החתונה המזויפת

בת-עמי

New member
החתונה המזויפת

עמ"י עש"ו לפני שבוע בערך התבצע ירי על היישוב מאחד הכפרים הסמוכים יום אחרי זה הגיעו למחסום שלוש מוניות במונית הראשונה היום "זוג הורים מאושרים" בשניה"חתן וכלה" ובשלישית "עוד זוג הורים מאושר" בקישו, התחננו לעבור עשו חיפוש באוטו הוא היה נקי חיפשו על החתן היה שם נשק... זה שיטה חדשה שלהם להבריח נשק.. והם מברחים גם המון באמבולנסים.....

ואח"כ הם לא מבינים

למה אנחנו כועסים או מדוע אין לנו אמונה בהם
וחבל..באמת חבל..

כמו שאמר ערפאת בימים שעוד אסור היה

לפגוש אותו: איננו מעוניינים בשלום, אנו רוצים ניצחון. פירושו של הניצחון הוא השמדת ישראל ולא כל פשרה אחרת.

eliasys

New member
טוב עכשיו יש איזון

שני הצדדים רוצהם להשמיד אחד את השני. יופי..

all

New member
אליסיס היקר

אנא ממך אל תיפגע, אך ראה מה קרה ביום הכרזת הפסקת האש השביעות וביום שלמחרת!!! כמה זמן אפשר לומר לעצמך, לא, יש איזשהם תנאים בעולם בהם הם יסכימו להפסיק את האש. זו מלחמה, הם אינם רוצים שום משא ומתן, הם בקשו למשוך זמן לקרר קצת את הכעס לאחר הפיגוע בארה"ב. אך ברגע שעבר מעט זמן, הכל חזר לאוטו המצב

eliasys

New member
אז מי רוצה שקט ALL שרון??

שרון של לבנון? שרון שהכניס את המדינה לבוץ במשך מספר רב של שנים? שרון רוצה שלום? שרון רוצה שקט? שרון הוא האחרון שיכול לטעון שהוא רוצה שקט ושלום והעבר שלו מוכיח את זה. אגב אני לא כועס אבל אני אתחיל להשתמש בשיטות שלכם בויכוח. מה קשור הלימוד של השפה בבתי הספר לעניין הטרור והמחבלים? כבר אי אפשר לדבר על משהו של יום יום? ואם אני אשאל אותך למה אנשים לומדים רפואה תגיד לי בטח בשביל לטפל בפצועים של הטרור. כל הכוונה שלי הייתה לפתוח בשיחה רגילה ולא להטות אותה מדרכה.

שרון רוצה שלום

שלום לעם שלו! לא שלום תמורת שטחים לא שלום תמורת שלום... לא שלום של עניים ולא של עשירים פשוט - שהעם יישאר שלם!

eliasys

New member
נדבקו מה"ראש היהודי"

אבל איפה... הם לא יגיעו לתחכום הדרוש. הם הרי ערבים.

CHOFA

New member
היהודים רוצים להשמיד ת´ערבים???

בס"ד כל מה שאנחנו רוצים זה קצת שקט ושלווה את ירושלים ברק היה מוכן להחזיר בשביל זה!!!! אז ניסינו בטוב אבל כמה שניסינו ונתנו לא הלך אז אם יש דרך אחרת (לא אלימה) להשיג שקט ושלווה יאללה!!! אבל אם אין ואם הבחירה היא ביני לבין אדם ערבי-אני בוחרת בעצמי....

eliasys

New member
בטח שיש דרך

שתקום מדינה פלסטינית וירושלים תהיה בירת שתי המדינות. זה הכל, את רואה בלי שום אלימות, יותר קל מזה?

all

New member
ואם גם אז

לא יהיה שום שלום ושום נעליים, מה נעשה?????????? נומר לך "נו נו נו אליסיס טעית"????????? צר לי אליסיס, במשא ומתן לא נותנים שום דבר ללא תמורה מלאה. ובמיוחד כשמנהלים את המשא ומתן הזה עם מחבל, שקרן, והנחש המס´ 1 בעולם. אולי שרון לא מרודפי השלום הגדולים ביותר שיש לנו. אבל ארפעת......

eliasys

New member
אז עם מי אתה רוצה לנהל משא ומתן?

עם הנרי קסינג´ר או עם קופי אנאן? משא ומתן מנהלים עם אוייבים. תזכור מה היה המצב לפני מספר שנים מועט, אף אחד לא הסתכל לכיוון ערפאת. היום מנהלים איתו משא ומתן. היום החמאס הוא האוייב מספר אחד של ישראל, ומה יהיה בעוד שנתיים כשערפאת ייעלם? עם מי תנהל ישראל משא ומתר? עם החמאס אני בטוח בכך. ואז יקום עוד גוף, עוד יותר קיצוני, וישראל תלחם בו אבל אז יהיו לו שיטות יותר מתוחכמות, ורק אלוהים (אולי גם לא) יידע מתי נצא מהמבוך הזה.

all

New member
העניין הוא לא אויב/לא אויב.

אין ספק שמנהלים משא ומתן עם אויב. העניין הוא שקרן/לא שקרן. אדם שניתן/לא ניתן, לסמוך שיבצע את מה שהתחייב לו.

eliasys

New member
מה. וברק לא שקרן?

אני תמכתי בברק בראש חוצות והוא עם השקרים שלו אכזב אותי קשות. הוא לא רק שיקר לפלסטינים הוא גם שיקר לישראלים בקיצור כמו שאני אומר תמיד לא אלה יביאו את השלום. אנחנו נביא אותו.

CHOFA

New member
תראה

בס"ד עם כל הכבוד ל"עם הפלשתיני" כשאני קוראת פה שפעיל שלום ערבי שיפגין בעד השלום בעזה יפגע מזה ואח"כ כשאני רואה את ספרי הלימוד הערביים ואת קייטנות השהידים לא יודעת למה -אני לא משוכנעת שהפתרון כ"כ פשוט חוץ מזה קראתי ת´ראיון עפ פייסל חוסייני ואחרי זה ממש ,אבל ממש קשה לי להאמין בכוונות ה"שלום" הערביות!

eliasys

New member
אני מבין שאת לא יכול להבין

כי את מקובעת בעמדה שלך. פייסל חוסייני היה האדם השפוי ביותר אז אם אליו גם יש לך טענות, זה סימן שאת לא מנסה להבין את הצד השני. ואם את רוצה להמשיך להתבצר בעמדתך ייבושם לך.

CHOFA

New member
כמה נחמד

בס"ד להתקיף אותי אבל לא לנסות לענות לי בכלל!! פייסל חוסיני אולי היה שפוי אבל לא אני אמרתי שהסכמי השלום עם ישראל היו סוס טרויאני(מישהו רוצה שאני אספר לו ת´ספור על מלחמת טרויה???) אני באמת מצטערת שאני לא מאמינה שיש רצון לשלום בצד השני אבל אני נתקלת ביותר ויותר דו"ג שממחישות לי את ה"רצון הפלשתיני לשלום" והן לא ממש מעודדות!!!

all

New member
אליסיס, אני עדיין לא מקובע בעמדות ש

אנר ממך, בוא ושנה אותם חזרה למה שהיו לפני כחצי שנה. רק תעשה את זה עם נתונים סטטיסטיים ועובדות מהשטח ולא עם רטוריקה מהודרת.

eliasys

New member
אני לא איש סטטיסטיקה

ואין לי נתונים מדוייקים, אבל תאמין לי שהסבל של האנשים משני הצדדים היא הסטטיסטיקה הטובה ביותר.

all

New member
אין לי ספק ששני העמים סבלו

יחד עם זה, אינני מבין למה זה קשור. אני יודע שיש בך את היכולת לחרוז מילים ולדבר דברי שלום. ובכל זות הייתי רוצה דברים יציבים יותר ועניינים יותר ע"מ לחזור להאמין בשלום. למשל, הפסקת אש שמחזיקה מעמד יותר משעתיים. למשל איזה גינוי לחמ"ס והג´יהד האיסלמי או מעצר הפעילים שלהם. וצר לי, אך פחות מזה לא ישכנע אותי.

למעלה