הטבעות חוזרות!!!!

מ י ל ר

New member
אני לא מבין משהו

למה להתאמץ כול כך בשביל 5 אטטק/מגיק אטטק? לעלות 50 רמות!!! 50!!! בעעע לא שווה את הזמן לדעתי, למרות שהייתי רוצה טבעת. באיוון עליתי 30 רמות כי רציתי משקפיים, אבל משקפיים זה דבר שרואים...

Macbook

New member
5 אטאק זה מלא במיוחד לרמות גבוהות

ו1-50 לא כל כך נורא בשביל זה

yonVata

New member
חוצמזה....

שהטבעת גם נותנת קריטיקל אטק 5%, וגם רנדום נוקאווט שזה שכשלעצמו ממש מגניב!

מ י ל ר

New member
כן אבל זה דיכאון עכשיו להשקיע על זה זמן...

ועכשיו אפילו שאני שוקל את זה, זה אבוד... אני לא אצליח לעשות בשבוע, אם הייתי נזכר לפני זה...

בטח שתצליח...

עם הדאבלים שיש מספיק יום וחי ואתה כבר באיזה רמה 40
רמות נמוכות פשוט יותר לעלות

לצערי אין אף טבעת עם 5 ATT ../images/Emo7.gif

כמו שכתבו כאן. 3 ATT זה הרבה (לקוסמים זה לא כל כך משנה ה MATT כמו ה ATT לקבוצות האחרות) בנוסף לטבעת יש תוספת של CRITICAL. שמעלה את גובה ההתקפה. שווה להתאמץ בשביל הטבעת הזו במיוחד לדמויות שהן שונות מקוסמים.

זאת אומרתשיש לי רק להעלות 10 רמות??

איזה יופי!!!!!!!!!!!! זה לא משנה אם עכשיו או בשבוע עצמו נכון? (כאילו את הרוב עכשיו ואיזה אחת בשבוע עצמו??

yonVata

New member
אני גם חשבתי עלזה...

נראה לי שאני אעלה פשוט מ49 ל50 שבוע הבא...

זהו שזה מה שאני רוצה לעשות....

לנצל את הדאבל של שבת/ראשון להגיע ל49.... (או לנסות..) ואז לעלות ל50 באותו שבוע

צריך לעלות מדרגה 1 ל 50. או להעלות דמות קיימת

לדרגה 80. כלומר דרגה 50 + 30 דרגות. נקסון נתנו ללוחמת שלי קווסט שאם אעלה מדרגה 184 - 30 דרגות אקבל טבעת..... כמובן שזה בלתי אפשרי אז הכנתי דמות מדרגה 1. שימו לב שלדעתי צריך להכין את הדמות החדשה בתאריך 21 ליולי שאז היא תוכל בדרגה 1 לקבל את קווסט הטבעת.

לא נכון

תשימי לב שכתוב לך בעקיפין שהם מקווים שהדאבלים של הסופ"ש הקרוב יעזור לפצות...... אגב, לא מאמינה שאפילו דמות שהייתה ברמה 70 יספיק שתעלה לרמה 80.... הכי פשוט באמת לעשות דמות של 1-50 מה שעשיתי.. וברמה 47 חירבו לי הכל..... (למרות שעדיין אין לי מושג מה אני עושה מ47 והלאה כשהגיע לשם...) {יש לי קלריק..}

הינה לפי מה שכתבו../images/Emo27.gif

As you are now probably well aware, MapleStory had an unscheduled maintenance on July 14th during which the Explorer Rings you earned on July 11, 12, or 13 were lost. Though we cannot retrieve the lost rings, we are reopening the Explorer's Ring event for a week from July 21st to July 27th to help make up for your loss. We wish to see you earn back your ring and hope that the ongoing 2x EXP and Drop event helps you get it back faster.

לא מובן אייך זה יעבוד.

לדעתי נצטרך לחכות ל 21 ביולי ולראות מי מקבל את הקווסט וכמה דרגות צריך לעלות. אייך הם ידעו מי זה מיול עבור טבעת ומי לא? יש לי דמות בדרגה 42 שעשיתי מזמן היא תוכל עוד 8 דרגות לקבל טבעת? לא נראה לי משום מה. הלוואי !

לדעתי מדובר על דמויות שנפתחו בזמן האיוונט

וידוע שמה שהולכים לעשות זה פשוט להעלות את הקווסטים חזרה הרי זה קווסטים "שנמחקו"... וכמו שהם אמרו.. הם מקווים שהדאבלים האלה יעזרו לנו... אז אני לא מאמינה שיתנו רק שבוע להעלות 30 רמות כי זה אבסורדי... שלא לדבר שהקווסט חוזר כדי לפצות שחקנים שאיבדו טבעות שהרוויחו ביושר בימים שחזרו אחורה.... (כמו שאני הגעתי ל47 והופ צנחתי 7 רמות אחורה...)

למעלה