הטוב, הרע וה...

הטוב, הרע וה... ../images/Emo62.gif

מה דעתכם על לסכם את השבוע: מה היה טוב וחיובי, מה היה פחות טוב ודרוש שיפור, מה היה מפחיד, מה היה מרגש וכו'

המונשרי

New member
אם בסיכומים עסקינן

בתק' הזו הדברים אצלי די בנאליים. משתדלת להחזיק מעמד, לשמור על רוח חיובית ועל אופטימיות. - מה פחות טוב- הדאגה לאנשים קרובים. - מה מפחיד- הטילים, האזעקות ומות של אזרחים וחיילים. - מה היה מרגש-הטלפונים שקיבלתי מכל מיני מכרים מפעם שהתעניינו ...

גילור

New member
../images/Emo24.gifאליך. ואצלי:

מפחיד: מה שקורה במדינה. זה משפיע עלי לא טוב. מה פחות טוב: 1. הדאגה לחבר מאוד טוב שלי ולבנו המשרת בקו האש ממש. ההורים בחרדות מטורפות וזה משפיע על כל סביבתם. 2. שני הילדים שלי שחולים. מה יותר טוב: החופש עם הילדים. נפלא לי לבלות איתם זמן יחד! מה היה מרגש: פגישה היום עם מישהו שלא ראיתי המון זמן. פגישה שעשתה לי טוב.

תאירU4

New member
הכי טוב היה

שהשבוע הזה עבר כל כך מהר... הכי רע, ההתפתחות הזאת, שעכשיו גם אנחנו בצפון שכל כך סובל...

א י ו ש י

New member
היה בעיקר רע עם המצב../images/Emo10.gif

אבל מצד שני היה יום הולדת לילד ולבעל בהפרש של שבוע שבוע של חגיגות אישיות בצל תחושות כבדות בארץ

סיכום שלי

הכי טוב השבוע זה שחזרתי סופסוף לעבודה. התגעגעתי ואין ספק שזה גם מתבטא במצב הכלכלי .אז חזרתי לעבוד ובגדול ונהנתי עד מאוד. עוד משהו טוב זה שבעלי ואני הצלחנו לקיים שיחה מלב אל לב, שיחת נפש של ממש. מה פחות טוב ? המצב במדינה מן הסתם. משפיע עלי עד מאוד. כואב לי הלב ואין לי מילים לתאר עד כמה. הגעגוע למעין הורג אותי. אני יודעת שהיא מאושרת ושמחה ומבלה ונהנית ואני מתגעגעת לי בשקט.

למעלה