראה לי שאני ממש אוהבת גיבורי על. לא זכור לי מישהו במיוחד.

Buffy1

New member
אמממ...

כשהייתי קטנה לא ראיתי באטמן וסופרמן המצוייר ולא ממש התעסקתי עם גיבורי על. בשלב מאוחר יותר ראיתי לויס וקלארק.

007bg

New member
תקראו לי בכיין אבל...

הטופיק שלי כאילו תגובות שירשורים משהו...

mishmesh

New member
Xמן או ספיידרמן *נסקל*

מה לעשות, הייתי ילד קטן, ואלו התוכניות שהיו בטלויזיה...

casperit

New member
אני..

אני לא ממש מתחברת לסדרות האלו עם הגיבורים סתם אהבתי את לויס וקלארק וגם את סמולוויל.. יעל

ד י י ז י

New member
גם אני!

כל הסדרות המצוירות שהיו , ספיידרמן , סופרמן באטמן וכו לא אהבתי.. ואני עדיים לא אוהבת אבל! הלא מצוירים , לדוגמא לויס וקלארק , וסמולוויל אני אוהבת.. אה כן , אני גם חולה על כל סדרת סרטי הבאטמנים!

casperit

New member
די כבר להיות תאומה שלי!!!

אוף גם אני חולה על הסדרה של הבאטמנים:) את המצוירים אני ממש לא אוהבת... יעל

אלעד ר

New member
אני..

הייתי רואה את הסדרה המצויירת של באטמן מתי שיכלתי (אחלה סדרה עם אויבים פסיכוטים), בזכות בן-דודי התגליתי לקומיקסים של ספיידר-מן ונעשיתי מעריץ (והסדרה המצויירת זו סדרה גאונית פשוט!! וגם הסרט!!).. תמיד ראיתי לויס וקלארק, והחלטתי לתת לסמולוויל צ´אנס..

למעלה