החתונה של מאק והארם

החתונה של מאק והארם

אנשים מה שלא רוצה לדעת אז אני מזהירה מראש לא לקרוא את תוכן ההודעה (לבקשת סוזי). קראתי כבר כמה פעמים את תוכן הפרק ה-200 ואין חתונה במציאות רק חלום של הארם. מה נסגר אני חייבת לדעת אם אכן יש חתונה או לא? שמישהו בבקשה יענה לי?
 
לבקשת סוזי?!?!?

לא שמה שרשמת לא הגיוני( לגבי האזהרה שמי שלא רוצה לא יקרא..ד"א סמל ספוילר היה מספיק) אבל מתי אני בקשתי ממך משהו? הדר...אני מפשפשת בזכרוני היטב ולא זכור לי שאי פעם ביקשתי ממך משהו...( ולא במובן השלילי...פשוט את חדשה מהשבוע ואני לא הייתי כל השבוע... ) אז משהו כאן לא מסתדר לי..או שאת מתבלבלת או שיש כאן מתחזה אלי?!?!?!?!?!?!
 
../images/Emo52.gifלג'אגית

התבלבלתי כנראה עם השמות לא נורא. בכל מקרה אני אכן חדשה מהשבוע אז שלום רב! קראתי את ההודעה שלך על החתונה ולא הבנתי כי בדקתי שוב ושוב ואכן יש חתונה אבל בתור חלום של הארם ולא במציאות של ג'אג. ככה לפחות אני הבנתי איך את בדקתי או מאיפה הבנת אחרת?
 
היי הדר!../images/Emo24.gif

קודם כל..לא הספקתי כנראה לומר לך ברוכה הבאה...אז...WELCOME! שנית...אני מניחה שאלו הם הריקושטים מאז...את כנראה קראת את ההודעה הישנה שלי שהיתה מין הלצה מוקדמת והכנה ל 1 באפריל... הם לא באמת התחתנו ומה שאני רשמתי לא היה נכון. פרק 200 היה WI כמו שקראת בכל מיני מקומות אחרים ובהחלט לא מה שרשמתי אז... אם היית מפשפשת קצת יותר היית רואה שזו היתה הודעה לשיפור המורל הפורומי... וזהו...חוצמזה...מקווה שנראה אותך הרבה!
 
למעלה