--<*>--הטבלה שלנו--<*>--

מצב
הנושא נעול.

שרון123

New member
אין כמוך../images/Emo25.gif

--<*>--הטבלה שלנו--<*>--
אין כמוך

אני הייתי רוצה להוסיף שלמרות התוצאות המעולות ביותר, דר' שיינפלד גרם לנו עוגמת נפש, והתייחס בצורה לא נעימה, לא מעוררת אמון, ומאד מיסחרים ולא מיקצועית. עם זאת במבחן התוצאה הוא עשה את זה בגדול, אז אני לא יודעת....... אני בכלל לא יודעת אם הוא בכלל עוד עובד. ובטור חיות המחמד, תוכלי להוסיף את דאפי הכלבה שלנו?

נטאשה

New member
תודה שרון

אין כמוך

אני הייתי רוצה להוסיף שלמרות התוצאות המעולות ביותר, דר' שיינפלד גרם לנו עוגמת נפש, והתייחס בצורה לא נעימה, לא מעוררת אמון, ומאד מיסחרים ולא מיקצועית. עם זאת במבחן התוצאה הוא עשה את זה בגדול, אז אני לא יודעת....... אני בכלל לא יודעת אם הוא בכלל עוד עובד. ובטור חיות המחמד, תוכלי להוסיף את דאפי הכלבה שלנו?
תודה שרון
הכל נרשם ויעודכן בפעם הבאה. ובהזדמנות זאת אני מבקשת מכולם לעדכן אותי על כל שינוי או טעות.

בבקשה...

תודה שרון
הכל נרשם ויעודכן בפעם הבאה. ובהזדמנות זאת אני מבקשת מכולם לעדכן אותי על כל שינוי או טעות.
בבקשה...
במקום הפרטים הריקים שלי, את יכולה להכניס את הפרטים שעודכנו כאן בעבר: פדיוס, קפריסין, פרופ' זיידמן החזרה אחת של טריים ללא ילדים ללא הריון ללא חיות מחמד

אדוינה

New member
תודה נטאשה! והעדכון שלי:שני חתולים.

--<*>--הטבלה שלנו--<*>--
תודה נטאשה! והעדכון שלי:שני חתולים.
שמם פסח ו אסאד . בספרד הוחזרו שני עוברים טריים שכאמור לא השתרשו. מוקפאים לא נשארו. אין ילדים ואין הריון.ואחד אלוהינו...

ROSMARY

New member
לנטאשה כל הכבוד ובגדול

--<*>--הטבלה שלנו--<*>--
לנטאשה כל הכבוד ובגדול
ממש כל הכבוד לך על העבודה הנאמנה שלך לרכוז כל השמות , ואפילו אותי לא שכחת . כרגע העדכון שיש לי היא שיש לי ילדה בת שלוש - הריון ספונטאני ועכשיו עדיין בהפסקה עד לטפול הבא שמתכננת אותו בפדיוס אצל זיידמן . זהו ותודה . חג שמח לך ויישר כוח . רוזמרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה