הטוב הרע והלא נורא לסופשבוע 19.7

nexus2555

New member
גם לנו הייתה וריקוצלה בדרגה הכי גבוהה

ואני עכשיו שבוע 17 :)
בעלי גם נותח בסוף, אבל כניסה להריון הייתה פחות מחודש לאחר ניתוח ולכן זה לא תוצאה של ניתוח.

כן לקח לנו שנה, אבל זה קרה בלי התערבות...אם יש לך שאלות לגבי וריקוצלה- אני פה :)

didisrael1

New member
באמת??

איזה יופי!!! מזל טוב

לבעלי יש דרגה 2-3 והרופא אמר שיש לו ממש מתחת לממוצע.. והוא שלח אותו לעשות עוד בדיקות לפני שהוא יחליט על ניתוח..
אנחנו מנסים לבד כבר שמונה חודשים.. והיה לנו לפני כמה חודשים הריון כימי אז אני מניחה שיש תקווה.
כמה זמן אחרי שהתגלתה הוריקוצלה הוא עשה ניתוח?
ולפני שהוא עשה את הניתוח הפנו אותך לרופא פוריות?
עברת טיפולים או משהו.. או שתמיד הלכתם על הטבעי?

nexus2555

New member
כמה תשובות

וריקוצלה שלו התגלתה לפני הרבה שנים, ב2007 הוא היה אצל האורולוג והוא אמר לו" תתחן, תנסו להביא ילדים, אם לא תצליחו, תחזרו אלי". אז עוד לא היינו נשואים ולא חשבנו על זה בכלל( טעות!)
באפריל 2011, שנה וחצי לאחר החתונה, החלטנו שהגיע הזמן.
לאחר חצי שנה שלא הצלחנו( מזהה ביוץ סדיר ) עשינושוב בדיקת זרע וראינו מורפולוגיה של 3%.אורולוג שלח אותנו שוב הביתה, בטענה שחצי שנה זה לא מספיק. אני בנתיים קבעתי לרופאת נשים שגם אמרה שזה סביר, יקח יותר זמן, אבל בסוף אכנס להריון. ונתנה לי הפניה לרופא פוריות כדי להרגיע. בנתיים הוא עשה עוד בדיקה שאמרה 2% מורפולוגיה והחלטנו להיעץ עם מומחה לפוריות הגבר. קבענו לד"ר מדהים- רענן טל, כי החלטנו שאם כבר לעשות, אז במיקרוכירורגיה. בהתיעצות איתו הוא אמר שיכול להיות שזה יעזור( הניתוח ויכול להיות שזו בכלל לא הסיבה). בסוף עשינו את הניתוח אצלו בסוף פברואר. בסוף מרץ נקלטתי.

didisrael1

New member
נטעת בי תקווה..

ודווקא ביום שהחלטתי שאני יותר לא מצפה ומנסה עד שהוא לא יעשה ניתוח...את הגעת..
אני מאוד מקווה שהסיפור שלי יהיה כמו שלך..
איך את יודעת שנקלטתם לא הודות לניתוח?

nexus2555

New member
כי כמו שכתבת

וגם מה שהרופאים אורים, לוקח סביבות 3 חודשים לייצר זרע...ואת תוצאות הניתוח בדרך כלל ניתן לראות לאחר 3 או חצי שנה אחרי.
הזרע שממנו כן נקלתתי...היה עוד " פגום" את האמת עוד לא עשינו ביקורת של חצי שנה לאחר ניתוח( חודש הבא) ואז נראה אם בכלל שיפר מדדים..

didisrael1

New member
רק אחד צריך... יחיד ומיוחד שיבוא!!

בטח יעלו לי עוד שאלות בעתיד..אבל נכון לעכשיו תודה
ובאמת באמת מזל טוב :)

nexus2555

New member
תודה..ואני פה..לכל שאלה

שיהיה המון בהצלחה....אני ממש לא ציפיתי שזה יקרה( אחרי שנה את כבר לא ממש מאמינה)..ופשוט זה קרה...
מה הערכים של בדיקת הזרע?

didisrael1

New member
אז ככה..

נפח זרימה 3 מ"ל
ריכוז תאי זרע (במליונים) 5.5
סך הכל תאי זרע (במליונים) 16.5
תנועתיות 20%
דרגה 2+
חיוניות 60%
חומציות 8
צמיגות נורמל
תאים תקינים 2%
tapering 0
long acros reg 0
short acros reg 0
neck pathology 4
tail pathology 0
long post acros 0

nexus2555

New member
לפי מה שאני רואה

זה לא כזה נורא
נפח בסדר( מינימום 2.2)
חומציות בסדר
סה"כ נמוך מעט ( ערך "הטוב" מעל 20)
תנועתיות- קצת יותר בעייתי ( הערך הטוב זה 50)
ומורפולוגיה גם לא משהו..
אבל בערך עם אותן תוצאות הצלחנו :)

jeby

New member
פעם ראשונה שלי

היי בנות,

הטוב- מעבר לסופ"ש שמתקרב, אני בטוחה ב90% שזיהיתי פעם ראשונה ביוץ (ע"י חום השחר והפרשות בעיקר).
הרע- שאני ממתינה להריון כבר מנובמבר 2011
והלא נורא- אני הולכת לדיקור ממאי ולמרות שזה תהליך ארוך אני אופטימית ומרגישה את השינויים לטובה.

סופ"ש נעים

JEBI הוצאת לי את המילים מהפה!

הטוב - אחרי חודש של טיפולי דיקור, סוף סוף קיבלתי מחזור. אין מאושרת ממני! לפי חום השחר והפרשות גם היה לי ביוץ לפני שבועיים. מדהים לגלות איך הגוף שלי עובד!

הרע - גם אני מנובמבר 2011. כמו שאומרים בצבא - עד מתי נוב' 11?

הלא נורא (יותר קרוב לטוב) - ביום שני הקרוב יש לי תור לדיקור, אני חיה משני לשני. הפעם אני אוכל להודיע למדקר שהוא עושה עבודה מעולה. בא לי לחבק אותו מרוב אושר!

דרך אגב, זה ממש משמח אותי לשמוע שזה עובד גם אצלך...

JEBI הוצאת לי את המילים מהפה!

הטוב - אחרי חודש של טיפולי דיקור, סוף סוף קיבלתי מחזור. אין מאושרת ממני! לפי חום השחר והפרשות גם היה לי ביוץ לפני שבועיים. מדהים לגלות איך הגוף שלי עובד!

הרע - גם אני מנובמבר 2011. כמו שאומרים בצבא - עד מתי נוב' 11?

הלא נורא (יותר קרוב לטוב) - ביום שני הקרוב יש לי תור לדיקור, אני חיה משני לשני. הפעם אני אוכל להודיע למדקר שהוא עושה עבודה מעולה. בא לי לחבק אותו מרוב אושר!

דרך אגב, זה ממש משמח אותי לשמוע שזה עובד גם אצלך...

jeby

New member
לגמרי

שיהיה לנו המון בהצלחה!!!
מקווה שכמו שהפסקנו גלולות יחד, נקלט במהרה יחד:)

כמה זמן לא כתבתי כאן...

שלום לכל הבנות המקסימות איך שהתגעגעתי לכתוב כאן !!!
(תכף אני עושה בריף על השבועיים האחרונים מקווה למצוא הודעות פסים משמחות )

הטוב - סופ"ש שקט בבית, החצי הסכים לעבור דירה לאחר שכנועים רבים למקום קצת יותר נגיש ופעיל.
עשינו הפסקה אחרי 2 הזרעות וניסינו טבעי בלי לדעת מתי הביוץ - לדעתי זה נפל בדיוק על הסופש לפני שבועיים שהיינו בצימר ביום נישואין

הרע - ב"ה אין רע

הלא נורא - אתמול בבוקר ושלשום היו קצת מיחושים, לא בדקתי את הרשימה וחשבתי שאופתע באיזה י"מ 32 אבל אני רק בי"מ 30

בעלי כ"כ רצה להיקלט טבעי ותחילת חודש הבא זאת היום הולדת שלו וכ"כ רציתי להביא לו מקלון עם פסים

כנראה שאין מנוס ואני אתחיל לבדוק את עצמי עם פרופיל הורמונלי וכל הבדיקות הכיפיות .
עברה שנה ולמרות שאולי רק 4 חודשים ניסינו כמו שצריך החששות מתחילות להגיע....
אני עובדת איזה 11 שעות ביום כי אני מחליפה כרגע 2 אנשים ביחד,
ולמרות שאני נותנת לכולם תחושה שהכל בשליטה,
עדיין זה תפקידים בכירים מאוד
שלא הכרתי לפני (באתי ממקום אחר) ואני טובעת,
רק עכשיו שמתקרבים הדד-ליינים אזרתי אומץ להגיד לבוס שאני לא מצליחה לעשות את הכל
הוא אמר שאין לו טענות ואני עושה עבודה מדהימה,
אבל עדיין התחושה היא כישלון פנימי לצערי אני פרפקציוניסטית
לאחרונה אני מביאה את העבודה הבייתה וזה ממש לא מתאים הלוואי שיכולתי קצת להרגע..
נראה לי שאנסה דיקור סיני מה אתן אומרות ?!

שבת שלום נשיקות ופסים לכולם

מימי1981

New member
ממש מבינה אותך. העבודה שוחקת וגם אני מביאה

אותה לעתים הביתה. אני ממש מקווה שהסטרס לא משפיע על הניסיונות שלי להיכנס להריון

אז שלי....

הטוב- שהצלחתי לשכנע את בעלי ללכת על ילד רביעי... דבר שלא היה קל בכלל והוא משנה את דעתו כל שניה בנושא, כשבדרך כלל היא נוטה ל.... היית מתה! אז אני חושבת שקימפרנו בזמן.... הרע- שאני קצת התאכזבתי מבעלי והאופן שבו הוא התייחס ליום ה ולדת שלי... לא קנה לי עוגה ולא שר לי עם הילדים... אבל זה ממש לר רע אלא קצת מאכזב.... והלא נורא- חם לי!!!!!!

מעדכנת שוב

בוקר טוב :)

הטוב: אני יו"מ 6, היום השני עם כדורי איקקלומין, בינתיים אין תופעות לוואי :)
הרע: בינתיים אין ושישאר ככה.
הלא נורא: חם...

למעלה