החתיכים באיטליה

Gayboy4

New member
לא ראוי?

עם כבר נדבר במושגיים גבריים, גבר אמור לשכב עם אישה ולא עם גבר ולא לקבל בתחת,
פחחח לא ראוי עשה לי טובה, גבר עם גבות מחוברות זה הדבר היחיד שלא ראוי פה...

המדליק22

New member
מקווה שלא נגעתי בנקודה רגישה

אמרתי שזו דעתי האישית...ושנית כל אחד וטעמו
לגיטימי.

Gayboy4

New member
שתיהיה אחת כזאת אולי יהיה אפשר לגעת בה (;

פשוט מוזר לי לשמוע שהומו מדבר על סטנדרטים גבריים וכו, וזו באמת דעה אישית:) וזה בסדר כל עוד אין במשפט לא ראוי:)

ItsikH

Member
לא תישא את שם קדושתו לשווא! תשובה 1. איש איש וטעמו.
2. גבריות בכלל לא ענין למראה, יש שיזניחו עצמם לתפארת וייראו... מוזנחים ותו לא, ויש מטופחים שישדרו גבריות גם אם הגבות שלהם מסודרות. זה משהו אחר.

לטעמי גבר יכול להיות גברי גם בשמלה ונעלי עקב.

kombinaizer

New member
סליחה, חד גבה זה נוראי

מעדיף גבר גברי, אבל חד גבה זה על הפנים (תרתי משמע)
בין אם הוא סטרייט או גיי אגב,בחייאת ראבק, מי רוצה לצאת עם ציקלופ?

אפל יש לו 2 עיניים אז הוא לא ציקלופ

וכנראה לא ראית את פוטורמה, שם הציקלופית היא כוסית-על.
חד גבה, מה רע בזה?
אם יש משהו דוחה אלה כל אלה שמגלחים את הרווח בין הגבות ומייצרים להם גבות "מעוצבות", שלא נדע. גם אין להם שום הבנה על השפעת צורת הגבה על מראה הפנים.
ברררררר

Gayboy4

New member
אםאתה מדבר על חד גבה ככה, נראה שלך אין מושג

על השפעת צורת הגבה על מראה הפנים,
קודם כל מי מגלח? זה יותר זיפים, משתמשים בשעווה או בפינצטה, כנראה אתה לא ככ מבין, אני בטוח שהמצב שלך שם לא משו, הייתי מצחע ללך לבקר אצל קוסמטיקאית או משו
וזה הרבה יותר אסטתי,
וגם שאתה מבין שלמישו אכפת מהמראה שלו והוא מטפח אותו זה מעודד קצת יותר להתעניין בו ואנשים שחשוב להם המראה העצמי שלהם הם היחידים שבסוף מצליחים בחברה, :)

kombinaizer

New member
סיכבת את העסק לגמרי

קוסמטיקאית? לא צריך לשלם, בשביל לתלוש 10 שיערות פשוט לבקש מידידה, 5 דקות של כאב

למזלי הגבות שלי הם לא אישו אצלי.

Gayboy4

New member
לפי מה שאני יודע גבות זה קצת יותר מתלישה

היא גם עושה אותם בהתאםלפנים שלך, מבנה פנים לקווי פנים שלך וכו, אבל בעיקרון אתה צודק

אוי אוי אוי - מגלח ולא מורט בשעווה

אוי אוי, איזו טעות ענקית, ואני מתיימר להיות מטרוסקסואל.
תגיד נשמה, אם לא תשלח אותי למעצבת גבות או משו, נראה לך שהתשובה שלך לא תהיה טובה מספיק? למ'תה מכיר אותי? ראית אותי? ראית תמונות שלי?
יש משהו פאתטי ודוחה בבעלי גבות עבות במיוחד, גבריים, מלאי שערות בכל הגוף שדואגים לעצמם לגבות "מעוצבות". הדיסוננס הקוגניטיבי פשוט מפליא. אלה גם ,הכי גבריים", "מזיינים" הכי הרבה.
חחחחחח

Uri04

New member
אתם מדברים על 2 דברים שונים

יש גבות "מסודרות" ז"א - ללא החיבור באמצע שיוצר חד-גבה או ללא שיערות קטנות החורגות לכל מיני כיוונים. ויש גבות מעוצבות בצורה נשית, כמו שדראגיות עושות לפני הופעה, או אוחצ'ות נוהגות לעשות ביומיום.

לי אישית אין בעיה עם גבות מסודרות או גבות לא מסודרות. גם עקרונית אין לי בעיה עם אוחצ'ות שמסדרות לעצמן גבות "מופתעות" או גבות מצוירות, אותי זה קצת פחות מושך.

למעלה