הטבעה מיוחדת

תמיר1991

New member
מה אני עושה כאן? כתבתי

כתבתי אתמול, בהודעה הראשונית! ואתם יכולים להכניס כמה מספרים, אני כבר לא השוטר... חחח תמיר.
 

python 4

New member
תערוכת הארבעים..

גם אני משום מה זוכר את השיר. בתערוכה הזו החלטתי באופן חגיגי ביותר להתחיל באוסף של פרוספקטים. אספתי כל פיסת נייר עם פרסומת עליה (והיה הרבה באותה תערוכה) וזה החזיק מעמד גם כמה חודשים אחרי. עכשיו כל האוסף במגירה בארון, במצב בכי רע.
 

evilihi

New member
LOL ונצל"ש

כבר קרה לכם שכל פעם אתם מחליטים לפתוח באוסף חדש? ועכשיו יש לכם עשרות אוספים בארון??
 
יש לי פריט אחד שאי אפשר לצלם

וזה זיכרון, אני הייתי בתערוכת העשור וזו היתה הפעם הראשונה בחיי שנסעתי לירושלים, ובתוך בנייני האומה מספר הכסא שלי עלה בגורל לעלות לבמה למסור ד"ש ברדיו, אני מאוד התביישתי ואחותי הלכה. מה שכן יש לי לסריקה אלה שני הסמלים הללו. העגול היה סמל שנת העשור והשני היה מתערוכת העשור עצמה.
 

11moti

New member
תמונות מתערוכת העשור

יש לי תמונות מתערוכת העשור,שבה כילד טיפסתי על כלי נשק שונים שהיוו אטרקציה. ועוד דבר מדהים שאני זוכר-ו"זוכרי הפורום" נא אשרו-היתה פרה-חיה- ששמו לה בדופן הבטן,כיסוי -חלון שקוף,וניתן היה לראות לתוך חלל הבטן. מראה שכנראה לא ניתן לשכוח,למרות שהתחלתי לפקפק שמא זכרוני מתעתע בי האם-כבר אז עסקו ב"סוג של טכנולוגיה רפואית מתקדמת כזאת" להזכירכם=1958!!
 

חייקין

New member
אני גרתי ליד בניני האומה

וזוכר היטב את הפרה, אם כי לא בשמה
הטנקים שהוצגו היו שרמן ממלחמת העולם השניה וטנק צרפתי קל AMX שטוב רק לפיזור הפגנות
אודי
 

11moti

New member
אני התכוונתי לתערוכה שהיתה בבית-דגן

במקום שעכשיו נמצא המכון הוולקני,ועיקרה היה תערוכת נשק.
 
בבית דגן היתה תערוכת נשק../images/Emo35.gif

אני יודעת שהיו שם תערוכות חקלאיות וששם התחתנתי
. אני הייתי בתערוכת נשק בחיפה ב-57 מיד אחרי מבצע קדש לכן גם ביקרנו באנית השלל שעגנה בנמל איברהים אל עוואל.
 

cohen chaim1

New member
נא לא לזלזל ב AMX 13

הטנק הזה עשה עבודה טובה מאד במלחמת ששת הימים,בעזרת הלוחמים שהפעילו אותו.
 

rachelea

New member
אכן, זקני וזקנות הפורום זוכרים

היתה פרה, היה גם חלון שקוף. הרעיון היה להראות כיצד מעכלת הפרה מזון.
 
איכס../images/Emo5.gif זה נורא

אני דווקא לא זוכרת את הפרה הזו. כנראה שלא רוצה לזכור. מה שאני כן זוכרת היה מן מופע של "מים רוקדים" לפי מנגינה מוארים בצבע וזוו היתה האטרקציה
 

rachelea

New member
למה זה היה נורא?

זו היתה אטרקציה. זה היה חדשני, מעניין ולימד אותנו על חידושי המדע והמצאות מהעולם (וכך למדנו לדעת שגם בארצנו הקטנטונת, דאז, איננו מפגרים ביחס לעולם הרחב).
 

powo

New member
נכון זכור גם זכור

היו תמיד לפני עידן גני התערוכה.תערוכות חקלאיות בבית וגן.יפה רחל
 
זהו בדיוק שכתבתי לפני רגע

תערוכות חקלאיות בבית דגן, קראו לזה בית רבינוביץ' וכמו שכתבתי קודם שם התחתנתי. היום זה נראה הרוס לחלוטין.
 
למעלה