החתונה שלנו

sariteran

New member
החתונה שלנו

טוב, אז סוף סוף נחתתי מה- high שהייתי שרויה בו מאז החתונה, והגיע הזמן לסיפור החתונה כפי שהבטחתי: אז ככה: בלילה שלפני החתונה ישנו ערן ואני בבית, מחובקים ומתרגשים. קמנו בבוקר, ונסענו (שנינו! לו לא מגיע?) לארוחת בוקר ענקית ומפנקת אצל ההורים שלי, שם כבר חיכו לי המלוות, חברת נפש שלי ובת דודה שלי. אחרי ארוחת הבוקר ערן נסע לסידורים שלו, והבטחתי לו שבפעם הבאה שהוא יראה אותי אני כבר אהיה כלה... אני הועליתי אחר כבוד לג´קוזי המפנק שאמא שלי מילאה לי, בתוספת נרות שהיא פיזרה בחדר, ומסכת עיניים קרה ומפנקת מ"בודי שופ". אחרי הג´קוזי שהיה מרגיע בצורה מדהימה נסענו כולנו למספרה (הספר הקבוע שלי בנס ציונה). אמא שלי עשתה לי הפתעה והביאה לשם בקבוק יין ושוקולדים שאותם חילקה לכל הצוות ולכל הלקוחות, וכולנו הרמנו "לחיים". היה ממש מרגש... אבל אז התחיל ה"מיני בלגן". לפי התוכנית, היינו אמורות להיות במספרה שעתיים וחצי מקסימום, אבל היה פנצ´ר בלוח הזמנים והעניינים התעכבו. במקום לצאת מהמספרה בשתיים וחצי בצהריים יצאנו בארבע ורבע, שלב שבו אני כבר הייתי בהיסטריה טוטלית. להזכירכן, חיכתה לנו עדיין נסיעה מנס ציונה למלון בהרצליה, איפור והתלבשות ונסיעה לגן לצילומים, שאותה היינו צריכים להספיק עוד לפני השקיעה. אתי אלבכרי המדהימה (הי אתי!) כבר חיכתה לנו במלון ומהרגע שהיא נכנסה לתמונה, הכל השתנה. היא דאגה להביא לנו תה קר, עוגה ושוקולדים, התחילה לתקתק עניינים ו"סידרה" לכולנו את הראש ואת הלו"ז. בחמש וחצי הגיעו הצלמים לצלם את ההכנות, והיה כבר ברור שלא נספיק להגיע לגן עד שש וחצי. הוחלט לנקוט בתוכנית פשוטה אך גאונית - פשוט להצטלם למטה במלון. הרי מדובר במלון על חוף הים של הרצליה, ויש שקיעה - מה יותר מושלם מזה? ואכן, אתי איפרה אותי מדהים ועדין, החברות עזרו לי להתלבש ואז ערן הגיע עם הזר... נדוש או לא, המבט בעיניים שלו היה שווה הכל! אני ממשיכה בהודעה נפרדת....

sariteran

New member
החתונה שלנו-המשך

...ירדנו להצטלם. הייתה רוח מטורפת, אבל הצלמים הבטיחו לי שזה רק מוסיף לטבעיות של התמונות (עדיין לא קיבלנו את התמונות כך שאני עוד לא יודעת אם הם צדקו). דרך אגב, תאמינו או לא אבל כל הצילומים לקחו 20 דקות, ולא בגלל שמיהרנו. כל המתחתנות בחורף שמתכננות צילומים של שעתיים, שימו לב, זה לוקח הרבה פחות זמן משחושבים... אח"כ נסענו לגן. איך שנכנסנו לאוטו היה שיר רומנטי ומקסים ברדיו, ושנינו נמסנו. כשהגענו לגן, כבר הייתי קרובה לעלפון מרוב התרגשות. כל כך הרבה פעמים היינו ב"דרך ארץ" במהלך שנת ההכנות, ופתאום הגיע הערב והמקום הוא כולו בשבילנו. העיצוב של המקום היה מדהים ביופיו, הן בזכות הנתונים הטבעיים של הגן והן בזכות המעצבת המוכשרת בטירוף שלקחנו (שמה ניבה, פרטים בהמשך). הייתה ממש אווירה קסומה... האורחים התחילו להגיע, ועמדנו לקבל את כולם. ההורים עמדו בכניסה, אנחנו התפזרנו לנו בשטח קבלת הפנים ונהנו מהמוסיקה של ההרכב ג´אז. כמו ששיר אמרה, החוויה של לקבל את האורחים הייתה משהו שלא הייתי מוותרת עליו בשום פנים ואופן. נכון שיש קצת דודות מעיקות, אבל לקבל את פני החברים והמשפחה הקרובה, לראות את הפנים שלהם מלאות התרגשות, ולקבל את המחמאות מהם זו הייתה ממש חוויה של פעם בחיים. מהר מאד הגיעה החופה, שנראתה לי כאילו ארכה דקה או שתיים אבל כמובן ארכה יותר. הרב דב גולדשטיין מצוהר עשה חופה בדיוק כמו שרצינו, עם משפט או שניים של פתיחה, אבל לא יותר מדי - חופה בעברית, עם הסברים לקהל, והכי חשוב - נתן לי לענוד טבעת לערן, והטקס היה קצר - רבע שעה כולל נשיקות הסיום... אח"כ התחילה החגיגה האמיתית. אחרי חצי שעה של אכילה (אנחנו טעמנו ביס מפה ומשם אבל כולם מאד התלהבו)הורדתי את ההינומה המעיקה, והתחלנו להשתולל על הרחבה. מה אני אגיד לכם? עד עכשיו כואבות לי הרגליים, אבל זה היה פשוט מדהים! הרחבה הייתה מפוצצת כל הערב, עד בערך 01:30 בלילה. הבר שלקחנו ("בולה בר" - להוריד את הכובע!)"תדלק" את כולם בקוקטיילים מדהימים, שנאפסים, דקירי וכו´ (לא רק טקילה), ולא שכחו להעביר מדי פעם סיבוב של כוסות מים מינרליים שרעננו את כולם ועזרו לנו לא להשתכר יותר מדי... המוסיקה הייתה מדהימה, מותאמת באמת לכל הגילאים ולראיה, הרחבה המלאה.כל הערב לא הפסיקו לגשת אלינו אנשים ולהתפעל מהמקום, מהאוכל ומהאווירה. אנשים שחשבנו שילכו ב- 22:30 נשארו עד שתים עשרה בלילה. הכל עבר נורא נורא מהר, אבל להפתעתי, ממש ממש נהנינו. חששנו מאד מהמצב, מהלחץ ומההתרגשות, אבל מיד אחרי החופה נרגענו והרגשנו ממש במסיבה ענקית לכבודנו... ממש בסוף הערב, כשנשארו רק אנשים בודדים על הרחבה, הדי ג´יי (בתאום עם ערן, שעשה לי הפתעה) שם את השיר שהתנגן ברקע כשערן הציע לי חברות לפני תשע שנים ותשעה חודשים - "עוד נגיעה" של החרים של נטשה. צרחתי מהתרגשות, ואז ערן ואני עמדנו מחובקים ופשוט שרנו את כל השיר אחד לשני בצרחות ובזיופים היסטריים. אני לא ראיתי, אבל אח"כ סיפרו לי שהצלם תיעד כל שניה (לא ראינו אותו מרוב התרגשות...) - זו תהיה חוויה מעניינת, לצפות בזה... בקיצור, היה ערב מדהים. באמת באמת לא ציפיתי שהכל יהיה כ"כ מושלם. אנחנו עד עכשיו מקבלים פידבקים מאנשים, שחתונה כזאת הם עוד לא ראו. אני כמובן נותנת קרדיט על כך לכל "בעלי המקצוע" שאיתם עבדנו (מיד רשימת תודות), אבל בראש ובראשונה למקום - "דרך ארץ" - גן קסום, אי של כפריות באמצע העיר. כפי שכבר כתבתי כאן בעבר מדובר במקום שלא מפרסם את עצמו בשום מקום, ואנחנו הגענו אליו דרך הפורום ביואל ז"ל ביולי בשנה שעברה. אני מרגישה חובה להפיץ את השם של המקום כאן בפורום - לכל מתחתני הקיץ הבא (המקום סגור בחורף), תעשו לעצמכם טובה ולכו לראות את המקום, באמת ששווה! רשימת תודות בהודעה הבאה (אתם כבר בטח מותשים....)

ababab

New member
אין מלים

נשמע מדהים והכי חשוב נשמע שהכי נהנתם. ואוו לפני תשע שנים ותשע חודשים כל הכבוד! אז מזל טוב

sariteran

New member
רשימת התודות והשמצה אחת...

הגן - "דרך ארץ" - בין הרצליה וכפר שמריהו. כל מילה מיותרת, מקום מושלם למי שמחפש גן אמיתי. אינטימי, לא גדול ולא קטן מדי, מלא פינות חמד אומנותיות ממש. איריס בעלת המקום, חמודה אמיתית (היא ובעלה גרים שם במעלה הגן בבקתת עץ קסומה), שניהם באמת אנשים מיוחדים. הקייטרינג - שישקו (בית יצחק) - אוכל מדהים, עיצובי מזנונים וכלים אומנותיים, שירות מצוין (לא פחות חשוב מהאוכל) ו... יחסית לקייטרינגים המובילים בשוק (שהם בהחלט נמנים עמם) מחירים סבירים (לקחו לנו 34 דולר למנה כולל הכל מלבד מע"מ, לעומת 39 דולר שרצה כל קייטרינג טוב אחר כמו טעם וצבע או מורג, למשל). הבר - אין, אין אין מילים! "בולה בר". מדובר בחברת שירותי בר כוללים, לא בר אקטיבי. המחירים יקרים יחסית, אבל שווה כל אגורה. החל מעיצוב הבר שהם מביאים בעצמם (עץ מהגוני מלא, עם דלתות רשת ונרות בצבע האירוע), האלכוהול האיכותי תוצרת חוץ, הקוקטיילים של קבלת הפנים (דקירי ליצ´י, מנגו, תות ופינה קולדה), המלצרים המקסימים שלהם (שהם נפרדים מהמלצרים של הקייטרינג), הברמנים המקצוענים שקולטים כל אדם וכבר בפעם השניה שניגש לבר יודעים לומר לו מה הוא רוצה... ובקיצור - חגיגה. אם יש לכם באירוע אנשים שאוהבים לשתות - הם הכתובת. ממש לא עוד "בר אקטיבי" טיפוסי. המעצבת - ניבה מהרצליה. אומנית אמיתית. כשתראו את החופה, תבינו. נכנסה לראש שלנו תוך 20 שניות. יש לה רעיונות מקוריים ויצירתיות מדהימה. מקצוענית ואומנית אמיתית! המאפרת, היועצת והחברה - אתי אלבכרי. אם כבר מדברים על אומנים... כפי שסיפרתי, הרגיעה את העניינים ביום החתונה, ודאגה שהכל יתקתק. מעבר לזה, כמובן, מאפרת מדהימה, שאכן מטמיעה את האיפור לתוך העור ולתוך האדם. מפסלת פנים בלי שום מרכאות. היא איפרה אותי, את אמא שלי, את בת דודה שלי ואת אמא של החתן וכולנו קצרנו מחמאות... האיפור החזיק עד סוף הערב ומעבר לו, וממש לא היה "מסכה". אתי, תודה מתוקה על הכל!!! הדי ג´יי - רביד יהושע מ"מוסיקה פלוס". כמו שאמר אחד החבר´ה שלנו - לא מוסיקה פלוס, אלא מוסיקה פלוס פלוס... כבר סיפרתי על הרחבה המלאה עד אחת וחצי בלילה וזו האינדיקציה הכי טובה. הרכב קולי - "JAZZIZ" של אריאל מיקיי. "עשו" את קבלת הפנים. מוסיקה קלה כמו שביקשנו, בעיבוד ג´אזי - פשוט עשה טוב על הנשמה! הרב- דב גולדשטיין מצוהר. בדיוק מה שרצינו. רב שנותן מקום לדיאלוג, נפגש איתנו לפגישת היכרות והסביר על כל התהליך, תוך מתן מקום לבקשות שלנו במידת האפשר. ערך טקס יפה, קצר (חשוב מאד!) בעברית ולא בארמית, הסביר דברים לקהל (אבל לא יותר מדי). בקיצור, איפשר לזוג חילוני שכמונו לבצע טקס אורתודוקסי ולהשאר בחיים... צלמים - PRESS - היו חמודים ומקצועיים להפליא ביום החתונה. עדיין אין תמונות, כך שקשה לשפוט, אבל מכיוון שהם היו אלה שצילמו בחתונות של 20 זוגות חברים וחברים של חברים שלנו, אנחנו אופטימיים... בגדי חתן- "דורון אשכנזי" מרח´ דיזינגוף בת"א. בגדים "זרוקים" קצת, כמו שרצינו, היו נוחים ואפשרו לערן להיות הוא, להיות חתן ולהשתולל בעת ובעונה אחת - מומלץ לכל חובבי ז´אנר הפשתן (כמונו). הזמנות - "הזמניינה" -רח´ יהודה הלוי ת"א. איש נחמד, מקצועי, עשה מה שביקשנו, עמד בלוח הזמנים ואפילו צ´יפר אותנו קצת. לדעתנו יצאה הזמנה מיוחדת ויפה, אבל כידוע אנחנו לא אובייקטיביים... שמלת כלה - אין כ"כ על מי להמליץ. לקחתי שמלת ערב של גרשון ברם שעלתה 1200 ש"ח, תפרנו לה בטנה אצל תופרת וסגרנו עניין... קיבלתי עליה המון מחמאות. רק רציתי לעודד את מי שלא רוצה שמלת כלה קונבנציונלית ומפחדת מהתוצאה... בגדי אמא של כלה - אני יודעת שזה לא מקובל להכניס לרשימת התודות את המעצבת שתפרה את שמלת האם, אבל במקרה הזה אני ממש מוכרחה... "מודאדא" החנות של אורנה אלעמי, נמצאת ברחוב דיזינגוף ע"י בית קפה שנדמה לי ששמו "לבנה". מעצבת בחסד ואשה מאד מיוחדת. אין לה הרבה דברים למדוד, אבל יש לה פשוט עין אומנותית ומקצועית. היא יודעת בדיוק איך לטשטש את מה שצריך ולהבליט את מה שצריך, עם המון טעם. עזרה גם לי בהתלבטויות לגבי תוספות אפשריות לשמלת הכלה ותפרה לי את ההינומה. מומלץ! טבעות- ולסיום, ההשמצה. באמת לא נעים לי, כי כל נותני השירות אצלנו היו מדהימים, אבל אני חייבת להזהיר את מי שנמצא ב"סרט" הזה של החתונה מפני "טנדו" - שמה של המעצבת הוא אילנה פלג. הייתה לה חנות בדיזינגוף סנטר שנשרפה, וכרגע היא עובדת מהבית, אבל היא מתכננת לחזור לסנטר. היא ממש לא זולה, ועושה רושם של "מספר אחת בשוק", אבל היא פשוט שקרנית שלא מחוברת למציאות. הזמנו טבעות במרץ וקיבלנו אותן לאחר תחנונים, צעקות ובכיות שבועיים לפני החתונה, בסוף אוגוסט. באמצע היא קבעה איתנו פגישות ולא הופיעה, המציאה סיפורים על שבירת רגליים (במקרה אחד) ופגיעה בתאונת דרכים (במקרה שני, ציטוט:" אני מאושפזת לשבוע בבית לווינשטיין..."). פעם אחת היא נעלמה לנו ולא החזירה טלפונים, הגענו לחנות שפתחה ברחוב דיזינגוף והסתבר לנו שהיא השכירה את החנות ונעלמה... רק במקרה פגשנו שם מישהי שהכירה אותה והסכימה לתת לנו טלפון שלה בבית, אחרת היא פשוט הייתה נעלמת עם הכסף. בקיצור- שומר נפשו ירחק. זהו, יקירותי, עוד מעט תגיע משטרת הפורומים לאסור אותי על אורך ההודעות... אני כמובן לא נפרדת ונשארת איתכם (אי אפשר להיגמל כ"כ מהר מהתמכרות של שנה). רציתי לאחל לכולם/ן שנה טובה, חתונה מדהימה וקסומה ולא פחות חשוב - חיים של זוגיות מאושרת ואהבה בריאה...... באהבה, שרית.

הילית*

New member
וואו, שרית איך הצלחת לרגש אותי

קראתי את 3 ההודעות ונשמע שהיה לכם פשוט חתונה נהדרת וזה הכי כייף בעולם. לכל זוג ולכל אחד מבני הזוג יש את החלום שלו לגבי החתונה האידיאלית בשבילו, לכל אחד מתאים משהו אחר אבל כשהאידיאל של הזוג מתגשם עם המציאות זה הכי כייף בעולם (מנסיון...). כמו כן, בזכותך אנחנו הלכנו לראות את דרך ארץ ולמעשה זה היה המקום הראשון שראינו ואיריס היתה הבחורה הראשונה שפגשנו ומאוד התרשמנו לטובה מהמקום ומאיריס. למרות שלא סגרנו שם אני יכולה להגיד לך שחלק מהעצות שאיריס נתנה לנו באותה פגישה שימשו אותנו גם הלאה ולכן אני כ"כ זוכרת אותה לטובה.... וגם... הייתי עם אמא שלי פעם אחת אצל המעצבת שהזכרת שעשתה לאמא שלך את השמלה, היא באמת אשה מאוד מיוחדת.... אמא שלי לא עשתה אצלה בסוף אבל היא זוכרת אותה לטובה (ותאמיני לי, אמא שלי היתה כמעט אצל כולם...) זהו, עכשיו שהכל מאחוריכם, אני מאחלת לכם חיים מדהימים כמו החתונה, חיים מלאי אושר, הבנה ואהבה... ושכל החיים תשירו את השיר שלכם...
שלך, הילית

רחלי1

New member
שיואו!!! ../images/Emo47.gif

יש לי הרגשה שהתמונות הולכות להיות פיצוץ!!!!!!!!! זה נשמע כמו החתונה הכי שווה שאפשר להעלות על הדעת!!!!!!!! כל הכבוד, ומזל טוב!!!!!!!

אתי@

New member
שריתוש - המון מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo57.gif

נשמע שהיתה חתונה פיגוזית, אתם נהניתם והאורחים נהנו - מה יכול להיות יותר מושלם מזה
אני רק מאחלת לכם המון אושר ואהבה למשך כל חייכם המשותפים
שנה טובה ומתוקה
והמון המון הצלחה
אתי@

*שיר

New member
ואוו שרית, זה נשמע מדהים ביותר!!

איזה כיף זה להתחתן, אה?!! אני שמחה שגם את נהנית בקבלת הפנים. אני לא חשבתי שאני אשמח ככה, ראיתי את זה קצת יותר כמו מטלה אבל פשוט נהניתי.

J-סיקה

New member
נישמע סוף הדרך ../images/Emo6.gif

איזה יופי של מצבים היו לכם והכל יצא לטובה אני בטוחה גם הצילומים דווקא הספונטניות תורמת להצלחה אני שמחה שהכל הלך כמו שצריך ויותר !!!! שנה טובה וחג שמח ג´סיקה

אינצה

New member
שרית,

אחרי שתי ההודעות הראשונות עלו לי דמעות בעיניים ואחרי ההודעה האחרונה התווסף גם חיוך לשפתים (אופס, יצא לי חרוז). כל כך כיף לשמוע שהכל הסתדר בסוף (הטבעות, הלו"ז) ובסופו של דבר נהניתם. המון אושר ואהבה בהמשך שרון

sariteran

New member
תודה לכולכן על כל הברכות...

...כרגיל הצלחתן לרגש אותי! כמו שכבר אמרו כאן לפני, הפורום הזה הפך ממש למשפחה. רק אתמול שאלו אותי מה אני עוד עושה בפורום הרי התחתנתי כבר... נו, לכו תסבירו לאנשים מבחוץ... בכל מקרה, אני מאחלת לכולם כאן שנה של אושר, הגשמה ושלווה, שנה של זוגיות ואהבה בריאה, ושהחתונה תהיה רק ההתחלה של כל האושר הזה. מבטיחה לעדכן ברגע שיהיו תמונות... באהבה, שרית.

למעלה