כתבה גם על החתנוה מ-Ynet פה, פה וגם פה
ל לנה הייתה פה New member 2/1/06 #21 אה ונעים מאוד =) בטוח לא תצליחו לנחש איך קוראים לי. =\ אני בת 15 מפ"ת..=)
I IamAR New member 2/1/06 #23 קיף וירטואלי גם לי קוראים לנה, אבל מרעננה, אז מסתבר שאנחנו לא אותו בן אדם... =\ ברוכים הבאים!! השתלבות מהירה
קיף וירטואלי גם לי קוראים לנה, אבל מרעננה, אז מסתבר שאנחנו לא אותו בן אדם... =\ ברוכים הבאים!! השתלבות מהירה
T tA Love Tu New member 2/1/06 #27 ../images/Emo108.gifכפרעליו... מת על הזמר הזה! הוא כזה תותח... קיבלתי דיסק שלו, חרוש לגמרי XD מזל טוב לו, בכל אופן. למה מלחתחילה הוא התגרש מה... היא?
../images/Emo108.gifכפרעליו... מת על הזמר הזה! הוא כזה תותח... קיבלתי דיסק שלו, חרוש לגמרי XD מזל טוב לו, בכל אופן. למה מלחתחילה הוא התגרש מה... היא?
L LadySnowBlack New member 3/1/06 #30 RAP 4 LIFE RULEZ!!!!! The hip hop board steals all of their news from rap4life beware!!!!!!!!!!!!!!!!
RAP 4 LIFE RULEZ!!!!! The hip hop board steals all of their news from rap4life beware!!!!!!!!!!!!!!!!
R ROXIRAP New member 3/1/06 #31 באמת נמחמד מצידו להתחתן ביום הולדת שלי.סתם שיהיה לו המון מזל טוב אושר הצלחה איתה..כמה שהיא חרא וכמה שאתם אומרים עליו שהוא מושלם בלעדיה הוא כלום הוא לא אמינם כל מה שהוא הצליח להשיג בחיים זה בגלל אהבה וכעס כלפיה..ככה שהם נועדו אחד לשני
באמת נמחמד מצידו להתחתן ביום הולדת שלי.סתם שיהיה לו המון מזל טוב אושר הצלחה איתה..כמה שהיא חרא וכמה שאתם אומרים עליו שהוא מושלם בלעדיה הוא כלום הוא לא אמינם כל מה שהוא הצליח להשיג בחיים זה בגלל אהבה וכעס כלפיה..ככה שהם נועדו אחד לשני