החתיכה החסרה

.inbal

New member
החתיכה החסרה

דוגמא נפלאה לאיטיות התגובה של עיתוני הנשים. הם כאילו מתקדמים, אבל בעצם המסרים הסמויים עדיין הפוכים. ב´את´ התפרסמה כתבה על רזון מוגזם אצל נשים ועל הנזק שנגרם בעיקר לנשים מבוגרות. בסוף הכתבה הובאה ´הזוית הפמיניסטית,. המרואיינת אמרה שמנקודת מבט פמיניסטית, אסור לפסול רזון כי לכל אישה יש זכות מלאה להחליט, גם להיות רזה מדי. הכותרת שניתנה לחלק זה היא: הפמיניסטית דוקא בעד. מטומטמות, נמאסתן.

girlcott

New member
באמת נמאס כבר...

האמת היא שכבר מזמן הפסקתי לקוות/לצפות שיביאו הבטים באמת פמניסטיים (או פשוט לא שובניסטיים, אבל כנארה שגם זה לא קל להם) בירחוני הזבל האלו.

אף אחת. היה איזכור של משהו אמורפי

כמו "האג´נדה הפמיניסטית" וכאילו ציטוט מפי ´אשת אקדמיה פמיניסטית´ עלומה שכל קשר בין הדברים למציאות לא קיים היות וגם היא איננה מצוייה כלל. כנראה משהו ממוחה הקודח של הכותבת, שהיתה חייבת להוסיף פיסקה ברוח הפמיניזם שהוא נורא במודה לאחרונה כידוע.

עופר ב.ה

New member
בכל מקרה, גם אם היא אשת אקדמיה

היא נשמעת עילגת למדי (למשל, השימוש המופרז ב"זה", הנפוץ כשאין לדובר תחליפים בהירים יותר והולמים יותר). הנה הפסקה המטומטמת: "ואם הסתנן כאן מסר של הטפה נגד רזון יתר, זה לא משהו שהאג´נדה הפמיניסטית תומכת בו, משום שלדידה כל שלילה של מצב גופני נחשבת דיכוי. ´אני לא אעשה צנזורה על נשים שרוצות להיות רזות מאוד´, אומרת אשת אקדמיה פמיניסטית. ´יש רזות ומקומטות שנראות מיליון דולר, ויש כאלה שנסחפו לזה מתוך טעות בדרך. אני, כשמנה, הייתי רוצה שיהיה לי נוח יותר, במחיר של קמטים. יכול להיות שגם אני שבויה של זה, אבל זה מה שאני מעדיפה. אם את מספיק ביקורתית, ואחרי בירור שערכת החלטת שזה מה שאת רוצה, לכי על זה!´". שימו לב לכך הכתבת לא שמה לב שהיא מתייחסת באופן שלילי למסר נגד תופעה שלילית: ברור מהמושג "רזון יתר" שהוא שלילי, ואף על פי כן הכתבת חוששת ש"הסתנן" מסר בגנותו.

כל הכתבה כתובה רע, הנושא רע

הציטוטים, כביכול, רעים והשימוש בדוגמות - רע. מזה בדיוק "יש רזות ומקומטות שנראות מיליון דולר" ? ומזה "אני כשמנה" ? כבר יש לנו כאן ביטויים שבעקבותיהם אנחנו "יודעות" איך לסווג את "הרזות והמקומטות=מיליון $ " ואת "השמנה". לא הגיע הזמן שנצא נגד התוויות האלה? נגד הקישקושים האלה? רזות, שמנות, עקומות, כוסיות, מרוקאיות חמות ופולניות פריזר. מה אתן מציעות? תכלס´?

למעלה