הטבח בבית חנון- בושה!

הטבח בבית חנון- בושה!

איזה מין דבר זה להרוג פלשטינאים מסכנים?! ממתי ישראל מחליטה לפגוע באנשים חפים מפשע?! מי נתן להם אישור להיות השליטים של העולם??? בושה וחרפה! ועוד מילא מחבלים, אבל ילדים ונשים?! בושה וחרפה! אנחנו צריכים להוריד את הראש ולבקש סליחה מהפלשטינאים המסכנים שרק רוצים לחיות בשלום בינם לבין עצמם ואחת הדרכים שלהם זה להרוג את מי שיושב להם במקום המגורים שלהם, אנחנו. זה חוצפה שאין כדוגמתה שאנחנו בכלל מתנגדים!!! אנחנו צריכים למות בשקט! בעצם, אנחנו צריכים ללכת לחוף ים תיכון ולהטביע את עצמנו!! טוב, זהו... פחחחח איזה יצורים הצבא שהם הרגו רק 19 פלשטינצים!! להרוג את כולם!!!! הם כלבים אחד אחד!! והנשים? פרות אחת אחת!! ימח שמם! ועכשיו הם מודיעים שההפסקת אש נגמרה... פחחחח איזה באסה... ואפילו לא שמנו לב שהיא התחילה....... אוףףףףףף אנשים משעמם לי בטירוף......... מה עוד אני אכתוב?... אמממ... הא! היה לנו שיעור אנגלית הכי מצחיק בעולם!!! המורה הוא הכי יצור בעולם!!!!!!!!! חחחחח הוא החרים לכולם את הפלאפון חוץ מאחד.... ועכשיו יש שיר יפה באנגלית בגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלץ... זהו =) העברתי עוד עשר דקות!! יש!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

הכל טוב?

the ror

New member
את רוצה לעשות לו וידוי של המוות

משיעמום? לא חבל עליו?(שאלה ריטורית).

the ror

New member
לקוות זה טוב...חחחח,ושאלה.

יש לך או למישהו בכלל מושג למה ממשתמשים מסויימים בתפוז אני לא מקבל את המסר כשהם מגיבים לי?

the ror

New member
כל הודעה שמגיבים אותה להודעות שלי

אני מקבל מסר שהגיבו להודעות שלי... אבל גיליתי שהודעות שלך ועוד איזה משתמש שנים אני לא מקבל מסרים כשהם מגיבים לי... שאלתי אם יש למישהו מושג למה זה קורה דוקא עם משתמשים מסויימים(כמו במקרה של תגובות שלך אלי)?

tamarhp

New member
אם שולחים דרך הפלאפון

לא מקבלים מסר כזה.. זה ממש מעצבן..

the ror

New member
אהה, תודה על ההבהרה...ואני כבר

חשבתי שיש איזו הגדרה מוזרה שאני לא מכיר שגורמת לזה... בהחלט מעצבן...

the ror

New member
קשה לעקוב אחריך...חחחח

ולמה המורה שלך לאנגלית הוא יצור?

כי

ככה! חחח כל השיעור אתמול צחקנו עליו!! הוא החרים לשלושה, ואני בניהם, את הפון, ואני דאגתי לזה שיהיה גם רביעי... חחחח קיצור, כל השיעור לא הפסקתי לצחוק! המורה צרח כל השיעור על חבר שלי שהוא ``יושב כמו חזיר`` עד שהוא העיף אותו מהכיתה... חחחחחח

למעלה