אילו הטבות העבודה מעניקה לכם? והכוונה היא לאו דווקא לבונוסים במשכורת אלא בעיקר להטבות בנוסף, כמו שיחות חינם לעובדי הסלולאר, הנחות במסעדות סמוכות למקום העבודה או רכב בעבודות מיוחסות במיוחד ודברים בסגנון. ספרו, שנדע איפה יותר כיף לעבוד...
מבטחים אחרי שנתיים ביטוח שיניים דיקלה אחרי שנתיים כרטיס טיסה הלוך ושוב חינם ליעד קצר (אירופה) אחרי שש שנים כרטיס טיסה הלוך ושוב לכל מקום בעולם. באופן כללי יש לנו ועד עובדים גדול וחזק אז מגיעות לנו הרבה הטבות והנחות. בכל חנויות אולם שחקים ודיוטי פרי בין 10-20% הנחה ויש מקומות שיותר. הנחות מאוד גדולות להצגות ומופעים, הנחות ברשתות בגדים גדולות, הנחות לחופשות ועוד כל מיני הנחות שמתחלפות כל פעם. אני לדוגמא קניתי עכשיו לי ולאמא שלי כרטיסים לבונטוס (דיויד ברוזה ומיומנה) ב-130 שח כרטיס (שורה רביעית באמצע)
בחב' וידאומטים: יש לנו כרטיס שטוענים לנו אותו כל חודש ב-2 השכרות. בנוסף- למקורבים אנחנו יכולים לסדר מחיר מעולה למנוי, ואם אני קונה סרטי DVD לא מחייבים אותי על משלוח. בקולנוע: אחרי חודש בעבודה נכנסים חינם לסרטים על מדים ועל בסיס מקום פנוי.
חברת האם (חברת בנייה מאוד גדולה בארץ) של החברה בה אני עובד החליטה באחרונה לצאת במבצע לעובדי החברה וחברות הבנות, הנחה בקניית דירה באחד מפרוייקטי המגורים של החברה (אחוז ההנחה לא ידוע). יש לציין כי זאת בהחלט הטבה נהדרת, למי שיכול לנצלה.
אני במוקד של בנק אז אין לי איזה הטבות בחשבון בנק שלי או משהו.. חחח אבל יש אפשרות לקבל בונוס פעם בחצי שנה, זה יכול גם להגיע לכמה אלפי שקלים... וגם יש ביטוח מנהלים.
הנחות קבועות בכל מיני מסעדות נחמדות, יוצא שהרבה בעלי עסקים מגיעים אלינו למוקד למכור את המוצרים שלהם וההנחות בהתאם, מדי פעם שולחים מייל בתפוצה מוקדית ליידע אותנו על מבצעים כאלה או אחרים, כמובן שיש לנו את הנייד, אומנם מוגבל ל 900 דק' בתוך פלאפון אבל משתתפים לנו ב 50 ש"ח השלמות שיחה לשאר הרשתות. נראה לי שזהו וכיסיתי הכל