החתונה פרק 1
קלרה היגיע לרחוב סימחוב(חחחח). היא הייתה חדשה ולא הכירה אף אחד. לקלרה היה בסימחוב בית שהסוכן שלה שקראו לו פיטר השכיר לה, הבית היה יפה ומושקע כמו קלרה. קלרה:איזה בית יווווו כמו הבית שהיה לי פעם
פיטר:תודה, בואי ניראה את החדר שלך קלרה:בסדר בוא הם הגיעו לחדר. פיטר:הנה זה החדר שתישני ותיחיי בו קלרה:איזה מושקע תודה פיטר אני גאה בך פיטר:את רוצה להכיר את השכנים ג'ון ואמנדה? קלרה אוקיי תכיר לי אותם פיטר:הם גרים בית לידינו קלרה:בסדר אבל אין לי כוח ללכת אליהם עכשיו אני עייפה מהנסיעה אז פעם אחרת. פיטר:אה חבל, יש ילד בעיר שקוראים לו טום את תאהבי אותו בטח, בוא נאה ומשקיע בלימודים אבל חבל הוא עני. קלרה:לא בטוח שאני יאהב אותו אני עשירה והוא עני. פיטר:מה את אומרת לא ניראה לי שביגלל שהוא עני את לא תאהבי אותו. קלרה:אני יראה אותו כבר, למה איפה הוא גר? פיטר:קצת רחוק והחדר שלו לא כמו החדר שיש לך עכשיו. קלרה:גם אני חושבת ככה. פיטר:רוצה אולי לשתות משהו בקניון שיש ברחוב? קלרה:כן אבל לא משהו חם אני מתה מחום ומעייפות
, אולי אני יתשה מים, עדיף. פיטר: אוקיי אבל בא לי יותר משהו חם חחח קלרה:אוקיי בוא נילך. הם בחצי הדרך לקניון. פיטר: קלרה תגידי שתיהי יותר גדולה מה תרצי להיות? קלרה: אני, אני ארצה להיות מהנדסת מחשבים. פיטר:אהה כן? אבל את לא מתעניינת במחשבים היום או בכל יום. קלרה:בבית הקודם אני כל היום הייתי על האיסיקיו ובאינטרט. פיטר: יש לך בחדר שלך מחשב עם אינטרט את יכולה להוריד איסיקיו. קלרה:אה כן אני יוריד אולי אני אמצא את שיר חברה שלי מהבית הקודם. פיטר:אוקיי תורידי לא אכפת לי. קלרה:מתי אנחנו מגיעים? פיטר:הנה אחרי המעבר חצייה הזה והגענו. הסוף לבנתיים תגיבו עם ווי ואיקס אני אמשיך אחרי שאני יקבל עוד תגובות