החתונה לא תתקיים

T h e man

New member
החתונה לא תתקיים

היא תתקיים אבל לא ב5אותו תאריך!!! אפלק ולופז מודים כי הטעו את התקשורת לגבי מועד חתונתם לדברי אפלק הם לא סובלים שהתקשורת עוקבת אחריהם, אך מצד שני הם טרחו לצאת בהצהרות האהבה: ג'ניפר "יפהפיה בצורה מדהימה" ו"בן יצירתי בצורה שלא תאמן, מצחיק, סקסי וכל כך חכם". מתקתקים 31.07.03 בן אפלק וג'ניפר לופז הודו כי הטעו בכוונה את התקשורת לגבי מועד חתונתם הקרבה. אפלק, ש"חשף" כבר שלושה תאריכים לחתונה ואת מקום האירוע ולאחרונה סיפר למגזיון שוויצרי כי הם יתחתנו ב- 5 באוקטובר באי בהוואי, אמר: "זה היה מכוון". השחקן, בן ה- 30, אמר בראיון למגזין בגרמניה: "האם אתה יכול לדמיין חיים בהם מבחינים, מקליטים ומשתפים את כל העולם בכל צעד שלך?" לופז, 33, הוסיפה כי היא רצתה להיות חופשייה להכין את החתונה עם מינימום שיבושים עד כמה שאפשר. לדבריה "אנחנו רוצים לשמור ככל האפשר על המקום והתאריך לחתונה לעצמנו". השניים גם טרחו לציין עד כמה הם אוהבים ומסורים אחד לשני. לדברי אפלק "תמיד הייתי חסר מנוחה וחיפשתי אחר פעילות. כעת אני יודע לאן אני שייך". עוד הוא הוסיף כי אשתו לעתיד היא "דוגמא מעולה ללטינית - יפהפיה בצורה מדהימה, עצמאית, בטוחה בעצמה, אבל באותה מידה גם מלאת אהבה למשפחתה". לופז מצידה הוסיפה כי "בן יצירתי בצורה שלא תאמן, מצחיק, סקסי וכל כך חכם שהוא יכול להיות הנשיא אם הייתה לו האמביציה לזה". (חברה אם אתם רואים שגיאות או טעויות בכתבה: זה לא אני כתבתי!! כמו שאתם רואים היא מערוץ E)

למעלה