החרמן הזה (הרמן)

evglev

New member
החרמן הזה (הרמן)

קודם היה ניראה שאיכפת לו ממשהו, אמר שיהרוג את קרינה אם היא ירתה בפטו ועכשיו חושב רק על איך לברוח ואפילו לא מנסה לעצור בעד קרינה מלהרוג את פטו שלא לדבר על הדאגה שלו לכסף. אגב דווקא חבל שלא הראו איך אנשי קרניו הורגים, הרי מה הבעיה להראות יריות אקדח כמו עם פטו, הייתי רוצה לשמוע איך הילדה ובעלה בעבר והיום מוראלס ואלדסמה מצטדקים בפני קרניו, אגב איך קרניו הבין שטריפולי צדק ומוראלס אכן גנב ממנו ולא התכוןון להביא את הכסף אליו?

5 שרוני

New member
ראית מזה??!!

יש כמה דברים שאנחנו הצופים לא תמיד יכולים להבין..חבלל!! אבל אוףף נשארו עוד שבועיים לקצורהה אני ממש לא רוצה שזה יגמרר אבל ממש לא רוצה!!!

$ מעיין $

New member
חחח ראיתם שהיא הזכירה את פקוש?

היה איזה קטע שקצ'ורה באה להעיר את אבא שלה... והוא אמר לה כזה "חשבתי שראיתי מלאך" ואז היא אמרה "מה אתה משחק לי אותה את הבלונדי פקונדו ארנה מהטלנובלות" חחח משהו כזה.... חח חמודה

5 שרוני

New member
לא נראא לי..

מה???אני ראיתי את כל הפרקים המלואם וממש לא שמתי לב שהיא אמרה את השם פקונדו ..נכון היא אמרה לו כמו מהסדרות טלנובלות משהו כזה אבל לא נראה לי היא אמרה פקונדו ארנה אם כן אז כנראה לא שמתי לב..ולא נראה לי יכול לקרוא מצב כזה..חחחח

$ מעיין $

New member
חחח היא אמרה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

כשיהיה את השידורים החוזרים.. תקשיבי שוב

niravital

New member
אני לא ראיתי קצ'ורה בשבת

הגעתי הביתה רק בתשע וחצי ולא רציתי להרוס לעצמי ולראות מהאמצע
אז עכשיו אני משלים, והיום ראיתי את הפרק הראשון

evglev

New member
החלק של הרמן ברצח

הוא כמו החלק של אדי גלוזמן ברצח אסף שטיירמן. המעשה החמור של הרמן הוא שטמן פח לקצ'ורה.

למעלה