הטבעת שלי

• פותח הנושא WiKi
  • פורסם בתאריך

WiKi

New member
הטבעת שלי

והפעם - צילום וק"ת. החומר מגעיל, בייחוד אחרי צום ארוך ובייחוד אחרי שהטכנאית לא עירבבה לי אותו כמו שצריך והיו גושי איכסה בפנים. א-ב-ל המיטה הזאת שזזה והפכה אותי היתה כ"כ מגניבה! וגם הקטע שרואים בטלוויזיה את החומר יורד בלייב בושט ועובר את הטבעת ולקיבה ולמעיים דרך התריסריון. מ-ג-נ-י-ב!

ilcרית

New member
מגניב ביותר...

עכשיו רואים בברור . עדיין זוכרת את טעם החומר מהבדיקות טרום ניתוח פיכככססססס אחד גדול . העיקר שאת אחרי ושהכי חשוב שהכל בסדר .

אני עושה

את זה כל ניפוח של הטבעת. אבל אף פעם לא מביאים לי צילומים הביתה... הפורט נראה ממש חמוד ודי גדול כנראה זה גם הזוית של הצילום. שמח לראות שהכול בסדר. תמיד מדהים אותי לחשוב שהדבר הזה נמצא בתוכי- אני מרגיש כמו רובוקופ כזה...

WiKi

New member
יו, גם אני מספרת לכולם שאני רובוקופ מהטבעת

haya505

New member
רובקוב חחחההה

יש לי חברות שעשו סיליקון בחזה ובוטוקס בפנים אז מה הם חייזרים?חחחההה אני כשעוברת בסופרים או במשרד ממשלתי ועוברת מהביקורת של השמירה זה מצפצף בגלל הטבעת גם לבנים שלי זה קורה גם הם מטובעים מוזר לא?

איך את לא יודעת - איבדת את הספירה?

זה אותי ממש מעצבן שאין אצל אבינוח רישום כמה כל אחד סוגר כל פעם הייתי מצפה מרפואה פרטית להיות קצת יותר משקיעה בתיעוד

WiKi

New member
אני יודעת בערך וזה בכלל לא משנה לי

זה משתנה כל הזמן, זה מעולם לא היה יציב אצלי. היו תקופות שהייתי סגורה על 9 והצלחתי לאכול והיו תקופות שהייתי סגורה על 7 ושלושה ימים הצלחתי לשתות חצי כוס תה וכל שאר מה שנכנס הקאתי. זה אידיבידואלי וזה תלוי במאה ואחת אלף גורמים. אז הספירה לא משנה. מה שמשנה זה מה עובר לי כרגע ואיך, אם פתוח מדי, לסגור קצת ואם סגור מדי, לפתוח קצת. זה יכול להיות בסדר חודשיים-שלושה ואז נסגר או נפתח לחודש שלם ואז אני מגיעה לפתוח או לסגור בהתאם. אני אמורה להיות על משהו בסביבות 6 ורבע אחרי שבשנה האחרונה רק פתחתי בגלל נעילות וחוסר יכולת לשתות (היתה סגירה אחת של שמינית שפתחתי אחרי חודש כי לא הצלחתי לנשום).

זה סתם מעניין אותי לדעת מה הסגירה בצילום

נותן לי סדר גודל לגבי הסגירה אצלי אני סגורה 8 וגם אצלי לפעמים הכל עובר בלי בעיה ולפעמים על הביס הראשון - נתקע

WiKi

New member
המספר לא קובע כלום

זה תלוי בחוזק של שרירי הושט שלך (וזה משתנה מיום ליום ומשעה לשעה), זה תלוי במזג האוויר, בזוית שהטבעת מונחת על הקיבה שלך, בכמה את לחוצה, במתי שתית בפעם האחרונה, באיזה גודל הביס וכמה לעסת אותו, בכמה את נינוחה או לא כרגע, במה אכלת מהבוקר (אם בכלל)... זה לא מדע מדויק, יותר לכיוון הפילוסופיה ולפעמים אפילו הפסיכולוגיה בשקל. ואצלי אני מתכוונת לזה שלפעמים 3! ימים לא עבר כלום, אפילו לא תה חם (מי חשב בכלל על לשתות) אל מול שני מגשי פיצה בימים אחרים. לא שעתי או יומי.

או קיי תודה על המידע זה באמת ככה כל הזמן משתנ

משתנה... מה שמדהים אותי תמיד שדווקא שאני מגיעה לארוחת צהריים נגיד בעבודה ודואגת לשתות הרבה לפני ולאכול ביס קטן קטן..דווקא אז זה נתקע אולי מרוב שאני חוששת .. בעבודה ברור שאף אחד לא יודע ודווקא מאוד מסתכלים על מה שאני אוכלת בגלל שאני בתהליך הרזיה... ולפעמיים בבית ככה בדרך אגב אני יכולה לאכול פיתה בלי בעיה (טוב רק רבע..מקסימום חצי וגם זה לאט מאוד)

WiKi

New member
גם אצלי זה ככה

אם אני אשב עם החמגשית ליד כולם, בד"כ לא יעבור, או רק מעט מאוד יעבור. אם אני אנקר בה מול המחשב, אני בד"כ אצליח להעביר כמות נורמלית.

דר איל

New member
יש ויש

אני כבר פעמיים פתחתי מעט ודר אן מנהלת רישום של משקל וסגירה הייתי בשישי האחרון ולפני זה בערך שבועיים

למעלה