החתול שלי מת

doris&grant

New member
החתול שלי מת ../images/Emo14.gif

לפני כשבוע שחררתי את החתול החולה הזה שמצאתי לשיחים ליד ביתי ומאז האכלתי והמשכתי לתת לו תרופות כל יום והים אימי מצאה אותו שוכב מת שם ואני שבורה לחלוטין :( הכל באשמתי אבל לא יכולתי להשאיר אותו כי הכלב שלי אלרגי לחתולים והמחלה של החתול הייתה מדבקת נורא לבני אדם וגם לכלבים (פטריית הגזזת)... בקיצור החיים זה באסה!

*Michelle*

New member
אוי!!!../images/Emo7.gif

אני יודעת כמה שזה כואב, דוריס, אבל דבר אחד את יכולה לדעת בוודאות: אם ניתן היה להצילו, את עשית את זה. לפעמים הטבע קשה ואכזר אבל לפחות נתת לו פתח לתקווה. אני מאמינה שהוא ידע שלמישהו אכפת ממנו וזה, הכי חשובץ אל תאשימי את עצמך, תמשיכי לתת מעצמך לאומללים האחרים שימצאו את דרכם אליך ותדעי שאת עושה כל מה שאפשר.

זה באמת עצוב...

אני מבינה לליבך כי גם לי מתו המון חתולים שטיפלתי בהם למטה וחלק סתם נעלמו ולא ראיתי אותם יותר וזה כל כך עצוב וקשה, וגם מאוד מתסכל. אבל באמת את עשית כל מה שיכולת בשביל להציל אותו ובלעדייך הוא היה מת כבר ממזמן ככה שאת נתת לו עוד זמן לחיות, עוז רגעים של אושר...

gaia44

New member
אני כל כך מצטערת לשמוע!!!!

אני מבינה מה את מרגישה... גם אני גדלתי ליד הבית חתול קטן, גדלתי אותו במשך 3 שבועות בערך... יום אחד יצאתי החוצה לתת לו אוכל ולתדהמתי גיליתי שהוא נדרס... היתי מאוד עצובה ולא הפסקתי לחשוב עליו הרבה מאוד זמן.. אני יודעת שכואב לך אבל רק אל תפסיקי לנסות להציל חתולים עזובים, אולי לחתול הזה לא היה הרבה מזל אבל בזכותך אולי יהיה מזל לחתול אחר!!! שיהיה רק טוב!!!! שלך, גאיה!!

suzi55

New member
עשית כל מה שיכולת ואל תצטערי על כך

אני משתתפת בצערך ומבינה את כאבך. עשית כל מה שיכולת. הלוואי וכולם היו כמוך. הפעם לא היה מזל אבל תמשיכי כך ואל תרגישי אשמה. סוזי.

**לילך**

New member
דוריס ,אני משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

אני יודעת שאת עשית כמיטב יכולתך כדי להציל את החמוד הקטן הזה , שלא יהיו לך יסורי מצפון ,עשית מה שיכולת למענו ,אבל כניראה שהוא עבר לעולם יותר טוב. קבלי עידוד וחיבוק

למעלה