הטונה 2007

אהד מ

New member
הטונה 2007

שלום לכל המעוניינים בכנס הארופאי, ההרשמה המוקדמת מסתיימת בראשון ליוני ( זה עוד יומיים) הכנס יערך בתאריכים שלושים ליולי עד ה חמישי לאוגוסט,שיא עונת התיירות, לכן כדאי גם להזמין כרטיסי טיסה בזמן הקרוב, הטיסות מתחילות להיסגר. חברי המועדון הירושלמי, הודעות בדבר מי בא ולמה למפגש, מי לא בא ומה תעשו לו, אפשר (לא חייבים) לשלוח כמסר אישי או מכתב, תודה. מי סיכמנו שמקליט תוכניות הכשרונות לטובת אלה שלא מחוברים לעולם

Aiyegbeni

New member
איזו הודעה דחוסה

אני נרשמתי במזל טוב לכנס לפני כמה ימים. שירושלמים יגיעו לתל אביב (כמו אתמול
)... לא יודע אבל בשבת ראיתי את התכנית הראשונה של "כישרון או כישלון" וזה היה זוועתי... הצילומים שלנו יהיו כנראה לתכנית בעוד שבועיים... מה איתך? אתה בא לאכול טונה?

אהד מ

New member
בטונות

כן, באופן אירוני טונה מקפוסה היא המאכל השנוא עליי , זה בכלל לא מאכל לדעתי, חומר לניקוי קיבה במקרה הטוב, או תכשיר ליצירת התקהלות חתולית, אך טונה אדומה (סשימי/ ניגרי/מאקי) היא המאכל האהוב עליי (לפחות מדורגת גבוהה כדי לא להעליב שוקולד ושאר מני תרגמה). עד כאן קולינריה. מה זה בכלל מעניין מה אני אוהב לאכול אבל אם כבר שאלת. נרשמתי לכנס ואף הזמנתי כרטיס טיסה. מחכה מאוד לצילומים שלך, מי התנדב להקליט..............

למה טונה? אין שובי? (מתחרז עם "אוז קובי")

כותרות ההודעות שלנו מתחילות להישמע כמו תשבץ היגיון, דבר שאגב שנוא עלי כמעט כמו שאתה מתעב טונה. מה קרה לטיסה המאורגנת שניסה לארגן ידידנו אופיר? לא צלח? היום הצילומים לתכנית השניה בעונה של "המופע המדהים" בערוץ 10, שבה רון ואני משתתפים. מאחר ואין לי טלוויזיה אשמח אם אכן מישהו יקליט. אם אינני טועה גם שוקה ברגמן וגם סקוט סלצר משובצים לתכניות אחרות בהמשך העונה. לגבי מי שלא בא למועדון הירושלמי - פשוט להוציא אותו להורג וזהו, בלי כל ההודעות המיותרות האלה. _____________________________________________ איציק

Alon Erez

New member
התארגנות קבוצתית

לדברי אופיר הטיסות כ"כ עמוסות שלא מעניין את חברות התעופה לתת הנחה לקבוצה.

לגבי התכנית של נמרוד הראל

א. היא מתחילה להשתדר ביום א' הקרוב ב 21:00. ב. בתכנית הראשונה מופיע שוקה ברגמן. ג. רון ואני השתתפנו בתכנית השניה. למרבה השעשוע היינו אמורים לזכות, מאחר והמושבעים התחלקו 3 קולות לנו, 2 ל"רוני זיכרוני", ועוד 2 בין שניים מהמתמודדים הנוספים. אלא שכשהעמידו את כולנו לאייטם של צילום בחירת המושבעים, נמרוד עבר אחד אחד את המושבעים ושאל "האם בחרת? אתה בטוח?" וכו', והמתמודד הלפני אחרון אשכרה התבלבל ואמר "רוני זיכרוני" במקום "הקסילופון האנושי" (השם המטופש שהמציאו לנו). הוא כמעט מייד הבין מה שהוא עשה וביקש לחזור בו, אבל המפיקה לא נתנה כי לפי התקנון ברגע שהתשובה ניתנה וצולמה אז זהו זה... הבמאי התבאס לאללה כי הוא סידר את המושבעים במיוחד ככה שיהיה מתח (כלומר, הלפני אחרון היה אמור ליצור תיקו בינינו לבין רוני, ואז המושבעת האחרונה מכריעה) וזה התקלקל לו כי כך נוצר 3-1 לרוני והמושבעת האחרונה, ידידה, הפכה למיותרת. היה ממש מצחיק לראות בטלפרומפטר (המכשיר שמקרין למנחים מה להגיד) את הטקסט רץ, משהו בסגנון - "ובכן יש לנו שני קולות לקסילופון ושני קולות לרוני, נראה שאת תכריעי את הכף ידידה [זה היה השם של המושבעת האחרונה]" ואז הטמבל הזה אומר "רוני זיכרוני" והטלפרומפטר עוצר ומתחיל לרוץ אחורה... וכך עלה לו רוני זיכרוני לשלב הבא ואנחנו הודחנו. הוא אגב אכן מדהים ביותר, לטעמי יותר מאיתנו. ככה זה עם קארמה. ________________________________________ איציק

Aiyegbeni

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הבנתי גם מרון שהיה הזוי ביותר........ נראה איך זה יצא אחרי עריכה חחחחחחחחחח אגב, אנחנו מצטלמים ביום שני לתכנית של שבת הבאה "כישרון או כישלון", ולמזלי הם ביקשו בסוף שנופיע בלי שום קשר לתחרות. יש מצב שאת רוני זכרוני צילמתי פעם במפגש בחיפה?!?! אגם?!?!?!? זוכר?? זה שאומר את השורש של כל מספר שאתה אומר על המקום מ 1 עד 1000? הוא גם כן, הזוי לגמרי......................

אכן, הוא האיש

והוא אכן ציין שהוא מכיר כמה ג'אגלרים מהמפגש בחיפה. הזוי זה לא מילה כדי לתאר מה שהלך שם ביום הצילומים האינסופי הזה (13 שעות!). הסיום המטורף עם המושבע המבולבל היה רק אקורד הסיום לסימפוניה של טעויות וסצינות סוריאליסטיות. וכן, גם אני סקרן לראות איך יערכו את הקטע. אני משביע אותך להקליט את זה - לי אישית אין בכלל טלוויזיה. ______________________________ איציק

Aiyegbeni

New member
ידעתי...

הוא מוזר ברמות... חחח יש לי עוד ת'קטע שצילמתי אותו בחיפה.. טירוף....... אני אבדוק איך אפשר להקליט את זה \, אך אם יש את זה ב VOD זה בטח יהיה יותר פשוט..

Alon Erez

New member
הרשמה מוקדמת

חיפשתי ולא מצאתי, מאיפה הידיעה שההרשמה מסתיימת בעוד יומיים? זה קצת מלחיץ ...

yitav

New member
מה איכפת לך איציק!!!!

די זה מותר לכל אחד להתכתב בפורום אם אתה לא רוצה אל תראה!

אהד מ

New member
אכפתיות

אם אתה לא רוצה אל תראה, היא תשובה אפשרית אך לא ראויה. לאיציק ולא רק לו, אכפת וטוב שכך. לשימחתנו ישנם עוד שאכפת להם ועל כן מתחשבים בהם ובנו וגם באלה שלא אכפת להם. ברור שזה (מה זה זה ) מותר, מותר אך מיותר. לפני כתיבת הודעה או תגובה, המתן נסה להבין למה, למה הפורום קיים, למה אנשים מבקרים בו ולמה אתה רוצה לכתוב בו, איך זה ישרת הפורום ומבקריו. דוגמא קונקרטית: הודעה בדבר חבר שלך שהגיע או לא הגיע למפגש. מודה אני כי הודעתיי אינן תמיד מחדשות או מעניינות אך מקוה שלרוב מבדרות ואם גם זאת אינן עושות אולי אחדל . איציק השתדלתי לבחור בכותרת סבירה הבן גם זה סוג של בידור עצמי עבורי (תתחשב) אפשר להתחיל לכתוב על אתרים מעניינים והמלצות על מסלולים באתונה וסביבתה לכל המקדמים לבוא והנשארים אחרי הכנס (רק למי שאכפת)

עד כדי כך אני מפחיד?

סך הכל התבדחתי. באמת לא אכפת לי אם כל חברי המועדון הירושלמי יתכתבו כאן חופשי. מצד שני לא כל כך אכפת לי אם הם באמת יוציאו להורג זה את זה, כך שלכל מטבע שתי פנים... והכותרות שלך, אוהד, מצויינות בעיני. ___________________________________ איציק

yitav

New member
מצטער.. הגזמתי קצת עם המילים

הייתי צריך לפנות יפה יותר אך לדעתי הרעיון מוצדק שמותר לכל אחד להתכלב עם ג'אגלרים אחרים

אהד מ

New member
ציונות

להתכלב זה מצויין למרות שאני מעדיף להתחתל. הכוונה היא לא אסור או מותר, ברור שמותר ואם אסור , מי אני שיאסור או אאכוף האיסור, גם אם הייתי יכול לא הייתי רוצה. נסה (ולא רק אתה אישית) להשתמש באינטרנט בכלל ובפורום בפרט (אגב לא רק פורום ג'אגלינג), בצורה שלדעתך משרתת אותך בצורה היעילה והמהנה ביותר. לדעתי (אולי אני טועה), שליחת מסר המכוון לאדם ספציפי בפורום לא משרתת אותך בצורה יעילה. יתכן והוא לא יכנס לפורום או לא ישים לב להודעה. שליחת הודעת דואר, מסר אישי, אס אמ אס, אי סי קיו, מסנג'ר, צעקה מהחלון, תניב תוצאה טובה יותר. בנוסף הפורום הוא מרחב ציבורי ניצולו לאינטרס פרטי פוגעת ביעודו ובמשתמשים האחרים. בדומה לגרפיטי, כתיבת גרפיטי משעשע , בעל מסר חברתי, פוליטי, מוסרי, אומנותי יכולה להיות חיובית, אך כתיבה מסוג אלברט אינשטיין היה פה, סשה ארגוב המלך או נחמן מתימן, לא תורמת אלא מזהמת המרחב המדובר. מזה זמן פורום ג'אגלינג נטול מנהל. מנהל יכול היה למחוק הודעות פוגעות או מיותרות להוסיף קישורים לסרטים לכתוב מאמרים אפ איי קיו גלריה ושאר המצאות. התנהלותו הנוכחית של הפורום היא כמעט אנרכית במובן הטוב של המושג, כל עוד המשתתפים מספיק אחראיים אכפתיים מתחשבים ועושים ג'אגלינג. כדאי לנסות להמשיך כך כן איציק, אתה מאוד מפחיד. לפחות הדמות שעולה מהפורום מי שמכיר אותך יודע אחרת. אבל אם הייתי מכיר אותך רק מהפורום הייתי חושש לגורלי. התכלבלבות נעימה

אמנם אתה מכיר אותי לא רק מהפורום

אבל בכל זאת כדאי לך לחשוש לגורלך! המסר הזה היה ממש מעצבן, אז אני מקווה לטובתך שהשינה שלך קלה ושיש לך סורגים בבית (לא שזה יעזור לך משהו). ___________________________________ איציק

yitav

New member
אהד מ צודק כנס

מצחיק העניין עם הלהתכלב יצא לי לא טוב עם המקלדת... ניסית כמה פעמים לשלוח לאנשים הודעות פרטיות ושמתי לב שלא מחזירים לי ... אני מחפש כבר הרבה זמן מישהו להתאמן איתו על 2 דיאבולואים באיזור ירושלים ולפעמים המאמצים שלי מוגזמים... מצטער עם אמרתי דברים לא יפים ואם פגעתי במישהו דרך אגב אתה יודע איפה אני יכול למצוא אנשים להתאמן איתם על 2 דיאבולואים ??? אותה השאלה לכל הפורום...

למעלה