החתולה שלי המ--- ליטה!!!!! שניים שחורים שניים ג'ינג'ים לי
ס סתיו מם New member 2/5/04 #5 יו, איזה כיף לך!!!../images/Emo108.gif פעם אחת ראיתי המלטה ב"צער בעלי חיים" וזה היה נורא מרגש... ראית שזה קרה??? ומה אתם הולכים לעשות עם הגורים? (יש להם שם בכלל?) בכל מקרה, מזל טוב!
יו, איזה כיף לך!!!../images/Emo108.gif פעם אחת ראיתי המלטה ב"צער בעלי חיים" וזה היה נורא מרגש... ראית שזה קרה??? ומה אתם הולכים לעשות עם הגורים? (יש להם שם בכלל?) בכל מקרה, מזל טוב!
C C honey New member 2/5/04 #6 מזל טוף!!! ../images/Emo13.gif|אראגורן||בנחוש|../images/Emo104.gif כבר אמרתי לך... אבל שוב !!.. תהני איתם... ומה את הולכת לעשות איתם?? תתחדשי!!
מזל טוף!!! ../images/Emo13.gif|אראגורן||בנחוש|../images/Emo104.gif כבר אמרתי לך... אבל שוב !!.. תהני איתם... ומה את הולכת לעשות איתם?? תתחדשי!!
R R E M U S New member 2/5/04 #7 עונה לכולכן../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif טוב אז בינתיים אין מה לעשות בהם... וחברה שלי רוצה אחד. לא ראיתי את הלידה זה היה בתשע בבוקר <או בזמן הזה ההורים ראו אותה ממליטה > : -] היום אפחד לא יקלקל לי את היום
עונה לכולכן../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif טוב אז בינתיים אין מה לעשות בהם... וחברה שלי רוצה אחד. לא ראיתי את הלידה זה היה בתשע בבוקר <או בזמן הזה ההורים ראו אותה ממליטה > : -] היום אפחד לא יקלקל לי את היום
P p r u d e n s New member 3/5/04 #10 מזלט ריסה שלי../images/Emo13.gif../images/Emo167.gif|אאומר||מרי|