החתיך של השיכבה

hilarona

New member
החתיך של השיכבה

טוב אז שלום לכולם..... טוב אז ככה יש לי בעיה קטנה....אני דלוקה על מישהו מהשיכבה שלי...ואנחנו לא בדיוק מכירים..כאילו וא יודע מי אני כי ידיה שלי דיברה איתו עליי....והא יודע מה אני חושבת עליו וזה לא הקטע שאני לא ניראת טוב אלא להפך...כככה שאין סיבה שהוא בכלל לא ישיים לב אליי... הקטע פה שאני לא יודעת איך להתחיל לדבר איתו...ושכחו מהידידיה שלי כי לפי דעתי גם היא שמה עין עליו.... מחכה לתגובות

just smile

New member
אני לא רואה פה שום בעיה...

יש הפסקות בין השיעורים... אפשר ללכת וסתם כך להתחיל לדבר איתו. ואם את מתביישת את יכולה להשיג קודם את האייסיקיו שלו כדי שיהיה לך יותר נוח. ואם לא, אפשר סתם ככה להתקשר, אני תמיד עושה את זה...

hilarona

New member
תגובה....

אז...כניראאה הקדמתי אותך... אבל מימזמן..אני כבבר מדברת איתו באיסיקיו... הקטע שהוא לא יודע שזאת אני... והקט של הטלפון...? תציעי...לי איך להתחיל לדבר איתו בטלפון אם את כבר עוזר/ת אז כבר עד הסוף

nobodys girl

New member
יש לי רעיון :)

סוף חופש פסח מתקרב תתחילי ליצור בו מתח לגבי זה שאת רוצה להגיד לו שלום תבואי בקטע של- "אתה לא רוצה לדעת מי אני באמת?" ובסוף זה מספיק יסקרן אותו כדי לדבר איתך גם בבצפר אני חושבת.. :)

hilarona

New member
היית ממש גדולה

פפשששש עכשיו יצאת גדולה.... תודה אני יספר לך אחר כך מה ניסגר איתו

just smile

New member
אדוה צודקת

בנוסף, את יכולה סתם ככה פשוט לומר שחשבת שיהיה נחמד אם תדברו גם בטלפון.. זה צריך להיראות ספונטני כזה... תראי איך הוא יגיב.. אם הוא ייתן את המספר (או יבקש, שזה אפילו יותר טוב) פשוט תתקשרי ותתחילו לפתח שיחה נורמלית.. אם זה זה, השיחה תזרום...

מה הבעיה?

כנסי אליו לאי סי קיו... או דברי איתו על שטויות יש כל מיני דרכים...

למעלה