החשיפה...

קרני

New member
החשיפה...

קודם כל הרשו לי לברככם על פתיחת הפורום... מקווה שרבים ורבות ימצאו נחמה, עידוד ותמיכה... שהרי לא קל להיות שמנה בעולמנו רווי הרזון... אני בכל אופן, רציתי לחשוף כאן כמה דברים... אני כאן בפורום כי אני לא ממש רזה, אבל מצד שני גם לא ממש גדולה... אני קוראת לעצמי שמנדובית (שמנה+דובי) מכל מקום... כל חיי הלכתי עם בגד ים שלם, ותמיד עם מכנסיים. לפני כמה חודשים החלטתי שזהו- אני מפסיקה עם המנהג האדיוטי הזה של מסורבלות וחלקים לבנים על הגוף בסימני בגד ים שלם- ועוברת לביקיני! המעבר היה מלווה בסביבה מושלמת לעניין- חו"ל. אז קניתי בגד ים ביקיני (!) די צנוע, והלכתי לים. החוויה הייתה מדהימה מלתאר! כך שביום למחרת קניתי עוד שני סטים של בגדי ים ואלו פחות צנועים. כל הזמן עבר לי בראש- ראבאק, זה כזה כייף להרגיש את המים ולשחות במים הטבעיים!!! חווייה מאלפת!!!! בכל אופן, עולות בראשי עכשיו הרהורים חדשים... הלכתי לי לים היום, מבסוטית מעצמי על החשיפה המחודשת וההנאה הכרוכה בתחושת המים המופלאה ובצבע שתפסתי (ניגרית אמיתית...) ופתאום קלטתי שאני היחידה עם ביקיני, ושכל הבחורות סביבי (טוב, נספחתי, לא כולן...) topless יען חשופת חזה קהל עם ועידה... זה כמובן הסעיר את נפשי. אמרתי לעצמי- להוריד או לא להוריד?!? לאחר שניה בדיוק החלטתי- שלא. אני פשוט לא הטיפוס... אבל מה שכן קרה זה שהתחלתי לחפש בחורות ממולאות כמוני, יושבות להן על החוף טופלס. מיותר לציין, שלא רק שלא נמצאה אחת כזו... אלא שגם לא היו ממולאות כמוני על החוף... וככה, אני יושבת לי על החוף הלבן והקסום כשמסביבי גולשים מסוקסים וחתיכים ואני דווקא מבסוטית מעצמי... אבל חושבת לעצמי מה הפסדתי כל השנים האלו שלא הלכתי לים כמו שצריך ללכת לים- עם בגד ים, ולא עם מכנסיים ומה שמתיימר להראות כמו בגד ים... מה שכן חשוב לי לציין שעניין בגד הים השלם יכול להיות מקרה של צניעות, ואני בכל מקרה מכבדת את העניין... הדגש כאן הוא על החוויה שלי בלבד- לא ללכת לים עם ביקיני, כי המחשבה על משמני גופי יוצאים מכל תחתון וחזיה החביאה אותי עם מליוני הבגדים על חוף הים... אז... שיהיה לכולם שבוע מדהים
ויאללה, לים !
בהצלחה, קרני
נ.ב. עופר, אכן כתיבה שנונה, אינטליגנטית וראויה לשכמותך
מרוצה?!?

ממממ..

קודמכל סיפור משעשע ורב-משמעות, ודבר שני כל הכבוד - כמו שצריך, ופעם הבאה שאת קופצת לים תקראי לכל הג´מעה, נעשה להם מופע טופלס משלנו.... אגב, הצחיק אותי שאת קוראת לעצמך "ממולאת"... זה מזכיר לי... טוב, הממ.. לא בפומביי :) ולבסוף - כן, להוריד!!! את שער הדולר...

ב ר נ ד ה

New member
אפרופו חשיפה........./images/Emo8.gif

נראה לי שאת המפגש הראשון של הפורום נקיים על שפת הים... ביקיני חובה !!! ברוכה הבאה קרני....

למעלה