החתונה(סיפור חדש)

Hermione66

New member
תתחיל,נשמע מעניין..אבל..

אמרת שהם בני 16,ופתאום אתה אומר שהם סיימו את האוניברסיטה!!! איך זה???

Dulce Maria13

New member
../images/Emo127.gif נישמע מעניין

מצבא להתחלה

החתונה פרק 1

קלרה היגיע לרחוב סימחוב(חחחח). היא הייתה חדשה ולא הכירה אף אחד. לקלרה היה בסימחוב בית שהסוכן שלה שקראו לו פיטר השכיר לה, הבית היה יפה ומושקע כמו קלרה. קלרה:איזה בית יווווו כמו הבית שהיה לי פעם
פיטר:תודה, בואי ניראה את החדר שלך קלרה:בסדר בוא הם הגיעו לחדר. פיטר:הנה זה החדר שתישני ותיחיי בו קלרה:איזה מושקע תודה פיטר אני גאה בך פיטר:את רוצה להכיר את השכנים ג'ון ואמנדה? קלרה אוקיי תכיר לי אותם פיטר:הם גרים בית לידינו קלרה:בסדר אבל אין לי כוח ללכת אליהם עכשיו אני עייפה מהנסיעה אז פעם אחרת. פיטר:אה חבל, יש ילד בעיר שקוראים לו טום את תאהבי אותו בטח, בוא נאה ומשקיע בלימודים אבל חבל הוא עני. קלרה:לא בטוח שאני יאהב אותו אני עשירה והוא עני. פיטר:מה את אומרת לא ניראה לי שביגלל שהוא עני את לא תאהבי אותו. קלרה:אני יראה אותו כבר, למה איפה הוא גר? פיטר:קצת רחוק והחדר שלו לא כמו החדר שיש לך עכשיו. קלרה:גם אני חושבת ככה. פיטר:רוצה אולי לשתות משהו בקניון שיש ברחוב? קלרה:כן אבל לא משהו חם אני מתה מחום ומעייפות
, אולי אני יתשה מים, עדיף. פיטר: אוקיי אבל בא לי יותר משהו חם חחח קלרה:אוקיי בוא נילך. הם בחצי הדרך לקניון. פיטר: קלרה תגידי שתיהי יותר גדולה מה תרצי להיות? קלרה: אני, אני ארצה להיות מהנדסת מחשבים. פיטר:אהה כן? אבל את לא מתעניינת במחשבים היום או בכל יום. קלרה:בבית הקודם אני כל היום הייתי על האיסיקיו ובאינטרט. פיטר: יש לך בחדר שלך מחשב עם אינטרט את יכולה להוריד איסיקיו. קלרה:אה כן אני יוריד אולי אני אמצא את שיר חברה שלי מהבית הקודם. פיטר:אוקיי תורידי לא אכפת לי. קלרה:מתי אנחנו מגיעים? פיטר:הנה אחרי המעבר חצייה הזה והגענו. הסוף לבנתיים תגיבו עם ווי ואיקס אני אמשיך אחרי שאני יקבל עוד תגובות

yolm

New member
דבר אחד לא הבנתי../images/Emo27.gif

איך זה קשור לסימס???

simi kaTan

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif

אני כתבתי את "אבודים" ואת "אחוזת הרפאים" וגם זה לא היה קשור לסימס
. לא כל סיפור בפורום חייב להיות קשור לסימס.

yolm

New member
מה זה "אחוזת הרפאים"../images/Emo35.gif תן קישור..

יובל... אנחנו נמצאים בפורום "משחקי סימס וסים סיטי" אז מן הסתם שהסיפורים שיכתבו פה יהיו על סימס וסים סיטי. תאר לך ואני אכתוב סתם סיפור על ילד שרצה להיות מקובל אבל הוא לא, והוא עשה כל מיני דברים - זה קשור לסימס
לא. (חומר למחשבה...)

למעלה