החשש

נובמבר6

New member
החשש

הי בנות
עזרתכן
בת 38 כל הבדיקות תקינות.2 לידות מהריונות ספונטנים נסיון לילד 3.
אני מנסה לזקק את העצב שלי ומבינה שהמסע קשה אך נסבל מבחינתי.
החשש הגדול שלי הוא שזה לא יקרה ולא אקלט להריון שוב.
זאת אומרת שאני מוכנה לעבור את המסע ככל שנדרש אבל רוצה מאוד שמישהו יבטיח לי שזה יקרה בסוף��.
משתקת אותי המחשבה שאולי לא.

מקווה שאתן מבינות ולא נשמע לכן הזוי.
אני בן אדם ראלי של עובדות ומספרים וכשאני נמצאת על הלא מוסבר זה קשה לי...איפה אפשר לקרוא קצת נתונים? סטטיסטיקות? מה הממוצע? אתן מכירות מישהי שלא הצליחה גם אחרי מלא החזרות?
סורי על החפירה.

מנסה לרדת לסוף דעתך

אם את מחפשת סיפורים קשים אז זורמת ומנדבת את עצמי. 5 שנים מעל 20 החזרות של אחלה עוברים שהביאו לכלום ושום דבר. את לא באמת יכולה להסיק מכך כלום לגבייך. יש שפע פקטורים של גיל מצב ביציות וכו. הסטטיסטיקה מרושעת אבל היא לא תנצח אותך ��

נדמה לי שזה לב העניין

וזו משאבת הכוחות האמיתית - חוסר הוודאות. גם מי שנקלטה בפרוטוקול מסוים לא בהכרח תיקלט בו שוב. את שואלת האם יש 100% והתשובה היא לא. אילו ניתן לכל אחת לדעת מה יהיה אורך המסע היה קל יותר, הרבה יותר. היה ניתן לחלק נכון יותר את הכוחות, למנן את התקוות, לספוג את האכזבות. מקווה שדרכך תהיה קצרה.

טוליתי

New member
להיות "לא מוסברים"

להיות חלק מהקטגוריה הזו, זה לא פשוט בכלל. לפעמים כשיש סיבה לבעיות, קל יותר לחיות איתה...אך גם זה לא תמיד.
אם את מחפשת ודאות, אז היא ישנה רק בדבר אחד. לצערי, הוא לא נמצא בהבטחה להיות בהריון. עברתי 12 שנים של טיפולי פוריות. חשבתי שאם אעבור טיפולים עד כלות, בטוח אהיה בהריון. טעיתי. אמנם הייתי בהריון מספר פעמים, אך אף אחד מהם לא נגמר בידיים מלאות. בסופו של דבר, אני אימא מאושרת לתינוק די טרי שנולד בפונדקות. הוודאות אינה נמצאת בהבטחה להריון אמנם, אך כמעט ואין אישה שרוצה ילד, ולא תצליח להשיג. השאלה היא רק מה הדרך.
אני לא יודעת כמה זמן את מנסה, אבל 85 אחוזים צהמטופלות נקלטות להריון בתוך 5-6 טיפולים, כך שאם עברת 5-6 כשלונות, על אף שזה מרגיש נורא, סיכוייך עדיין טובים.
ועוד דבר, כשאת מצליחה, גם אם אחאי 20 החזרות, זו מאה אחוז הצלחה
.
שולחת לך חיבוק, ומאחלת לך שהטיפול הבא יביא לך אושר גדול.

נובמבר6

New member
תודה

תודה רבה על מה שכתבת.
כשאומרים טיפול הכוונה ל החזרה של עובר או טיפול אחד זה השאיבה וכל ההחזרות שלה?

למעלה