הטבח הזה בכפר קנא כמה כוכבים יש לו במישלן?
J john111 New member 30/7/06 #2 תלוי מה הערך של 20 ילדים מתים בעינך בטח הוא הרגיש רעד קל בכתף כשהוא רקם את התבשיל האחרון שלו
צ צאט ניק New member 30/7/06 #7 אתה יודע איך זה ג'ון "בימים קשים כאלה נכנסים קצת לפורום כדי להתפרק, זה שאני צוחק מכל דבר לא אומר שלא כואב לי..." מוכר לך?
אתה יודע איך זה ג'ון "בימים קשים כאלה נכנסים קצת לפורום כדי להתפרק, זה שאני צוחק מכל דבר לא אומר שלא כואב לי..." מוכר לך?
J john111 New member 30/7/06 #10 אם תראה לי הודעה אחת שלי שבה אני צוחק על דמם של חילי צה"ל אהיה מוכן לשנות את שמי לג'ון צאט 111
פ פרפרזה New member 30/7/06 #4 הוא יצא החוצה?? ג'ון!!!! (בקול בכייני): לו אתה מראה את הפשיסט הקטן שלך ולי לא???????
J john111 New member 30/7/06 #6 לי אין שום דבר קטן. נקודה. ואם כבר בעיניו עסקינן, הזין שלי אינו פשיסט. הוא סוציאל דמוקרט, ופיזר את נציגיו בשגרירויות רבות. ג'ון מעמיד דברים על דיוקם
לי אין שום דבר קטן. נקודה. ואם כבר בעיניו עסקינן, הזין שלי אינו פשיסט. הוא סוציאל דמוקרט, ופיזר את נציגיו בשגרירויות רבות. ג'ון מעמיד דברים על דיוקם
י יעלילה2 New member 30/7/06 #9 אם אתה מתכוון לטבח של הגנב, אשתו והמאהב, אז הבנתי שיש לו דרך מעניינת להגיש HOT DOG